• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    UMIAKI: Caddymu je sice fyzicky pod 40, ale psychicky vysoko nad 50, takže k němu se to perfektně hodí :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: +2 za prvni odstavec, -1 za druhy... :-D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    HYPNOGEN: Myslíš, že se jí líbí ta šála nebo jeho prachy?

Imho pokud nejste Al Pacino nebo vám není nad 50, tak od kravatové šály ruce pryč.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    MARTIK: brigt side of reality:

holkám se to prostě líbí ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    UMIAKI: ja mam nektery boty treba deset let..ty bugatti hnedy volnocasovky sem si kupoval asi ve 20ti letech a podledni treba ctyri roky sem je nemel na sobe..ale je mi lito je vyhodit...to samy ty cerny campery treti odzhora uplne vlevo..pak mam jeste skejtacky etniesy asi od 18ti (vedle tech hugo boss tenisek bez tkanicek)...kotnikovy conversky mam taky strasne dlouho..to samy ty star wars tie fightery z limitovany edice hned vedle...Posledni ctyri roky nosim tak 10 paru cca..mam jeste mimo zaber troje cerny s tkanickama k oblekum..ty hnedy brogue boots dole mam z jermyn street taky uz asi 7 let a furt krasne drzej...napinaky sem do nich sice nekupoval ale i tak sou furt vicemene v pohode..a na volnej cas nosim hlavne tenisky od adidasu :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KOUDY: Já mám teda mnohem míň párů než ty a už tak mi přijde, že moc. Až se k tomu dostanu, tak to fotnu :-)
    Jinak můj ideál je sandále, tenisky, černé a hnědé vysoké a černé a hnědé polobotky. 6 párů, nic víc
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    JAKE_UP: viď... Protože jsem "šlupky" vyhodila, když jsem prudila do Koudyho. Takže bílé, černé, šedé chybí, růžový krasotinky jsem zapomněla v cestovní tašce... atd. atp.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FANFAN: Málo, moc málo podpatků.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    good luck s těmi šály, protože to fakt nesedne každýmu..

expectations:

reality:
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    CADDY: Je to narocnejsi na vyhledavani a vyber je vyrazne mensi nez u Ascotu, ale i kravatova sala se da sehnat...

High Quality Fashion Mulberry Silk Cravat Tie Silk Scarf Shawl Multi colors Available 0393-inTies & Handkerchiefs from Men's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...-Cravat-Tie-Silk-Scarf-Shawl-Multi-colors-Available-0393/813614076.html
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Už jsem to psal na FB, ale zaslouží si to zopakovat.

NAPÍNÁKY!
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Steampunk není o technice á la "viktoriánský sci-fi/Verneovky", ale i o odpovídajícím oblečení. Který samozřejmě vychází z toho, co se nosilo v patřičný éře. A ve viktoriánský anglii byl ascot/day cravat dost běžnej.

Jinak moje motivace to nosit je přesně stejná jako tvoje. Kravaty nenávidím a navíc nechodím nikam, kde bych v kravatě nevypadal jako idiot, a navíc jsem v zimě permanentně nastydlej, protože jsem línej si pokaždý, když vejdu do baráku/vyjdu z něj rozvazovat a zavazovat šálu. A navíc je to mile anglicky zastaralý :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    SARTH: to vypada super, diky :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CORNHOLIO: tak to by me nenapadlo, ze ma toto neco spolecneho se steampunkem :)

BOBASH: asi jo, no...pro me se to jevi ted jako ideal, kravata je v beznem provozu overkill, navic tohle chrani a hreje krk, kdyz je na salu jeste malo kosa a nemusi se to furt sundavat :) A vypada to dobre :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SARTH: To co jsi linkoval, je zname spise jako Ascott Tie a rozdil spociva v tom, ze je to uz ve stredni casti sesite do uzkeho prouzku a jsou kratsi - okolo 30 inch... ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Já bych ti ke všem zmíněným škrntul ještě všechny bílé páry.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAFROST: Tak ono více bot znamená menší zátěž na kadždou => déle vydrží.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FANFAN: Ano.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: no já mam talent boty totálně zlikvidovat, čili místo kvanta to pořád ob dva roky v podstatě obměňuju.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY: opravdu tu chcete probírat dámskou obuv?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FANFAN: zapomnel si skrtnout v horni rade druhe zprava :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam