• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DJANS: ja se nedivím ze na vas jak říkáš "každej furt psti a nadává" když nejste schopny pochopit ze to neni o vas osobně ale nakejch logikach a principech základních co vam zjevne ucházej..neschopnost se naučit cesky nebo dohlidnout dal nez na svůj dvůr zjevne taky nebudou náhoda
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    nepochopení revolucionáři, kterým svět křivdí :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DJANS: už začínám chápat, proč si vybral pro spolupráci vás....tuhle logiku alá "každej kdo si dovolí něco namítnout je blbá ovce od pásu, a čím víc chyb děláme, tím je to větší důkaz toho, že je to správně" odněkud dobře znám :-)
    DJANS
    DJANS --- ---
    hale ve mě třeba protože každej furt pští nadává atd... ani nás nezná neví a pak se div že jsme samy pro sebe a že nás nebaví poslouchat tyhle vaše reči který jsou mimo...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    DUB: tybláho, tak to je hodně špatný :(
    DJANS: todle je taky špatný
    DJANS: nejhorší
    DASHA: no nene
    SOLDIK: dobře ty, zabils :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    ..kde se v lidech ta arogance bere..
    DJANS
    DJANS --- ---
    ono až něco budeš budovat a banda chytráku co dělají 8h denně u pásu to svou intervenci chce schodit a zašlapat tak se postupem času naučíš tohle brát jako takovou nakopáváčku, že to děláš dobře, ale zároveň ano okolní svět a jeho názory nás nezajímají.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    INK_FLO: to patri jeho brachovi Kennymu. Ten je relativne v pohode...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIHALAKH: koukám, že má dokonce na žižkově klub, který pojmenoval po sobě, přísný :-)

https://www.facebook.com/KennysIsland/
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Jahrider jede i drogy? Ja ze "jen" travu. To mnohe vysvetlovalo...
    DASHA
    DASHA --- ---
    DJANS: no tak predpokladam, ze uplne sam v tom nejedes? I dle pluralu, ve kterym pises..
    Jde o to, ze jestli sis sem prisel o kousek solidarity, takhle ('vsichni jsou nam u prdele') ji asi uplne neziskas..
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    INK_FLO: M.C. Jahkoko je týpek z Nigérie, jeho táta byl nějaká šajba u tamních policajtů, ale synek dělal průsery, tak ho tatík odlifroval do Evropy. Chvíli žil v Německu, ale nakonec se dostal do Prahy, žije tady už dlouho a neustále zakládá a snaží se prorazit s kapelou Confessions (bohužel jsem se nechal ukecat tam hrát) živí se prodejem různých narkotik stylem "Ostravskej pytel = 0,7g za 300Kc" s Jahriderem se podle dění na Reggae Area znají už dlouho a jsou si svým způsobem dost podobný.
    Nevím jestli seš na FB, tady je zmíněná hvězda z Afriky: https://www.facebook.com/profile.php?id=1149256498&fref=ts
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LOPIK: tvoje diplomatický vyjádření prozrazují jediné - doufáž, že budeš pozván na další ročník!
    DJANS
    DJANS --- ---
    jinak Darkside jsem založil já, jsem majitelem a jediným jednatelem firmy Darkside s.r.o. takže milné teorie o tom, jestli podělám Darkside Club a nebo ne :D čekal jsem, že se tu na mě sesype x věci ale pořád si uvědomte, co jsem psal, jsem na to zvyklý.
    DARKSIDE Club s.r.o. Plzeň Macháčkova IČ 04380762
    http://firmy.euro.cz/subjekt-darkside-club-s-r-o-04380762

V Darksidu jsem promotér barman a občas i security - v životě se nestalo i přes x provarů, že by jsme někoho nezaplatili dje co jsme pozvali, i když to cvakám ze svýho tak cvakam. Darkside vedeme zodpovědně a jakékoliv útok na nás je zbytečný.

Acid Punk Ravers - jsme založili s kamarádem teď jsme tam 3 kouscí a bedny jsou naše, zaplacené neukradené.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIHALAKH: omg Jahkoko je jako real přezdívka?....to má odkazovat ke kokosům nebo koksu?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Když to tu tak pročítám, hlavně ty komentáře zúčastněných, tak to vypadá, že byli vlastně všichni tak nějak spokojený..
    Nejvíc se mi zatím líbilo "já ti ty stránky cos dělal nezaplatím, ale jako revanš si můžete na fesťáku zahrát" (zadarmo)
    Kdyby nebyl zrovna ten Jahrider, tak si někoho druhýho takovýho stejně najdeme, protože se najde vždycky dost lidí, kterým stačí že někdo sešije horkou jehlou nějakou akci, kde si půjde zahrát - tohle neříkám jako nějakej hater, sám jsem se podobných věcí taky rád vždycky zúčastnil..

Trochu blbý je to vůči lidem, co se pohybujou už v trochu profesionálnější rovině, ale popravdě - jestli někdo jede na kšeft 800 km někam podle blbých GPS souřadnic a nebo neví, do kterýho má sednout autobusu, tak si o podobný zážitky koleduje sám a ve výsledku dostane ještě relativně levně celkem cennou lekci..
    DASHA
    DASHA --- ---
    DJANS: ty to jeste svejma plochejma tvrzenima podelas tomu Darkside nakonec...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DJANS: v pohodě, dokud budou na scéně naivní zelenáči ochotní nechat se ojebávat od protřelých zmrdů, tak budou takový festivaly pokrčovat...příští rok můžete spolupracovat na dalším ročníku, však to děláte pro lidi a muziku, a ne pro peníze co vole?...punk pyčo!
    MIHALAKH
    MIHALAKH --- ---
    DUB: Hmm, tohle je z konverzace se mnou po Regage Area. S Davidem Mahou se znám hodně dlouho a na daný akci jsem hrál s Confessions (Jahkokova banda). V tý kapele jsem vyrdžel asi 2 měsíce, Jahkoko je Jahův černej brácha a nedělá na festech nic jinýho než že po vstupu pořádně posolí rypák a stane se s zněho jen kokot... S Davidem ten fesťák v ústí dělá napůl Uncle Fardy, je to nemuzikant, ale pohybuje se mezi reggae hudebníkama od 80. let a má archiv snad všeho co bylo jako reggae v CR zahráno. Jahrider měl dělat původně stage managera na hlavní i DJ stage, ale Fardyho i Davida jsme (Dub Artillery a další) včas upozornili na jeho "spolehlivost" a tím pádem dostal na starost jen a pouze zajistit organizaci na DJ stage. Zmíněných 9K dostal přímo od Davida jako honorář za sebe a jeho crew, upozorňuju že to nebyly prachy na celou stage. Ostatní DJs a kapely byly vypláceni jako vždy přímo Davidem, nebo jeho ženou (pokud David řešil něco jiného)
    Páteční Jahovenova produkce byla asi tak o tom, že otáčel cca 30 desek a občas to opepřil nějakým tríčkem na Chaospadu - hity jako Ready Or Not nejsou špatný, ale slyšet to 15x za večer mě moc nebavilo, nemluvě o tom, že jeho set byl z pecek na který jsem chodil v 16 letech. Už před koncertem Confessions se Jah objevil v backstage s tím, že mě hledá, páč si se mnou chtěl vyřídit tu Třebíč (hraní s místňákama jako je Kary, Cocoman atd ...) nakonec mi nabídl super bro zhulení, jakože budem kámoši. K dýmce míru nedošlo, nechtělo se mi s ním bavit a navíc jsem mu připoměl, že mi visí prachy ještě za akci v HB v roce 2006. Odešel se slovy že jsem babyloňan a kokot ...
    V sobotu ráno byl mistr nuceně odklizen, protože hodně sněžil právě s Jahkokem a v 8 ráno byl tak nasračky že chcal po lidech v pivním stanu... v sobotu už jsem ho ani neviděl.

Takže asi tahle ... ROOTS&COLTCHA ...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DJANS: takže vlastně, az na tu vasi snazivost nemate daleko k Jahriderovi..... seems legit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam