• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      POHODAVOLE
      POHODAVOLE --- ---
      SOLDIK: nenapsal, ze by ho meli lidi kontaktovat v poste? Docela by me zajimala reakce na zadost o vraceni vstupneho, kdyz se vlastne nic nestalo :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      INK_FLO: nekdo na ty jeho praktiky ukazat musel a pokud to nejde po dobrem, tak...
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      SOLDIK: pokud to řeší přímí poškození tak v poho, v opačným případě by mě to už asi příšlo lehce fízlovský/udavačský...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      INK_FLO: ta holka ktera to resi tady uz nekolikrat psala - ta se stara o to, aby jah vratil penize za vstupenky, kterou si sama koupila + se muzou pridat i vystupujici a vsichni kterym rajda neco neproplatil, vcetne preehnanych iluzi o 3000 navstevnicich a na to nakoupene zbozi jedne ze stankarek (realita max 500 lidi na festu tady taky padlo). pak i wilda panda neco resi. tam se to zase ubira smerem - on jako jeden z lidi, kteri byli napsani v udalosti jako treba poradatele, ucinkujici, sponzori atd..
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SYNCRO: to je asi fakt...prestrelil sem trochu.
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      jen ze zvědavosti - a ti, co budou podávat tu žalobu s ním mají teda přímou zkušenost, nebo je to na základě čtení tohoto auditu?....to co dělá je samozřejmě hrozný, jen si říkám, že tam může být trochu riziko toho, jestli si přes to někdo neřeší něco jinýho (jakože každej si rád na někom vybije svoje frustrace a jah je taková vděčná figurka, protože každé rytířské zařvání "do boje" vám oplusičkuje houf okolostojících).

Samozřejmě čekávám shitstorm ohledně toho, že se ho zastávám a zlehčuju to (což tak není, jen mě zajímají motivace těch nejhorlivějších)
      SYNCRO
      SYNCRO --- ---
      BOLDRIK23: Já nemyslel tebe, navazoval jsem na tvoje vyjádření. Přišlo mi, že se tady začal vytvářet obraz nějakého Messenjahridera, což realitě neodpovídá. Nezaměňoval bych motivace, charakter a výsledky těchhle dvou lidí. Za Jirkou, nakolik je mi známo, žádné poděly ani hulvátství nejsou. Spíš nějaká míra slepě naivního přístupu, což ho vede k vyjádřením, se kterými nemůžu souhlasit...
      POHODAVOLE
      POHODAVOLE --- ---
      SOLDIK: tohle v zivote zadnej policajt nedoresi. Pravidelne davame na Policii podvodniky, kteri nam neplatili. Vzdy dodame veskere podklady a zatim to vzdycky odlozili. Dokonce jsme podavali i stiznosti na Policajty, ale stejne se nic nevyresilo a bylo to dle me daleko konkretnejsi, nez v tomhle pripade, kde mu to "akorat" nevyslo..
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PRAJCI: Maglajs
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      SOLDIK: Pozastavenou má pouze hostinskou činnost, "Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí" má nyní 10 dnů obnovenou. Co bylo před těmito deseti dny je samozřejmě věc jiná ... ;)
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      ANDY_WARHOL: Ležící spící ...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Jeste jedno nove video na jeho pocest :)))

Jahrider aka Jekyll & Hyde
      http://www.youtube.com/watch?v=SqMPNUKrR6I
      WOJTISHEK
      WOJTISHEK --- ---
      SOLDIK: Hostinskou činnost ano, první živnost mu ale od 20. 6. běží
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      WOJTISHEK: Jeste par dnu ji ma pozastavenou, takze pul roku delal akce nacerno.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      je to takovej jahrider cimrman
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      WOJTISHEK: Ten má taky živnost na všechno... :))
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      L4MA: bros before hoes)))
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      DINTY: KRÁLOVSTVÍ!!

dopíči....to je snad nejvic...normalne bulim jak u Hachika.. " tak za rok zase... "

AKISAN
      AKISAN --- ---
      SMARIO: kdes byl kurva?! ;oD
      Z47TC
      Z47TC --- ---
      dalsi debil
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam