• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    fajn kabát.. :)

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    FEMUR: Moje švadlena má dílnu v Týnské, myslím, že č.21. Ušije a přešije cokoliv.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zdravim resilo se to tu uz pred delsi dobou filtr mlci - kamarad by potreboval presit oblek, predevsim kalhoty a mozna trochu upravit zada. je to moc peknej oblek takze radsi neco jineho nez "scelovani a zaplatovani". nejaky tipy na prahu a okoli, pokud mozno podlozene zkusenostma?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    TOMMY_: tak to máš pravdu. Naučím se nosit v peněžence/dokladovce jen nezbytnosti, abych ji mohl dle potřeby schovat do kapsy saka.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MARTIK:

to na co se ptas je panska kabelka.. a to se ti nikdy nebude libit.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Nebo, pokud fakt chces zustat u toho pouzdra, tak vez, ze se mu rika bez ohledu na velikost "murse".
    Netusim, kde to sehnat, ale soude dle toho, kteri pratele to maji - zkus se pozeptat v nejblizsim gaybaru..
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MARTIK: mobil a peněženku do kapes u saka, zbytek do šatny
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosím vás, co máte za tašku/pouzdro na osobní věci (doklady, klíč, mobil) když jdete třeba do divadla? Nosím takové to malé černé pouzdro, můj děd tomu říkal buzer taška. Moc se mi to nelíbí. Můžete sem hodit nějaké linky pro inspiraci?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GHOSTSTALKER: Ctyrpatrovy P&C je taky na Graben.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ABRAHAM: Peek & Cloppenburg na Mariahilferstrasse ci jine obchody na teto ulici. Ceny ok, ale vyplati se zam jet na komplexni nakup, ne jen na boty.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ABRAHAM: Ceny jsou nastejno, nabudka nesrovnatelna. Na pomer cena / vykon je tam dobrej Humanic, cenova relace od 100 do 400 €, staci si vybrat, sortiment uplne nekde jinde.nez u nas:-). Je bud na Graben, nebo v Shopping City Süd u dalnice A2 smerem na Graz. V SCS je i mrak jinejch botoobchodu, vyberes si.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    SAMOUT: O tom jsem taky uvažoval. Máš nějaký tipy? Chápu, že je tam rapidně výraznější nabídka než v Brně (či ČR) a i kvalita bude nejspíš někde jinde. Ale ty ceny budou zase trošku vyšší, ne?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ABRAHAM: Z Brna jedine do Vidne :-).
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAGASAWA: když si dám pletenej rolák a bundu podobnou této: http://www.bensherman.com/clothing/jackets-coats/duke-street-foundry-harrington-jacket.html, tak jsem prý jak dělník z doků. Ty oranžový kalhoty a rukavice jsou poklad :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAGASAWA: v tom případě je iluze dokonalá
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KANAREK1: mno spis pusobis jako veteran z vietnamsky valky, kterej se prave vratil ze srazu mirovejch aktivistu.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: těžko jsme tě mohli chválit, když jsme nevěděli za co.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: tak když se nepochválím sám, těžko to za mě udělá někdo jiný, že :) Mně se to líbí, ale se slovem úžasné bych taky neplýtval. Líbilo se to i na tom marketu, tak mě to hold potěšilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: :D
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NAGASAWA: Chceš mi snad tvrdit, že prémiová značka Lasocki není kvalitní?! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam