• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BEEBLEBROX & NASTY & COMODOR_FALKON & NAGASAWA: Díky za komentáře. Opět se potvrzuje, jak zaoufalá nabídka bot u nás je. Ještě jednou oběhnu vše v Brně (i když o výsledku pochybuju) a v polovině prosince pojedu do Prahy, kde už snad něco najdu.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SITH: Ecco super. Boty dražší, než u Bati, ale z mé zkušenosti zatím určitě můžu tvrdit, že jsou vlastně levnější, protože vydrží dýl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: vidis, tam jsem jeste nebyl. diky za tip
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: u ECCO by sis nevybral?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: Bata je spatnej. Za hranicema je branej coby obuv pro nizsi tridu a studenty a kvalita tomu bohuzel odpovida i u nas. Jinak stejnej problem momentalne resim s Chelsea Boots. Nemuzu zaboha sehnat dostatecne kvalitni a z netu si je objednavat netroufnu.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: abys viděl jak jsem vstřícný, tak jsem si dal tu práci...:

Pokud mě někdo potkává, tak si to nechte pro sebe a nesmějte se mi prosím :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ABRAHAM: Nevím co to je za obchod, ale tak před dvěma lety jsem si kupoval vycházkové boty v Kotvě - a drží v dobré kondici doteď...
    Měli tam tehdy docela pěkný výběr různých typů, většinou tak kolem 1,5-2k, občas i méně, včetně semi/full brogue... Tak jestli stále ještě existuje a nebudeš postrádat koženou podrážku...
    NASTY
    NASTY --- ---
    ABRAHAM: U Bati hezký brožovaný nemaj, M&S úplná hrůza, Zara taky špatný. Nějaká naděje jsou Clark's, ale co jsem rychle mrknul na web tak cena se blíží Loake a Grenson natolik, že bych do toho nešel. Mrknul jsem i na ASOS a taky nic moc. Když už je materiál solidní, pak je úspora poznat na zdobení. Když něco objevíš, tak dej hned vědět :-). Držím pěsti.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BOBASH: Zkusim teda mrknout. Taky diky
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Mám od Bati momentálně dvoje polobotky, který střídám, a dokud zůstanu sockou a nebudu mít na Loake nebo tak něco, tak v nakupování u Bati budu pokračovat. Drží to po kupě, chodit se v tom dá, na to jak je to laciný to vypadá ok...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    GHOSTSTALKER: Do Alda (Brno) jsem nakoukl, ale nic jsem tam nenasel. Do Bati jsem se ani nedvazil, ale mozna tam zkusim mrknout. I kdyz to by mozna i ten m&s byl o neco lepsi. Kazdopadne diky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ABRAHAM: Tak levne se daji najit i u Bati nebo v Aldu, ale kvalita odpovida cene... lepenou podrazku bych jeste snesl, ale problem byva spise nekvalitni prosivani. U jednech, co mam z Alda, se mi pomerne rychle zacala odchlypavat spicka toho prosivani - v tom miste, kde se ohyba spicka boty.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    GHOSTSTALKER: Pokud mozno, rad bych se s cenou dostal pod uroven Loake. Nasel jsem je i v M&S, ale nevypadaji zrovna nejkvalitneji.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ABRAHAM: Loake v Praze v Panske pasazi. Barker kousek vedle je brutalne predrazeny. A obe znacky lze objednat pres net primo z UK (predem doporucuji odzkouset velikosti).

Anglické boty Loake | Le Premier
    http://www.lepremier.cz/anglicke-boty-loake/
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/56940676/BarkerCatalogue/index.html
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Daji se u nas nekde poridit solidni brogue za lidovejsi cenu? Diky
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: přijde mi trapné fotit sám sebe, jen abych se dal někam na net :) Takhle napsat mi to nevadí. To odbydu to nutkání někomu to říct a hotovo. Se rozmyslím :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: Nebylo by lepsi sem dat fotky?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Kdyby to někoho nějak významně zajímalo, tak jsem se líbil na fashion marketu a lidi ze mě prý nemohli spustit oči. Navíc můj nápad nosit odznáčky/placky připíchlé na prstech rukavice také hodně zaujal a je to prý dobré a prodávající to ještě takto neviděli, takže pokud se to rozšíří máte to štěstí, že víte od koho to je :)
    (jak píchnout si dávku narcismu)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    vážení, omlouvám se za následující, ale vzhledem k tomu, že už mě to vážně těžce nebaví...

"Tady ještě žádný flame není... Zatím jen masivní kejhání potrefených hus, kterým jsem rozčechral pírka... Flame začíná teprve, když se jedna strana v návalu zoufalství ponoří do septiku a začne metat vulgarity, blokace, výhružky a tak podobně..."

tímto tedy oficiálně vyhlašuji flamewar a doufám, že tím dostatečně naštvu vlastníky práv. Ti to tu promažou a tím se tohle téma ukončí. Takže COMODOR_FALKON: jdi s těma tvejma kecama o už do hajzlu, nikoho to tu nezajímá! Sám jsi potrefená husa, omíláš tu dokola jako jedinej tu samou pitomost a všechny nás už to fakt sere. Snažili jsme se po dobrym, nešlo to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam