• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CROME: to ze je psychopat (a ja si to myslim take, ostatne jsem to tu nekolikrat resil) je (zatim) jen nase domenka.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ANDY_WARHOL: velka vetsina toho sla prave na tyhle ucely... Bohudik, aspon neco. Cast prodaval samozrejme.
    CROME
    CROME --- ---
    ANDY_WARHOL: Ocekavat od psychopatu moralni napravu je arci naivni, koncept co je moralka nejsou schopni pochopit.
    Izolovat, eliminovat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    at mame kazdej nazor na to jestli je trava ok nebo ne a mela by ci nemela by byt legalizovana, tak si myslim, ze kazdy by tady rad videl, kdyby jahrider pikal za ty skutky, ktere se tu probiraly, protoze jen tak si to mozna uvedomi a mozna se polepsi, kdyz pude do bane za neco jinyho, tak to neprobehne a to je myslim dulezitejsi nez otazka zda je ok mit pole travy.

a kdyz clovek dela masticky, tak mu nestaci 5 kytek, pokud to ma vazne nejak fungovat. a co se tyce napriklad fenixovo slz, tam uz jsou potreba kila. a ze jsou fenyxovy slzy lek a ne smaho, snad vite ne ? - tim ovsem nerikam, ze to delal jahrider jen za timto ucelem, ale pokud vim, venoval se i tomuto pouziti.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CROME: relativne irelevantni. :) ztratil jsem se nekde mezi "jah je curak, at shnije v bani" a "skunk s vysokym obsahem je spatny, aaano".
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENERIXX: v současném právním stavu, ne v utopii, žijeme
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    PALEONTOLOG: cetl jsi muj prispevek o licencich? Kde jsem psala o volnem prodeji a distribuci? prosim prestan si vymejslet co si myslim a poradne si precti co pisu, nez me budes chytat za slova co jsem nerekla.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PALEONTOLOG: kua za společensky bezpečnou věc...
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: no tak palecek jsi tomu prispevku nedala ne? takze ses na zhorseni jeho odsouzeni nepodilela a ted muzes jit v klidu spat :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: to je prave to co jste od zacatku nepochopili. Nehodlam ho obhajovat a zastavit jeho stihani. jen se nehodlam angazovat ve snazeni za nasazeni nejprisnejsiho trestu a zajistit aby za to sel do vezeni.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENERIXX: není výjimkou, že se lidi se stejným množstvím informací rozchází v názorech. debata by neměla být osobní, ale stala se. osobně některý tvrzení nepovažuju za platný a podle mýho názoru se vymykají klasické farmakologii kanabonoidů. skutečně nepovažuju volnou distribuci konopí za dobrou už jen proto, že nevíš jak mladej člověk s ní začne experimentovat, s jakou dispozicí. takže nepovažuju pěstování polé trávy a její prodej za společensky nebezpečnou věc a zároveň si myslím, že si Jahrider kriminál v podobě celu předběžného zadržení poměrně pracně vysloužil.
    CROME
    CROME --- ---
    L4MA: irelevantni lamo
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: no debata vznikla ,ze ty obhajujes nekoho kdo ve velkem vyrabi a distribuuje fet....a tvrdis, ze to fet neni a ze je to nespravedlnost.
    (btw kazda psychoaktivni latka je fet)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: nestudovala jsem jen tuhle skolu. Obory chemie a biologie jsou mi velmi blizke a 18 let se venuju studiu dopadu marihuany na cloveka. Sama bych uzivani rozmlouvala cloveku co by mi tvrdil, ze je mu po tom blbe a miva schizy. Stejne tak existujou lidi co se stavaj kterenama po trech pivech a jinej vyzunkne dve flasky rumu a je stale pricetnej a chova se normalne.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CROME: klasicky zabijacky skero z ceskyho pole s kukrici...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: opet, Darwin, trava za to ze ji kouris nemuze. Srovnej si pojmy pls... Navic venku fakt takovouhle travu v cechah vypestujes jen s tezi, takze se to zcela netyka Jahriderova pripadu, tam jde o beznou travu.
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: to neni zrovna expertiza na chemii ci medicinu, pokud se bavime o nebezpecnosti drog ze?
    CROME
    CROME --- ---
    Navic povazovat dnes beznej skunk za neskodnou travicku je fakt zasadni omyl
    Smoking skunk cannabis triples risk of serious psychotic episode, says research | Society | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...iety/2015/feb/16/skunk-cannabis-triples-risk-psychotic-episodes-study
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: socialne pravni skolu, obor pece o nemocne a postizene. Vos zamereni na adiktologii a socialni/psychogickou pomoc zavislym.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    BRKODLAK: mam 18 let osobnich zkusenosti jako adept na lecbu konopim. Takze bohuzel pro tebe a pro kamarady co trpej (taky znam tyhle pripady) jste stale v mensine a naviv to muzou byt dost dobre psychosomaticky projevy (podle x studii skutecne velka vetsina abst. priznaku po trave vznika psychosomaticky). Fyzicka zavislost je velmi vzacna. Psychicka je bezna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam