• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      W_2: Když mu to proslo tolikrát, proc ne znovu...
      W_2
      W_2 --- ---
      pánovi otrnulo, promazávání obnoveno a za pár dnů si přečteme všichni na profilu Ludviga, že o víkendu byl na Vysočině super festival, kterej si všichni užili, tvl, on je fakt neuvěřitelnej :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      vyjadreni spolupromotera zmizelo, jah uz maze stopy.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      a uz se tam od tim statusem vesel maze. kurva jedna vyjebana...
      JONY
      JONY --- ---
      DUKON: to by Bleha přišel i o tu jeskynku
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      můžeme hodit anketu, jestli bude příští rok další ročník :-)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      JAMALORD: Anis Happem Kryspin Beru... Tohle je fer a ma to koule
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CROME: Vid, akorát to aspoň není tak pomaly;-)

LOGO: To ze za rok vyleze je téměř tutovka, ale je třeba varovat lidi aby s nim nic nedomlouvali. Možná by to chtělo i upozorneni v angličtině, protože zahraniční si to tady těžko prectou
      DUKON
      DUKON --- ---
      Nejvyšší čas aby se zandal k Blehovi, do jeho hall of fame jeskyňky na Ibize a pomeditovali nad pršutem a melouny.
      LOGO
      LOGO --- ---
      To jak je v mínusu je beztak jen jeho lež, aby si ti lidi co je ojebal o vstupný, platby za techniku a bůhví o co řekli - no jo, on je to chudák, snažil se a nevyšlo mu to, tak se po něm nebudeme ještě vozit. Dyť je to blbost. Že je ještě bude vyplácet - a z čeho, když je v mínusu? Vezme si půjčku, aby poplatil co má? To určitě. Vyhajal se po pekelným víkendu a už jede zase zmrdskej styl, přesně jako loniloni. To bylo taky- já jsem se poučil ze svých chyb co už nedělám a jsem už dobrej. A co následovalo jsme viděli všichni...
      FARFELOO
      FARFELOO --- ---
      Asi se mu během fesťákovýho odpočinku zdálo o tom jak Smack zandává, tak to musí být pravda.
      HONZA09
      HONZA09 --- ---
      Tjn, taky netuším za co děkuje Smackovi, když nevystoupil, jestli jsem to správně pochopil. A vyjádření Cossigy k Highlanderu asi taky ještě nečetl. :)
      CROME
      CROME --- ---
      Teflonovy panak faktzejo, proda se par masticek, zaleplej ty nejhorsi flastry a pristi rok az se zapomene, tak pod jinym nazvem nashledanou.
      ERIKK
      ERIKK --- ---
      Dekuje Smackovi? za co? :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Dobrej fest proste, nic se nestalo. Teda stalo, ale to se stava na vsech prece.

Ty pujdes!
      JAMALORD
      JAMALORD --- ---
      Tak a už to tady máte :D

Viktor Hollmann
      4 min · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

REKAPITULACE
      S odstupem času a bez zbytečných emocí bych se vám rád omluvil za všechny nedostatky a problémy spojené s festivalem Highlander. Dopadlo to, jak to dopadlo a je třeba se k tomu postavit čelem a nějak to vše v klidu a rozumě dořešit. Festival nedopadl zrovna nejlépe a měl několik nedostatků, ale nadruhou stranu to nebyla žádná extra katastrofa, jak to snaží pár chytráčků presentovat. Ve zkratce prostě nedošlo dost lidí, k tomu byly technické problémy s hlavní stage a jako třešnička na dortu to dorazila sobotní kalamita - tedy nic, co by se nestalo na mnoha jiných festivalech. Samozřejmě mě moc mrzí, že se tyto komlikace vyskytly a beru za ně plnou zodpovědnost (ano i za to počasí, jsme přeci Jahrider, takže můžu i zato). Nebudu vám tu zdlouhavě vysvětlovat, proč to či ono nefungovalo (pokud máte zájem tak soukromá pošta), prostě jsem si to nezařídil tak, jak bych měl a dostal jsem za to tvrdej trest.
      Všem co si to neužili, jsou zklamaní a nebo naštvaní se omlouvám. Mrzí mě to a vím, že jsem selhal.
      Highlander ale nebyl jen o negativních momentech a pocitech, byla tam i spousta pozitiv a ty bych rád vyzvedl. Předně bych chtěl poděkoval všem sound systémum, djs a umělcům, kteří dorazili, pomohli, postavili, zandali a udělali show. Byli jste skvělí a moc vám za vše děkuji. Byli mezi vámi ale i extrémní případy pomoci a sounáležitosti a vám všem (vy víte) to nikdy nezapomenu a díky téhle ´krizovce´ jsem zjistil, že ve vás mám opravdové kamarády a přátele, co si na nic nehrají a rozhodně to pro mě strašně moc znamená. Takže vám všem ještě 1x neskonalé díky. Děkuji také všem návštěvníkům, za trpělivost a za to, že jste udělali supr atmošku (sobotní noc na dnb stage byla legendary). Speciální díky pro Anise a jeho bandu, dále Radance, klukum od Essa, Detonation, Exvip, Acid Comix + AtdResset a Unformated za parádní stages a support. Crackennovi a Mikešovi za starání o cizince a running a také lidem od vstupu a z Mystic soundu. Bez vás bych byl totálně v prdeli - respekt !! Taky moc dík za přístup a velekj respekt pro Smacka, Rockyho Leona, Resta, Uragány, Swamp Safari, Jaro Cosiga adalší. Jste skvělí a moc si vážím vašeho přístupu a toho co jste vydrřželi. Máte to u mě !
      No a teď ještě pár faktů. Z akce jsem přes 200 000,- v mínusu. Dlužím kde se podívám, ale flintu do žita neházím. Se všemi umělci jsem v kontaktu, dluhy postupně zplatím a vše urovnám. Jinak pokud by měl někdo z návštěvníků pocit, že jsem ho oklamal, chtěl by vrátit vstupné, ať mě napíše soukromou zprávu. Díky.
      Jinak jsem samozřejmě na spoustů lidí naštvaný a na spoustu rozlobený a zklamaný. Jmenovat je ale nebudu, jelikož je to moje vina, že jsem si je vybral jako partáky a je to celé moje zodpovědnost. Takže ještě 1x velká omluva a díky všem, kteří ví....
      CROME
      CROME --- ---
      no tak on jen Psytrance takove regecko tanecni sceny, co si budem povidat
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      AKISAN: sorry za preklepy...du spat)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      W_2: nespojuju hudebni styl s nikym... Viz nize
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SYNCRO: amen bro
      LION: retez, retez...resi se tu, co se resi...pak se resi ze messenjah mel rict, ze to bylo v "cajku na reggae stagi a ze vsichhni dostali zapladeno" (zamerne v uvozovkach) ... Nad tim kroutim hlavou a pak mi pristane v poste ta zrudna maxim turbulenc pro nactilety or messenjahrider a tim se vse vysvetluje... Za me end of story... one War se mi libi ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam