FOSSY: Jo, vidim to stejne. Je pravda, ze od ty doby co se z respektu ke zviratum s pritelem stravujeme vegansky tak se pro me jidlo stalo uz jen "nutnosti" spis nez pozitkem. Nepocitam ten pripad, kdy si zajdem do vegansky restaurace Loving Hut, kde varej moc dobre a podle toho, jak tam cisnici porad piglujou stoly a zidle, tak mi je jasny, ze v kuchyni to bude stejne cisty jako muj stul, talir a pribor. Ale problem pro me predstavujou obedy. Pracuju ve sklenenym pekle na Butovicich, kde siroko daleko je Mekac, KFC, tri Ciny, Ceska Basta, predrazena Pizzerie a kantyna, ktera cas od casu ma treba bezvajecny testoviny se spenatem. Tudiz pro me jako pro vegana nic moc, ale predstava, ze vecer po praci jdu jeste na nakup a posleze si jeste kuchtim veceri a obed na druhej den, to je proste opruz. Kor kdyz me vareni neba...Nic jinyho mi nezbyva ale jak rikam, je to opruz. PETA treba ve svych propagacich veganstvi pise "Its so easy!" No jo! Ale v USA je veganstvi ted hype a vege jidlo se tam sezene vsude mozne. Bohuzel, v Cechach jsem pro lidi porad jeste jako hipik ze sekty slunickovych clovicku :-D