• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: o mě ani tak nejde :) Jen mi přišlo k věci sem tu fotku hodit, když jsi se sám tak hezky pochválil. Sice mi to tak úžasné nepřijde, ale ve finále stejně záleží na tobě. Pokud se tito líbí, tak proč ne.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    ABRAHAM: Z M&S mám tyhle: http://tinyurl.com/pco6djh a v kategorii za lidovou cenu s nimi zatím nejsem nespokojen. Samozřejmě nemohou konkurovat botám jako Loake apod. ale taky jsou za výrazně nižší cenu. Rozhodně bych řekl, že jsou lepší, než cokoliv co jsem kdy měl od Bati (i když šlo o boty, které začínaly na podobné ceně).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: bohuzel. holt kdyz daji lidi prednost polsky lepeny parodii na boty u CCC, tak je to potom tezky.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BEEBLEBROX & NASTY & COMODOR_FALKON & NAGASAWA: Díky za komentáře. Opět se potvrzuje, jak zaoufalá nabídka bot u nás je. Ještě jednou oběhnu vše v Brně (i když o výsledku pochybuju) a v polovině prosince pojedu do Prahy, kde už snad něco najdu.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SITH: Ecco super. Boty dražší, než u Bati, ale z mé zkušenosti zatím určitě můžu tvrdit, že jsou vlastně levnější, protože vydrží dýl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: vidis, tam jsem jeste nebyl. diky za tip
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: u ECCO by sis nevybral?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: Bata je spatnej. Za hranicema je branej coby obuv pro nizsi tridu a studenty a kvalita tomu bohuzel odpovida i u nas. Jinak stejnej problem momentalne resim s Chelsea Boots. Nemuzu zaboha sehnat dostatecne kvalitni a z netu si je objednavat netroufnu.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: abys viděl jak jsem vstřícný, tak jsem si dal tu práci...:

Pokud mě někdo potkává, tak si to nechte pro sebe a nesmějte se mi prosím :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ABRAHAM: Nevím co to je za obchod, ale tak před dvěma lety jsem si kupoval vycházkové boty v Kotvě - a drží v dobré kondici doteď...
    Měli tam tehdy docela pěkný výběr různých typů, většinou tak kolem 1,5-2k, občas i méně, včetně semi/full brogue... Tak jestli stále ještě existuje a nebudeš postrádat koženou podrážku...
    NASTY
    NASTY --- ---
    ABRAHAM: U Bati hezký brožovaný nemaj, M&S úplná hrůza, Zara taky špatný. Nějaká naděje jsou Clark's, ale co jsem rychle mrknul na web tak cena se blíží Loake a Grenson natolik, že bych do toho nešel. Mrknul jsem i na ASOS a taky nic moc. Když už je materiál solidní, pak je úspora poznat na zdobení. Když něco objevíš, tak dej hned vědět :-). Držím pěsti.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BOBASH: Zkusim teda mrknout. Taky diky
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Mám od Bati momentálně dvoje polobotky, který střídám, a dokud zůstanu sockou a nebudu mít na Loake nebo tak něco, tak v nakupování u Bati budu pokračovat. Drží to po kupě, chodit se v tom dá, na to jak je to laciný to vypadá ok...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    GHOSTSTALKER: Do Alda (Brno) jsem nakoukl, ale nic jsem tam nenasel. Do Bati jsem se ani nedvazil, ale mozna tam zkusim mrknout. I kdyz to by mozna i ten m&s byl o neco lepsi. Kazdopadne diky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ABRAHAM: Tak levne se daji najit i u Bati nebo v Aldu, ale kvalita odpovida cene... lepenou podrazku bych jeste snesl, ale problem byva spise nekvalitni prosivani. U jednech, co mam z Alda, se mi pomerne rychle zacala odchlypavat spicka toho prosivani - v tom miste, kde se ohyba spicka boty.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    GHOSTSTALKER: Pokud mozno, rad bych se s cenou dostal pod uroven Loake. Nasel jsem je i v M&S, ale nevypadaji zrovna nejkvalitneji.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ABRAHAM: Loake v Praze v Panske pasazi. Barker kousek vedle je brutalne predrazeny. A obe znacky lze objednat pres net primo z UK (predem doporucuji odzkouset velikosti).

Anglické boty Loake | Le Premier
    http://www.lepremier.cz/anglicke-boty-loake/
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/56940676/BarkerCatalogue/index.html
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Daji se u nas nekde poridit solidni brogue za lidovejsi cenu? Diky
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: přijde mi trapné fotit sám sebe, jen abych se dal někam na net :) Takhle napsat mi to nevadí. To odbydu to nutkání někomu to říct a hotovo. Se rozmyslím :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: Nebylo by lepsi sem dat fotky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam