• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      INK_FLO: bylinky neasi bro, dotace neni babylon, je to neco jak pučka vod providentu zadarmo...
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      PAYAMAN: nevím jestli si uvědomuje, že pěstovat brka v komunitní bio zahradě a vodit tam děti při asistovaných prohlídkách (a za malý poplatek i ochutnávkách) by ho mohlo zase na chvíli poslat do chládku...
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: Michal Ludvig
      28 červenec v 12:59 · Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina
      Napadlo mě, až nás tu bude dost a projekt bude mít jasné kontury, nahodit ho na HIT-HIT, nebo nějaký jiný startovač :)
      Také bych oslovil školky a základní školy s tím, že bychom mohli jejich děti vodit na asistované prohlidky a workshopy v rámci výuky nebo jako dobrovolný kroužek (nevím jestli maj nějaký předmět, s kterým by to šlo zkloubit). Nějaké školy mají školní zahrady, ale je jich menšina, tak si myslím že by takovou nabídku uvítaly....
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      co mě majster odblokoval mám kvalitní zdroj:)
      KOMUNITNÍ ZAHRADA V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ
      Konečně mám trochu volného času a rozhodl jsem se ho smysluplně využít. Během měsíce srpna chci dát dohromady projekt a neziskovku a následně žádat město a kraj o prostory (pozemky) a dotaci na komunitní BIO zahradu v Havlíčkově Brodě. Chtěl by se někdo zapojit a s tímto projektem mě pomoci ?
      V případě zájmů si pište o více informací jak pd tento příspěvek, tak klidně do soukromé zprávy...
      https://www.facebook.com/groups/komunitnizahradahb
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      nerozumíte tomu, jste flustrovaní!
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      JAH_N_BASS: Stretavka asocialu. Ta debata o socialnim pojisteni je top.
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      L4MA: Vsechno pouze od mistra...
      L4MA
      L4MA --- ---
      JAH_N_BASS: to je zkurvenec. :D
      L4MA
      L4MA --- ---
      CHONGX: kdo je autorem puvodniho prispevku?
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Nechápu, co se to tu poslední dobou rozmohlo :( Každý den mě na profilu někdo sdílí, nebo pastuje do mojí debaty nesmyslný komenty, absolutně mimo téma a mísu. Já vím, že se nudíte, nebo si potřebujete zvýšit sebevědomí, či na sebe prostě jen upozornit - chápu vás a rád vám ulevím a pomůžu. Ale proboha alespoň se snažte psát inteligentně, věcně a pokud možno spisovnou Češtinou. Tohle to je vážně zlo a ikdyž je to vlastně sranda, tak všeho moc škodí. Díky, taky vás miluju

Michal Ludvig já je chápu, jsou flustrovaní životem, mají malé sebevědomí a skillz a tak se potřebují přiživit na neštěstí jiného, kterého jim navíc někdo ukázal. asi nějakej jejich vzor :D no a pak si najednou přijdou a cití lépe, bo se vymezili proti určenému zlu. podobná taktika jak s přistěhovalcema aneb UKAŽ a NENÁVIĎ ....

to je mazák :)
      SKRU
      SKRU --- ---
      PAYAMAN: to je posledni faze terapie, kdy presvedcuje predevsim sam sebe, ze on za nic nemuze a udelal pro uspech festivalu maximum mozneho:) nikdo jiny tomu totiz neveri:))
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      PAYAMAN: kde si to vzal?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Neda pokoj a neda pokoj.
      L4MA
      L4MA --- ---
      PAYAMAN: kdo vlastne vi, jakto "tenkrat" vsechno bylo. :D
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      PAYAMAN: TSi woe :DD
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      to je komik:)

Michal Ludvig Ladia Rasta: zvláštní, že většina si mejdan užila a mám jejich podporu. posílal jsem to většině djs a umělců co tam hráli a nemaj výhrady. naopak. ale tak je mě jasný, že když ti ze mě už nic nekápne, tak musíš jít na druhou stranu a být jedním z haters, aby jsi si škrtl jinde - klasika, to už jsme zažil mockrát :D třeba zloděj Michael Havrda si na Highlandru uvařil stagemanagerství na BFL (ze kterého mě navíc ukradl peníze a nechal si je pro sebe) a mohl bych pokračovat. podobných vejlupků z mého okolí bych našel více. Ale tak dobře, že jste se projevili, alespoň tak díky tomu můžu ze svého života odstranit zbytek nýmandů a řitolezců, kteří to, co dělají, dělají hlavně kuli svému egu a aby dohnali sebevědomí. každopádně ať tak či onak ti Ladíku přeju vše nej a uživej života, peace
      DATELON
      DATELON --- ---
      MRTY: We are rave a SP23 na tržnici neni Jahriderovina btw
      TOMAN
      TOMAN --- ---
      JAMALORD: Počty taky nebudou Jahova silná stránka, cvičně jsem sečet pár těch cifer a dost to hapruje, např.

CELKEM // 508 000,- (144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262)

144 + 35 + 28 + 20 + 52 + 262 mi teda dává 541 000,-

Asi babylonská matematika.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Ta vcerejsi message - Stacilo, diky, znamenala - s timhle si jdete do pomlouvaciho auditka. Nazdar. Vecer to tady smazu. Respektujte auditko.
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      JAMALORD: ad "Proč jsem neměl finanční jištění - sponzory?" - svýho času tady kolovala tabulka pro sponzory, co můžou mít za kolik, jelikož asi nikdo neměl zájem, tak se to nenápadně změnilo na tohle stanovisko
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam