• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PATISLAV: a jeste k tomu divne radis pribory
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    87HIGHFLYER: tak, a teď všichni vědí, že jsem psychopat :(
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---

Vaše pořadí příborů v třídílném příborníku (je-li jaký). Zleva doprava.

90 hlasy od 90 respondentů

IDLE
    IDLE --- ---
    HUGH_BOYLAN: My je máme odpředu dozadu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Poprosím o anketu.
    Vaše pořadí příborů v třídílném příborníku (je-li jaký). Zleva doprava.

Vidlička - Nůž - Lžíce
    Vidlička - Lžíce - Nůž
    Lžíce - Vidlička - Nůž
    Lžíce - Nůž - Vidlička
    Nůž - Vidlička - Lžíce
    Nůž - Lžíce - Vidlička
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    a pak jsou tu lidi, co na ní vypadaj líp
    na těch novejch nebarevnejch musí líp vypadat každej druhej, imho
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Záludnější by bylo..
    Ano a odpovídá to tomu, co vidím v zrcadle.
    Ano, ale v zrcadle vypadám líp.
    Ne, ale odpovídá to tomu, co vidím v zrcadle.
    Ne, ale v zrcadle vypadám líp.
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nebo...
    Ano
    Jo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    87HIGHFLYER: měli tam bejt možnosti
    Ano
    Ano
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---

Vypadate na svoji vlastni obcance jako idiot?

83 hlasy od 83 respondentů

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOWKING: dokonce i v jednom aktu.
    Nastoupíš do taxíku, na který si sám dobrovolně mávnul. Objednáváš si cestu na Václavák. V půlce se ti udělá špatně a chceš vystoupit a nedojet do cíle. Normální taxikář zastaví, zaplatíš jdeš, i když je naštvaný, že mu zaplatíš méně. Násilný taxikář pokračuje v jízdě a říká, že to teda ne, řekl si Václavák, tak doješ na Václavák, i kdyby ses měl cestou poblít, domluvé rito je domluvené rito.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PATISLAV: Jo to jo. (asi tam nakonec bude nějaká souvislost s tou úspěšností - ti lidé prostě neslyší NE)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HOWKING: no ale já ti rozumím. Vždyť o tom je snad ten spor, ne? Nikdo netvrdí, že ty holky se cítily obtěžovaný 100% času a od samého začátku. Ale když v jednu chvíli zjistíš, že to, co byla z tvý strany třeba lehká sympatie, si druhá strana vykládá jako povolení k osahávání a víc, tak máš naprosté právo vycouvat a říct ne a pokud to druhá strana nerespektuje, překračuje zákon. A obhajovat se tím, že napadená/napadený nejdřív chtěla, je chucpe.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PATISLAV: Ne tak jsem to nemyslel. Myslel jsem konkrétní zájem k konkrétnímu aktu. (Neměl o to nikdy zájem je fráze vyjadřující, že zájem nešlo předpokládat ani omylem)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HOWKING: "kdo o to neměl nikdy zájem" - tohle je jádro pudla těch lidí, co Feriho a podobné obhajují. Neexistuje nic jako "jednou souhlas, vždycky souhlas". Představ si, že s někým uzavíráš obchod, oba nejdřív souhlasíte, ale on pak na tebe začne tlačit, že je potřeba to uzavřít hned, hlavně si ho neprověřuj nebo nečti smlouvu, jen to podepiš! A když by ses začal kroutit, protože to začíná smrdět, i když ti byl ze začátku fakt sympatickej a působil důvěryhodně, tak by začal argumentovat, že jsi přece před 5 minutama byl pro, tak nemáš nárok změnit názor.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOWKING: :) díky.
    Ono hodně věcí od soudu s Ferim nevyjde najevo, protože tam - konečně - byla uplatněna ochrana obětí.
    Běžnému sledujícímu občanovi prostě není vždy vše jasné, proto máme ty soudy. Možná nedokolnalé, ale zatím nic lepšího nemáme.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAR_TINA: Tvé argumenty jsou silné. Musím kapitulovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOWKING: tam často hraje roli i výslech lidí, kterým se oběť svěřila na začátku. Nebo jakýkoli jiný druh záznamu.

HOWKING: dát se dohromady po napadení, dojít k myšlence, že mi někdo uvěří, překonat strach (bohužel oprávněný) z vyšetřování. Můžou to být roky. Často pomůže zjištění, že nebyla jediná a není v tom sama - větší šance, že jí někdo uvěří.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nejsou to většinou události z dob před jejich slávou?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAR_TINA: To samozřejmě nemusí, ale měsíc je podle mě asi dostatečná doba. (a nemyslím si že žijerme ve společnosti, kde by se oběť musela obávat vymáhat spravedlnost)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam