• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ABRAHAM: Ceny jsou nastejno, nabudka nesrovnatelna. Na pomer cena / vykon je tam dobrej Humanic, cenova relace od 100 do 400 €, staci si vybrat, sortiment uplne nekde jinde.nez u nas:-). Je bud na Graben, nebo v Shopping City Süd u dalnice A2 smerem na Graz. V SCS je i mrak jinejch botoobchodu, vyberes si.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    SAMOUT: O tom jsem taky uvažoval. Máš nějaký tipy? Chápu, že je tam rapidně výraznější nabídka než v Brně (či ČR) a i kvalita bude nejspíš někde jinde. Ale ty ceny budou zase trošku vyšší, ne?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ABRAHAM: Z Brna jedine do Vidne :-).
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAGASAWA: když si dám pletenej rolák a bundu podobnou této: http://www.bensherman.com/clothing/jackets-coats/duke-street-foundry-harrington-jacket.html, tak jsem prý jak dělník z doků. Ty oranžový kalhoty a rukavice jsou poklad :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAGASAWA: v tom případě je iluze dokonalá
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KANAREK1: mno spis pusobis jako veteran z vietnamsky valky, kterej se prave vratil ze srazu mirovejch aktivistu.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: těžko jsme tě mohli chválit, když jsme nevěděli za co.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: tak když se nepochválím sám, těžko to za mě udělá někdo jiný, že :) Mně se to líbí, ale se slovem úžasné bych taky neplýtval. Líbilo se to i na tom marketu, tak mě to hold potěšilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: :D
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NAGASAWA: Chceš mi snad tvrdit, že prémiová značka Lasocki není kvalitní?! :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: o mě ani tak nejde :) Jen mi přišlo k věci sem tu fotku hodit, když jsi se sám tak hezky pochválil. Sice mi to tak úžasné nepřijde, ale ve finále stejně záleží na tobě. Pokud se tito líbí, tak proč ne.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    ABRAHAM: Z M&S mám tyhle: http://tinyurl.com/pco6djh a v kategorii za lidovou cenu s nimi zatím nejsem nespokojen. Samozřejmě nemohou konkurovat botám jako Loake apod. ale taky jsou za výrazně nižší cenu. Rozhodně bych řekl, že jsou lepší, než cokoliv co jsem kdy měl od Bati (i když šlo o boty, které začínaly na podobné ceně).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: bohuzel. holt kdyz daji lidi prednost polsky lepeny parodii na boty u CCC, tak je to potom tezky.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BEEBLEBROX & NASTY & COMODOR_FALKON & NAGASAWA: Díky za komentáře. Opět se potvrzuje, jak zaoufalá nabídka bot u nás je. Ještě jednou oběhnu vše v Brně (i když o výsledku pochybuju) a v polovině prosince pojedu do Prahy, kde už snad něco najdu.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SITH: Ecco super. Boty dražší, než u Bati, ale z mé zkušenosti zatím určitě můžu tvrdit, že jsou vlastně levnější, protože vydrží dýl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: vidis, tam jsem jeste nebyl. diky za tip
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: u ECCO by sis nevybral?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABRAHAM: Bata je spatnej. Za hranicema je branej coby obuv pro nizsi tridu a studenty a kvalita tomu bohuzel odpovida i u nas. Jinak stejnej problem momentalne resim s Chelsea Boots. Nemuzu zaboha sehnat dostatecne kvalitni a z netu si je objednavat netroufnu.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: abys viděl jak jsem vstřícný, tak jsem si dal tu práci...:

Pokud mě někdo potkává, tak si to nechte pro sebe a nesmějte se mi prosím :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ABRAHAM: Nevím co to je za obchod, ale tak před dvěma lety jsem si kupoval vycházkové boty v Kotvě - a drží v dobré kondici doteď...
    Měli tam tehdy docela pěkný výběr různých typů, většinou tak kolem 1,5-2k, občas i méně, včetně semi/full brogue... Tak jestli stále ještě existuje a nebudeš postrádat koženou podrážku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam