• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    hrál jsem 2x betu, takže už jen z toho vim (a po x letech strávených u MMO's uz asi neco dokazu odhadnout), ze obsahu tam bude mraky, je to brutalne variabilni. S swtor to nema nic spolecnyho, ale je to asi dobra cesta. Vsak puvodni gw ve sve dobe byly taky neuveritelna pecka, kde to proste fungovalo, tady ocekavam to samy, nehlede na to, ze za to nemusim mesicne platit. Vsak se to ukaze zase casem, verim i tomu ze swtor bude za rok, rok a pul vyladenej a vymazelenej, ale uz se tam nevratim.
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAFROST: Ty ses dobre nakoupenej, vlhky sen kazdyho distributora :)) Nech si tyhle cakance nadseni az tomu das aspon tyden v provozu, ok? :) Kolikrat sme slyseli, jak je mission system v swtoru genialni a pribehovy a odlisny od vseho, co jsme zatim videli? Ano, na prvni hrani urcite. Na druhy uz neskipujou nonclass mise jen ti hodne hardcore a je to zas to same.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    No tak GW2 rozhodne nebude klasickou grindovackou ani v nejmensim... uz jenom to, ze system questu, eventu a cehokoliv je absoulutne jiny, nez je doposud v mmo hrach delany... vlastne tam ani zadny ukoly clovek nedostava, bojovej system je promaklej, x variant PvP, promakany PvE, podvodni svety, variabilni classy, hromada obsahu uz od startu (o tom si SWTOR bohuzel muze dodnes nechat zdat) a bude to rovnou jen za cenu originalky, zadny mesicni poplatky. Takhle ma smerovat vyvoj, snad se tentokrat nespalim, jako s ToR, ktery me po dohrani jedne postavy prestalo bavit a ted po navratu se v tom jen a jen utvrzuju.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    OGIMEI: ja se toho uprimne bojim :D
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    PUEBLO: Na to, jak rikas, ze GW2 bude urcite jak Aion.=)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    OGIMEI: tak na co reaguje pls? :)
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    KID_MCHUTT: =) Jo, ma chyba.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OGIMEI: ano, tím to možná vzniklo :) snažil jsem se zjistit, proč to, co píšeš, nedává smysl :)
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    KID_MCHUTT: Konkretne? Nechapu asi tvuj dotaz. To chces vypisovat konkretni ukoly jak probihaji? Akorat koukam reagovala jsem na zacatku na jinej post nez je oznacen, tak za to se omlouvam.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OGIMEI: konkrétně?
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    KID_MCHUTT: Ten popis questu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OGIMEI: co konkrétně v tom postu není pravda?
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    PUEBLO: Urcite? Z tveho postu to vypada, ze si to nezkousel, tak na slova jako urcite, bych byla opatrna=) A ne neni to takove, jak rikas.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZACK: swtor ma super omacku kolem toho :)

ja treba prestal hrat diablo uplne protoze tocit furt dokola jeden pribeh je pro neakceptovatelne :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PUEBLO: Delas jak kdyby to v v swtoru nebo wowu bylo jinak ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: o důvod víc to ani nezkoušet :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KID_MCHUTT: GW2 urcite bude jako Aion...zabij 20ks morcat zelenych, 15ks prasat modrych a 100ks zlych skretu, odneses kvest a NPC te posle zabit 30ks morcat ruzovych, 60ks bilych prasat a 3ks elitni zle skrety :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: obtížnost GW2, o SWTORu nemluvím, ten jsem hrál :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: SWTOR je co do obtiznosti podstatne jednodussi nez WoW. A ze by soucasny WoW byl nejak zasadne presaturovany, to mi teda taky neprijde.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    nebude GW2 zase klasicku korejsky grind fest??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam