• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já se doma zásadně válím v obleku na míru. Ale pozor! Musí mít i vestičku, jinak by mě hanba fackovala.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ASYMETRIC: Lněný kalhoty tuším z Lidlu. Je to dost volný aby to bylo pohodlný a zároveň to, když vylezeš z baráku v domácím, vypadá jako volný chinos nebo tak něco a nevypadáš jako úplnej buran.

A nebo normální kalhoty co jsem nosil ven (chinos, džíny, něco takovýho), který už jsem vyřadil.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    JAKE_UP:
    UMIAKI:
    Děkuju, mrknu.
    JINX
    JINX --- ---
    ASYMETRIC: Zasadne white tie. Doufam ze mas velke sluzebnictvo a ze bydlis aspon na zamku :-)
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Dotaz - v čem chodíte doma? Rád bych chodil v něčem pohodlném, takže džíny nebo chinos ne. Ale do tepláků se obléct nehodlám.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ENDRUE: Zkus istyle.cz
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    Sháním na podzim macintoš, ale marně obcházím obchody. Máte prosím nějaké typy, kde se po něm podívat (klidně internet).
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Vec, kterou hledas, se jmenuje https://www.mailboxde.com/. Vyzkouseno, overeno.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    MARTIK, NASTY: dřív se to dalo obcházet nákupem přes německou tmlewinshirts.de (přes proxy), teď už se ale dá dostat (sice volně) jenom na tmlewinshirts.eu, kde už ČR nenajdeš v objednávkovém formuláři, ergo už ten nákup nedokončíš (což je větší sviňárnička). tady bohužel zbývá už jen počkat, až je donutí ke změně EU.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ENDRUE: Ja radsi hnede, ale na vecerni akce si k tomu beru taky cerne.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    GHOSTSTALKER:
    KOUDY: Děkuji za odpověď.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ENDRUE: ja nosim k tmave modrymu obleku jenom hnedy boty.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDRUE: Ne.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    K tmavomodrému obleku hnědé boty, je velké faux pas si je večer vyměnit za boty černé?
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Objevil jsem na Chodově v Pierre Cardin krásnou jarní bundu, cena cca 7.500,- Kč, teď jí hledám na netu, jestli neseženu levněji, a nemůžu najít od této značky nic v ceně nad 2.000,- Kč, naopak spousta bund třeba za 800,- Kč. Můžete mi někdo vysvětlit, co mi uniká? :)
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Nevíte, kde koupit tuhle bílou průhlednou košili do smokingu?

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: nemohl bych se nekde stavit a zkusit si ji? myslim ze za chvili bych mohl mit podobnou postavu jako ty tak by se to dalo testnout :) dobrej tip
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Díky, to dává smysl. Zkusím to udělat stejně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam