TAYLES: je mi 27,5 a děti nechci protože vnitřně necítím že bych se měla v životě zabývat jejich plozením a výchovou, nemám k dětem vztah emoční a ani racionálně rodičovství nevidím pro sebe jako dobrou cestu...prostě netoužím po miminu, ani po větším dítěti. Nechci nikoho poučovat a vkládat do něho svoje názory.
Neměla jsem nijak traumatické dětství ani vysloveně pozitivní, mám dva sourozence a oba mají dvě děti, moje nevlastní sestra dokonce tři. Takže genetický fond naší rodiny zůstane zachován.
Z racionálního hlediska mám pocit že tenhle svět ve kterém sama žiju je hodně špatný místo, nelíbí se mi česko, nelíbí se mi praha, nemám ráda města, nenávidím systém, nechci tady žít a nechci do toho přivést další osobu. Sama koukám na to jak bych odsud zdrhla. Jelikož asi nestihnu během svého reprodukčního života vydělat dostatek peněz, najít muže, emigrovat do ráje a zajistit si "svobodu" tak dítě prostě nebude.
Nejsem vyloženě šťastná, mám plno snů a tužeb které nejsem schopná realizovat a nebudu se vláčet touhle šedí a depresí s něčím co by na mě bylo závislé.
V první a poslední řadě mám pocit že teď není vhodná doba na zvyšování populace nebo na udržování jejího počtu.