• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    MIGUELX: Mam posilat smsky jako do suoerstar nebo jak podporit?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Michal Nekvapil
    21 hod ·

Takže dne 7.2 2017 v 10:45 proběhne soud v Havlíčkov Brodě v budově okresního soudu, první patro, jednací síň č.100.
    Ti, kteří se chtějí podívat a podpořit mě, přijďte.

Michal Ludvig Viktor Hollmann
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    YORICK
    YORICK --- ---
    Tak so Sound Man? Už ho chytli?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MIKE34: pokud danou cinnost nevykonavas soustavne a je to v rozsahu do 40 000 Kč za rok, nemusis na to mit ičo a nic danit nemusis.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Frohe neues Jahrider 2017!
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Rastapavián má dneska narozky, tak doufám, že jste mu poslali balíček s nějakou čudkou :D. Samozřejmě se zpáteční adresou :D
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    KOCMOC: Ty asi Rajdu moc neznas ze :D klasika...udelat ze sebe mucednika...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOCMOC: cejti se jako bojovnik proti systemu a to co delal jako regulerni boj a kdyz ho ted za to zabasli, tak se cejti jako partizan, kteryho zavrelo gestapo
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    Me spis tak okrajove zajma, jestli to ten vul bere jako fakt nespravedlnost vuci svy osobe, nebo jenom zkousi co se da, aby nedostal ranec. Jako pokud znam i neznam zakon a delam neco, co je v rozporu s nim a este se necham chytit u toho a pak budu fnukat, ze celej svet je spatne a babylon iluminati ptakojesteri, tak nevim nevim. Asi to vystihuje mentalni uroven dotycny osoby.
    KOCMOC
    KOCMOC --- ---
    VYHULENY_UFO: JX Dohulil asi
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOLLER: a jeste pred lety by po tom jxd skocil jak slepice po flusu
    KOLLER
    KOLLER --- ---
    RICKOUS: by mě zajímal ten dopis :D
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    Hehehe, kdo me hned po přečtení tohohle poštu napadnul:D

_PLWI_
    _PLWI_ --- ---
    DETOX – janhromadko.com
    http://janhromadko.com/gallery/detox/

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ANDY_WARHOL: to je pecka. Neprima umera mezi uspesnosti a spiritualitou v praxi.
    V77
    V77 --- ---
    ERIKK: ...skoda, to jsi prisel o to, jak predstavitel nejmocnejsiho nabozenstvi sveta odlakava pozornost a dulezite sponzory ceskym poradatelum festivalu...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PTT: a k tomu mam i krasne video jak by to mohlo vypadat, ten konec toho tracku myslim
    Red Dwarf-Ohm 1 hour
    https://www.youtube.com/watch?v=8M0GnI_cIDg
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ANDY_WARHOL: Jsem mikrovlnka.
    PTT
    PTT --- ---
    ANDY_WARHOL: hovory z bohnic: Chápu…pro mnohé budu asi jen snílek a pro další magor… přesto proto žiju a klidně umřu…pro mě samotného je to šílený…ale prostě se mi to přihodilo na mé cestě… necítím že jsem to vymyslel…prostě to takhle přišlo a přichází…pořádám rajskou zahradu a zrovna si musí do našeho malého města přijet papež a postavit pódium 400m od toho našeho jen14 dní po akci pro 30 000 lidí ….jak mám někomu vysvětlit že mě zruinoval představitel nejmocnějšího náboženství světa, který odlákal pozornost a důležité sponzory? aniž by si o mě myslel že jsem magor? To že akce náhodně probíhala zrovna v datum 11 září..to už snad ani…nebudu rozebírat….při přípravě druhého ročníku si přijede na letní slunovrat hopijský stařešina a jen dva kilometry od místa kde bydlím otevře velký medicínský kamenný kruh…kam se jen tak o měsíc později vydám při večerní procházce, abych uprostřed potkal člověka který mi oznámí, zrovna ve chvíly kdy tam k němu vstoupím že je to portál do jiné dimenze a že je právě na galaktickém shromáždění a vezme mě tam….atd….
    A stejným způsobem i přišlo setkání s Michalem….a ted přichází tenhle moment se Michala zastat…přesto že to vůbec néní snadný a raději bych se jen mlčky díval a čekal že to udělá někdo jiný
    A tak Michale, jestli se z toho vyhrabeš a budeš dělat HIGLANDERA číslo 3… přijedu ti tam osobně zahrát tuhle mou písen…
    Kterou spolu trochu vylepšíme a zejména na konci o DIDGERIDOO a nekonečnou smyčku v DNB , kterou si mi slíbil že mi zmixuješ
    A pak taky 10 minutovou mantrou OM po modlidbě
    A ideálněi s tou video projekcí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam