• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      ICARUS: Zastavit byt jde jen písemně. Myslel jsem, že si půjčil od banky nebo tak něco, ne že řekl v hospodě nějakej mašťákům, že jim dá byt když akce nevyjde. Někdo to tu psal, že má zastavený byt, nevím jak na to přišel, třeba to byl jen vtip...
      ICARUS
      ICARUS --- ---
      TELLEMAHOOKA: nemyslim si ze je jah tak blbej aby podepsal smlouvu, jestli to bylo vubec zastavene, tak na dobre slovo imho
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      AZUZ: no jestli není jeho tak bude hlavně dlužit tomu ručiteli a to už bude kurva pálka
      THEODORT
      THEODORT --- ---
      VEX: Tyjo, zazil jsem par veci a je mi tech lidi celkem lito.. tedy vsech co do toho sli krome panu organizatoru..
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      DASHA: No nechce se mi moc věřit, že by si vybíral jestli jet na Glastonbury, když může mít něco v Třebíči nebo kde :-)
      AZUZ
      AZUZ --- ---
      TELLEMAHOOKA: A ten zastavený byt je jeho ? Možná jsem to špatně pochopila, měla jsem dojem, že je někoho jiného. I tak úplně moc nechápu, při těch jeho podvodech, že o něj ještě nepřišel.
      SKUNG23
      SKUNG23 --- ---
      Bejt na jeho miste, tak 3 roky nevylizam :D ... chudák...
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      AZUZ: Jestli má fakt zastavenej byt, tak ho bude muset banka ze zbytku vyplatit, určitě si nepůjčil mega. Takže nějaký prachy by se z něj třeba daly vytřískat.
      RICK
      RICK --- ---
      MIKEFINDER: nepodílel, jenom hrál si myslím
      WTG
      WTG --- ---
      DASHA: jo to jsem zjistil hned :) ptal se ho ale odpoved nedostal a stejne tam nahodil fotku s 2x sapitama ac vedel ze Martin ma jedno
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      FREERAVE.CZ - czech freetekno - Novinky: STOP JAHRIDER!!! aneb vomrd jako nikdy!
      http://www.freerave.cz/news.php?readmore=11
      DASHA
      DASHA --- ---
      WTG: na sapito byla nejaka domluva s Martinem z Mayapur, ale nevim vlastne, jak to dopadlo...
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      Možná nedostaneme peníze zpět, i tak to zkusím, udělám co budu moci, ale jde také například o zákaz činnosti a to je snad ještě důležitější, aby lidé neskákali podobným na lep.
      AZUZ
      AZUZ --- ---
      MISSINKEDBABE: Tím, že dostanete své peníze zpět, bych si bohužel úplně jistá nebyla, ale určitě je to správný počin už jen kvůli tomu, že se SNAD podobné věci nebudou muset dít do budoucna.
      MISSINKEDBABE
      MISSINKEDBABE --- ---
      Zdravíčko lidi, ráda bych Vás i tady informovala, jak se posunuje v "případu Jahrider". Před chvílí jsem odeslala dotaz právnímu zástupci, který se snad našeho případu ujme (pokud ne, najdu jiného) a my dostaneme zpět své peníze. O dalších postupech a vývoji Vás budu nadále informovat!!
      WTG
      WTG --- ---
      Jinak teda aspon neco k tematu ;)

14 dni pred akci nahodil Jahrider na highlander fotky 2 sapit z nich jedno je moje s tim ze tydle super stany bude mit na festaku... na dotaz s kym to ma domluveny ze o tom fakt nic nevim fotka zase zmizela... jen takova mala story k pobaveni ;))
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      PAYAMAN: Není to o fesťáku ale jahim...je to na dlouhý příběh zvládl to, ale pak kontrolovali kdo ho zve a vízum zrušili...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      To bude b2b jako víno na Beats 4 ONE LOVE:

SOJKA
      SOJKA --- ---
      GORA32: Myslis jak si na nás zkoušel že si uděláme zrcadlo na freecku? Ty si byl vždycky mimo
      GORA32
      GORA32 --- ---
      WTG:
      SOJKA: no ja si pamatuju ojeb od Sojky :D ... s listkem ... uz je to davno
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      a co B4L nato ted? To ho tam budou mit i nadale?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam