• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PTT: prej tam smazali zatim vse, co se tykalo jaha.ja tam videl vlastne jen jeden prispvek, ktery tam uz neni. smazat muzou vse.
      PTT
      PTT --- ---
      SOLDIK: tak to jsi psal pod prispevkem od Vesela i to muzou smazat?
      MAJOR23
      MAJOR23 --- ---
      FREERAVE.CZ - czech freetekno - Novinky: STOP JAHRIDER!!! aneb vomrd jako nikdy!
      http://www.freerave.cz/news.php?readmore=11
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      z fb udalosti beats 4 love /zitra to dle meho uz nebude)

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PTT: cekal jsem ze to zase smazou, jako vse co se dnes tocilo kolem jaha, ale porad to tamje .)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      LAMAS525: ne ze jen si se zastal jaha, ty jsi tam hodne lidem i nadaval a delal ze sebe frajera = kdyz se ti to nelibi, tak na tam nejezdi. tva slova pod vlastnim fb na jakoukoliv kritiku, kterou jsi ty nebo jah smazal. to je pro ujasneni ;)
      PTT
      PTT --- ---
      SOLDIK: hlavne mu nikdo neublizte, nebo na nej na kokota budeme jeste sbirat vicka ....:D dobre ty
      DZENDA23
      DZENDA23 --- ---
      Koukám ze Dub z něj saje energií :D
      DZENDA23
      DZENDA23 --- ---
      Nevím jestly tu to bylo . Fakt me nebaví to číst je toho na něj dost ze toho mám pokrm ale tenhle obrázek nemá chybu :D

LAMAS525
      LAMAS525 --- ---
      Jahridera znam něco málo přes rok. Nejsem na scéně dlouho a sem mladej kluk co potí krev a nemá moc co ztratit. Nedal sem mu šanci aby zklamal mě takže nejsem zklamaný a párty sem si užil s kámošema, ale organizačně sem nic horšího neviděl a myslím že horší už to ani být nemohlo. Bohužel se potvrdilo že zde měli všichni pravdu a já sem ze sebe nechal udělat hlupáka a pošpinit své jméno jelikož sem se Jahridera někdy i zastal. Njn, dostal od nás šanci a totálně to sabotoval. Co víc k tomu říct. Kdo to nečekal že ano. Já sem to čekal ale viděl sem tak jednoprocentní šanci že by možná mohl bejt fakt normální :D
      DUB
      DUB --- ---
      pred 4mi lety furt ta sama story :)

JAHRIDER --- --- 15:12:28 26.4.2012
      Lol, kam se na Vás hrabu i se všemi svými ´špatnostma´ :)
      *Bonzák se nikdy nepřizná před kámošem nebo lidmi co je potkává. Ten to dělá výhradně, když mu jde o kejhák a to byste koukali co z něj občas vypadne. Kolikrát více než pan policeman vůbec chce (ten největší hrdina na svobodě se většinou nejrychleji sesype). Následně si pak ty situace a momenty kompenzuje a děla děsného tvrďáka, třeba v podobných debatách jako je tato. Viď VKLF...)
      *Co se týče ganjy, tak se jenom tlemím vy suchý konzumenti, dealeři a bůhví co ještě. Vůbec nemáte páru co ta rostlina pro mě a celý lidstvo znamená a jakej je v ní potenciál. Jsem hrdý, že ji můžu pěstovat, propagovat a ukazovat. A jestli za to půjdu sedět, tak to opět a jen ukáže na zkaženost celé této civilizace. Jinak kdyby jste mě znali a měli tucha o co go, tak byste věděli, že já neseděl kuli ganje, ale kuli nýmandům který si nedokázali vážit kamarádského gesta, byli posraný až za ušima a upřednostnili svoji sobeckost a zkaženost.
      *Další věc je tolik omílaný SMC. Shamanic jsem spolu-založil já společně s bratry Holubovými, vymyslel jsem název (který mě po tom co mě poslali do krimu ukradli). Pokud chcete klidně vám můžu poslat rozsudky, kde jistí lidé vypovídají, to co vypovídají. Já jim ale odpustil, takže prostě nemám potřebu je jmenovat, mstít se jim a tak podobně. Ten kdo se chtěl posunout si z toho vzal ponaučení a dostal se o kus dál.
      *Prostě celý Vaše pomlouvání je založený na stejném principu, jako vaše hates ohledně toho koho jsem ojebala jak škodím. Tedy na tom, co je v českých luzích a hájích tolik oblíbené a populární a čím se naše republika vyznačuje ve světě ´Jedna babka povídala a druhý den s ní vesnice už pěla´
      DUB
      DUB --- ---
      tady to je, kvalitni material

JAHRIDER --- --- 20:57:57 23.9.20131
      tak tak a jeho kamarády od stánku. mimochodem s jahkokem jsem dělal skoro první ragga/ska mejdlo (nomad sound system and MC jahkoko - bourama + jahkoko + jestě jeden černoušek). tyve to už bude skoro 20 let kurva. to to letí :D

JAHRIDER --- --- 12:20:34 23.9.2013
      mno a když jsi tak znalý, tak ti teda asi pořadatel / Maha řekl, veškeré podrobnosti. kolik nám dal na stage, co vše jsme zařídili, obstarali a jak jsme obstáli. samozřejmě nás mrzí že tvé očekávání nebyla naplněna a Maha dal radši na osobní zkušenost, než plky zakomplexovanejch týpků s pochybnou soudností (o znalostech terénu a souvidslostech ani nemluvě - po přečtení té komedie, co jsi napsal). Tož si to můžeš vzít příští rok na starost a za těch 9k tam udělat něco podobného. Rozhodně ti budu držet palce a přát to nejlepší (bez ironie tentokrát :))

jinak na akci nepřijeli Afarastafa a Joe D (ale za to se tam ukázali jiní lidé, jako narychlo sehnaná náhrada). to proč šulíni nedorazili, se ale neptejte mě, nýbrž jich samotných. nějak totiž zapoměli brát v den akce telefony a celkově pak odpovídat na ně i na maily :)) každopádně a samozřejmě jsem je ale pozval na akci já, takže to jde na mou hlavu, uznávám..!

jo a kluci z MS tam jen tak mimochodem vypálili, díky nekvalitní a neustále padající elektrice a rozvaděči, část svého soundu. sámoška bez nároku na revanž. k jejich cti, smekám, že to brali tak sportovně !! takže asi tak :))

příště se zkus stavit a osobně pokecat, než si začneš honit triko nějakejma chytře napsanejma nesmyslama vyplozenejma tvou děsně nezaujatou bembeřicí ...)

ps
      jinak černoch chodil (a ja za nim) celou dobu pro hulení, v pohodě :D a myslim že mě zná lépe jak ty
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      omfg kdes to vyhrabal? :D
      DUB
      DUB --- ---
      JAHRIDER --- 14:46:51 14.3.2014
      výmluvu nevidim ani jednu, na všechno co píšu mám důkazy / papíry, narozdíl od tebe mistře pohádko. urážky taky nevidím, jen akci a reakci. jinak schízu pravděpodobně nemám, ta by se mě už za 20let hulení a ´fetování´ projevila (vzhledem k tomu, že jsem chodil 10 let na ambulantní lečbu, a další píčoviny s psychologama, kteří by to dozajisté odhalili), zato ty na ní máš koukám pěknej náběh :) jinak pro tvou informaci jsem jemný asociál, a jsem na to hrdej. protože bejt zajedno s touhle dnešní společností a jejíma hodnotama mě přijde ujeté a šílené. mimochodem mám papír nato, že můžu hulit ganju a že mě to nebraní v soužití a fungování ve společnosti. kupodivu mě ho dali když mě rušili tu léčbu po 10ti letech a nutili mě do abstinence, kterou jsem odmítl. kámo, já to mám vše moc dobře srovnaný a užívám si života narozdíl od tebe, pesimisto impotentní :) (to nejsou uřážky, ale podobná klasifikace jako třeba schizofrenie, atd.)
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      nejede ten clovek herak, kdyz furt spi?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      W_2: na f2f nikdy nedoslo. kdyz pozval na hrani, tak sel spat a nesmel byt rusen. pak me vyzval 2x na battle, nikdy se neukazal a to ani pak, kdy mi sliboval rozbitej cifernik.
      W_2
      W_2 --- ---
      SOLDIK: ono je to hrozně těžký, víš sám, jak je face2face přesvědčivej a když ho člověk nezná, tak fakt uvěří, že vše jsou pomluvy jen, ale že je v pohodě a všechno klapne.... takže se bojím, že jediný řešení je fakt soudní zákaz činnosti. Jestli pak zas nebude ukecávat další mladý, že jim jen "pomůže" :o
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      co tak čtu tak jahrider většinou když jde do tuhého jde spát a řekne že nechce být rušen:-) Čistá duše usne vždycky:-)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      LAMAS525: ty jsi jaha neznal?
      PTT
      PTT --- ---
      MADUBSTEPGUY: klasik...nechci delat zlou krev :)))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam