• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      MRTY
      MRTY --- ---
      ANDY_WARHOL: tak mozny je vsechno. to pole u jeho chaty mohlo bejt vlasne nekoho jinyho.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      MRTY: zas tak jednoznacny to prave neni. to uz by sedelo lidi, co se o nich vi ze kradou, a stejne jim nikdo nic nedokaze
      MRTY
      MRTY --- ---
      ja nevim co se tady resi. to, ze pujde rajda do chladku je snad uplne jasny ne? v podmince opakovane spachal stejnej trestnej cin, za kterou tu podminku mel. na to snad clouveku staci i selskej rozum a nemusi bejt pravnik.
      CROME
      CROME --- ---
      ANDY_WARHOL: Na to mas tabulky:)
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      CROME: pokud by to bylo jak rikas, pak dava smysl jen je zavrit vsechny po prvnim deliktu na dozivoti a nebo trest smrti... Celej vezenskej a napravnej system by byl zcela zbytecnej. Ale pockat, ono to vlastne nefunguje u nas zatimco jinde jo.. Takze kde je problem? :D
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CROME: to ze je psychopat (a ja si to myslim take, ostatne jsem to tu nekolikrat resil) je (zatim) jen nase domenka.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      ANDY_WARHOL: velka vetsina toho sla prave na tyhle ucely... Bohudik, aspon neco. Cast prodaval samozrejme.
      CROME
      CROME --- ---
      ANDY_WARHOL: Ocekavat od psychopatu moralni napravu je arci naivni, koncept co je moralka nejsou schopni pochopit.
      Izolovat, eliminovat
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      at mame kazdej nazor na to jestli je trava ok nebo ne a mela by ci nemela by byt legalizovana, tak si myslim, ze kazdy by tady rad videl, kdyby jahrider pikal za ty skutky, ktere se tu probiraly, protoze jen tak si to mozna uvedomi a mozna se polepsi, kdyz pude do bane za neco jinyho, tak to neprobehne a to je myslim dulezitejsi nez otazka zda je ok mit pole travy.

a kdyz clovek dela masticky, tak mu nestaci 5 kytek, pokud to ma vazne nejak fungovat. a co se tyce napriklad fenixovo slz, tam uz jsou potreba kila. a ze jsou fenyxovy slzy lek a ne smaho, snad vite ne ? - tim ovsem nerikam, ze to delal jahrider jen za timto ucelem, ale pokud vim, venoval se i tomuto pouziti.
      L4MA
      L4MA --- ---
      CROME: relativne irelevantni. :) ztratil jsem se nekde mezi "jah je curak, at shnije v bani" a "skunk s vysokym obsahem je spatny, aaano".
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      GENERIXX: v současném právním stavu, ne v utopii, žijeme
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      PALEONTOLOG: cetl jsi muj prispevek o licencich? Kde jsem psala o volnem prodeji a distribuci? prosim prestan si vymejslet co si myslim a poradne si precti co pisu, nez me budes chytat za slova co jsem nerekla.
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      PALEONTOLOG: kua za společensky bezpečnou věc...
      CROME
      CROME --- ---
      GENERIXX: no tak palecek jsi tomu prispevku nedala ne? takze ses na zhorseni jeho odsouzeni nepodilela a ted muzes jit v klidu spat :)
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      CROME: to je prave to co jste od zacatku nepochopili. Nehodlam ho obhajovat a zastavit jeho stihani. jen se nehodlam angazovat ve snazeni za nasazeni nejprisnejsiho trestu a zajistit aby za to sel do vezeni.
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      GENERIXX: není výjimkou, že se lidi se stejným množstvím informací rozchází v názorech. debata by neměla být osobní, ale stala se. osobně některý tvrzení nepovažuju za platný a podle mýho názoru se vymykají klasické farmakologii kanabonoidů. skutečně nepovažuju volnou distribuci konopí za dobrou už jen proto, že nevíš jak mladej člověk s ní začne experimentovat, s jakou dispozicí. takže nepovažuju pěstování polé trávy a její prodej za společensky nebezpečnou věc a zároveň si myslím, že si Jahrider kriminál v podobě celu předběžného zadržení poměrně pracně vysloužil.
      CROME
      CROME --- ---
      L4MA: irelevantni lamo
      CROME
      CROME --- ---
      GENERIXX: no debata vznikla ,ze ty obhajujes nekoho kdo ve velkem vyrabi a distribuuje fet....a tvrdis, ze to fet neni a ze je to nespravedlnost.
      (btw kazda psychoaktivni latka je fet)
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      CROME: nestudovala jsem jen tuhle skolu. Obory chemie a biologie jsou mi velmi blizke a 18 let se venuju studiu dopadu marihuany na cloveka. Sama bych uzivani rozmlouvala cloveku co by mi tvrdil, ze je mu po tom blbe a miva schizy. Stejne tak existujou lidi co se stavaj kterenama po trech pivech a jinej vyzunkne dve flasky rumu a je stale pricetnej a chova se normalne.
      L4MA
      L4MA --- ---
      CROME: klasicky zabijacky skero z ceskyho pole s kukrici...
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      CROME: opet, Darwin, trava za to ze ji kouris nemuze. Srovnej si pojmy pls... Navic venku fakt takovouhle travu v cechah vypestujes jen s tezi, takze se to zcela netyka Jahriderova pripadu, tam jde o beznou travu.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam