• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Vec, kterou hledas, se jmenuje https://www.mailboxde.com/. Vyzkouseno, overeno.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    MARTIK, NASTY: dřív se to dalo obcházet nákupem přes německou tmlewinshirts.de (přes proxy), teď už se ale dá dostat (sice volně) jenom na tmlewinshirts.eu, kde už ČR nenajdeš v objednávkovém formuláři, ergo už ten nákup nedokončíš (což je větší sviňárnička). tady bohužel zbývá už jen počkat, až je donutí ke změně EU.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ENDRUE: Ja radsi hnede, ale na vecerni akce si k tomu beru taky cerne.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    GHOSTSTALKER:
    KOUDY: Děkuji za odpověď.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ENDRUE: ja nosim k tmave modrymu obleku jenom hnedy boty.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDRUE: Ne.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    K tmavomodrému obleku hnědé boty, je velké faux pas si je večer vyměnit za boty černé?
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Objevil jsem na Chodově v Pierre Cardin krásnou jarní bundu, cena cca 7.500,- Kč, teď jí hledám na netu, jestli neseženu levněji, a nemůžu najít od této značky nic v ceně nad 2.000,- Kč, naopak spousta bund třeba za 800,- Kč. Můžete mi někdo vysvětlit, co mi uniká? :)
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Nevíte, kde koupit tuhle bílou průhlednou košili do smokingu?

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: nemohl bych se nekde stavit a zkusit si ji? myslim ze za chvili bych mohl mit podobnou postavu jako ty tak by se to dalo testnout :) dobrej tip
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Díky, to dává smysl. Zkusím to udělat stejně.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: Vsadil jsem na to, že jsem si předtím koupil košili TM Lewin na Příkopech a ta mi velmi dobře sedla. Takže jsem si řekl, že by stejně kótovaná košile měla sedět i u JT. Víc bych řešil, kdyby to bylo třeba Angličan/Turek, ale Angličan/Angličan mi přišlo bezpečné. Takže jsem to zkusil a koupil u nich to samé, co v TML a sedí to. Jen Classic Fit je fakt šapitó kolem těla, takže tu si nechám zúžit, to není problém. Nějaké drobné rozdíly (třeba že je o trochu volnější kolem krku) tam asi budou, ale já si při své nekonfekčnosti nemůžu moc vybírat :D
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jak si řešil velikost? Pokus/omyl? To jediný mě odrazuje. U TM Lewinu jsem byl přemeřenej v Praze. Na druhou stranu ale nemůžu říct, že by všechny ty košile byly doopravdy stejně velký (rukávy a límec ano, ale celková šířka u stejného střihu a různých košilí rozhodně není pintlich).
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jo, už to tam vidím, 1 + 1 zdarma.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    BOBASH: jak píše ZAPPO, v sekci SALE a koupit tři (platíš dvě a jedna je zdarma).
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    BOBASH: ja nakupuju vyhradne kosile co jsou uz “on sale” a kupuju je kdyz maji nejaky dodatecny akce. Nejlepsi je 1+1 zdarma, ale i 3 za cenu 2 neni blby. Jsou nahodile ale docela casto.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jak se u Tyrwhitta dosáhne toho, že jedna košile vyjde na 500? Mě tam nejlíp vychází asi z 2k a k ní jedna zdarma, takže kolem litru...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak musím pochválit Charlese Tyrwhitta, a moc poděkovat za tip. Takhle si to představuji. Tři košile, 1 za cca 500 Kč, poštovné 300 Kč. Za 4 dny tady. Materiál mi přijde za tu cenu super, šití vypadá dobře, kovové kostice, pevný límec i manžety. Rozměry sedí, jen Extra Slim Fit je už moc, natáhnout obě ruce jde hůř, Slim bude ok. Příště jdu nakupovat zase tam :)
    SITH
    SITH --- ---
    mají v TML nějaké povánoční slevy, nebo je chystají? na stránkách nic o slevách nemají a mě se to za full ceny zatím kupovat nechce
    NASTY
    NASTY --- ---
    NUSIK: Brexit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam