• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PLUMMPLUMMova tvorba - kresby, malby, vesmír a vůbec
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Btw. hlášky "Ještě tady děláte bordel, podivej, máte tady vylitý pivo.", "Podívej se ten bordel, já si to vyfotim." a "Hele, podívejte, jakej tu dělaj bordel a ještě to sváděj na nás" v čase 1:10 a dál jsou o pivu, který rozbil její kolega v čase 0:43, když přišel shodit na zem skicáky, na kterejch byla položená mikina a v ní jedno zabalený pivo, jako zátěž, aby to neulítlo. A ona to moc dobře věděla. :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Kulturní vložka z neděle 1. 9. 2013

    Bylo hezky a chtělo se nám kreslit. Koupili jsme tesco skicák a šli na nejfrekventovanější místo v Praze. Na papír si napsali "free portraits" a položili to na zábradlí. Spousta mladých cizinců se se zájmem zastavovala, tak jsme si s nima povídali, naskicovali je do skicáku a když se jim to líbilo, tak jsme jim to věnovali jako dárek.

    Netrvalo dlouho a občanský sdružení výtvarníků Karlova mostu se přihlásilo o slovo. Přivolaná hlídka městský policie jim dala za pravdu - Na mostě si nenakreslíte sochu ani člověka a vaše dítě si tam nenakreslí sluníčko. Teda nakreslíte, ale ilegálně, protože "bez povolení se tady nesmí kreslit" - podle slov strážníka. Protože tomu odmítam uvěřit a protože mě to zajímá, psal jsem mail na MČ Praha 1 o jednoznačný vysvětlení, jak to s nekomerční kresbou bez záboru veřejnýho prostoru na Karlově mostě je. Stay tuned. :) Jsem zvědavej na odpověď.

    Video je perla za perlou

    Karlův Most_ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5h2sxl-7ayU


    SIIMA
    SIIMA --- ---
    PLUMM: chápu :) a to není problém, resp. by byl problém to z nich vyloudit, max. mírný úsměv v křeči (chyba fotografa ovšem :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SIIMA: A mohla bys je prosim vyfotit nějak nevysmátý?:) Oni se všichni chtějí fotit s úsměvem od ucha k uchu, ale na malbě to pak vypadá hrozně blbě a uměle a nedá se to těm lidem vysvětlit, že vyzubenej úsměv fakt neni dobrá předloha pro malbu.
    Nepamatuju se, že bych v životě viděl nějakej dobrej portrétní obraz z jakýhokoli období v dějinách umění, kde by se ten člověk smál a ukazoval zuby.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    R0C3S3K: Losbastardos dostane nasekános na zadelos. :D

    Secret Walls X Czech Synove Bozi vs Nova Krew - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JPdhvnzstkg

    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jaaj, pokud budu v praglu, tak prijdu zafandit, ale obema teamum, lostbastardos je taky super:)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Po svojí spanilý jízdě skrz exhibice v Česku, na Slovensku i v Londýně si Boží Synáčci chtějí došlápnout i na nás, nedáme jim to zadarmo. :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Přístí sobotu ve Stromovce týmová exhibice proti Synům Božím (Lazybastard, Emil Norm, Vláďa Chalupa). Náš tým - Slakinglizard, Distingo, já. Přijďte na piváka. Poteče barva. :)

    https://www.facebook.com/events/202349533266487/

    SIIMA
    SIIMA --- ---
    PLUMM: tak to jo ;-))
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    PLUMM: to ho jiste potesi:)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SIIMA: Dal jsem lampu přímo nad něj, chtěl jsem nějakej zombie-look. :D Stíny v očích a pobledlý barvy. Nakonec jsem ho ale udělal barevnýho normálně. Příště bude zombík i barevností, přijde mi, že má na to dobrej obličej. :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    PLUMM: baví furt, ale možná ys měl udělat něco s osvětlením (viz stíny pod očima)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Míra, olej, plátno, 24x30



    Alla prima oil portrait 5 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=9OvfAk8beUk
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    PLUMM: Mimochodem, Pavlu namaluju určitě eště několikrát. Zrzky maj pod žárovkou eště lepší barvu jak normálně. :) Tak zkusim příště nějak laborovat s osvětlením...


    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KJON: ty kuličky samořejmě patří do těch samoplnitelných (modré násadky) - a fakt nic neucpávají, funguje to, pokud tam je barva, které sedá pigment.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    KJON: Právě, v Plzni si koupim akorát tak štětec a pastelky.
    Jinak výtvarnopotřebnej, papírnickej a knihkupeckej fetiš je samozřejmostí. :) Chodim tam i když zrovna nic nepotřebuju.
    KJON
    KJON --- ---
    PLUMM: Jasně. Tak to já asi zůstanu u Zebry. Já mám vlastně radost, když můžu vyrazit nakupovat nějaký nástroje do výtvarnýho obchodu. :)
    (Ale je to výhoda Prahy, nikde jinde se to skoro nedá sehnat..)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    KJON: cca 105 Kč s poštovnym. Což je sice jen o trošku, ale zároveň si je hezky pohodlně vytáhneš ze schránky a nemusíš pro ně nikam chodit/jezdit :)
    KJON
    KJON --- ---
    PLUMM: Snad to pomohlo. Na kolik vyjdou bomby z Hongkongu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam