ANDELICEK_ANDY: tak i odhlásit dítě úplně, je samozřejmě legální možnost.. musím teda říct, že jsem to taky zvažovala, v podstatě kdykoliv o něco jde, tak jdu za praktikem TČM.. třeba teď, syn má potřetí ATB, protože zánět na plicích, na druhou stranu jsem se včera shodla právě s praktikem TČM, že je prostě někdy nutné přeléčit klasicky a pak ladit příčinu bez intervence západní medicíny, která v této oblasti umí v podstat kulový, v akutních případech je to ovšem jediná cesta.. představa, že odhlásím děti už mi nepřijde lákavá ani rozumná, za mě je super, že tady ta možnost je a že můžu kombinovat a vymýšlet si..
my jsme byli na kyčlích s první dcerou brzy, tehdy po porodu přestala hýbat rukou a mudroprd, co měl tehdy službu mi vysvětlil, že po domácím porodu má jistě mozkovou obrnu.. podlomily se mi kolena a měla jsem chuť jej nakopnout, škoda, že jsem to neudělala.. měla jen po porodu natažený sval a za týden ruku zase bez potíží používala, ale musela jsem asi na milion vyšetření a byla to "pouhá" fyzioterapeutka, která rozklíčovala o co jde.. s druhou dcerou jsme šli mnohem později a s třetím synem jsem nešli vůbec, ani na ušní, taky mi přijde, že se takto úplně rozmělní šestinedělí a z matek se dělají roboti, ačkoliv je nutný klid a mnozí rodiče by spíš potřebovali psychologa, než ušní vyšetření dítěte..