• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    GURAHL
    GURAHL --- ---
    Oblibeny termin Romana Vanka "Šmakuláda" provedeny v praxi. Recept zde:)
    Šmakuláda
    http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=130568
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    QUORRA: Ježiš, tady nikdo nemá smysl pro humor...
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    dobytek se zere celej, ne? Od cumaku po vocas! :-P
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Navíc já jsem z Prahé, jsem ráda, že vůbec vím, co to prase je :)!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    JAKE_UP: Já jsem žila v tom, že je to z masa, které je z nějaké jiné části prasete, než je noha nebo hlava. No a co. Nemusím vědět všechno.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    QUORRA: Viď? Taky jsem žil v domnění, že je tlačenka z polníčku, brokolice a tofu jen trošku zakápnutá kapkou kuřecího vývaru pro chuť a vůni. A teď tohle, ono je to snad z prasete!.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    QUORRA: Jojo :)
    Já mám třeba pořád odpor ke všemu, co pochází z vody. Jako k jídlu. Nevím proč, asi jsem byla v minulém životě ryba :))
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    QUORRA: Resp. příště to směřuj do pošty, netýká se to tématu klubu, řekla bych.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ALONSY: To nemá s věkem vůbec nic společného, nýbrž s životní náplní. Z toho nevyrostu. Ale klidně mě urážej dál.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    QUORRA: Připomínáš mi sebe, když mi bylo tak 15-16. Kompletně ve všem. Doufám, že z toho taky brzy vyrosteš :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KURE: Hele, je to těžký, viděla jsem nějaký věci a hlava se mi trochu zablokovala, a jelikož je budu vídat pravidelně ještě dlouho, tak v nejhorším skončím na lupení :D.
    KURE
    KURE --- ---
    QUORRA: pripravujes se o spoustu vybornejch veci. :)
    pracuj na sobe trochu zencka :D :D

    CHCANDA23: neni, samozrejme.
    jde o to udelat dobry jidlo z masa z kteryho uz nejde udelat řízek.
    ovsem maso z hlavy je vyborny (hovězí líčka, polívka z kapří hlavy...)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KURE: No dobrý to bylo, ale i kdyby bylo jídlo sebelepší a bylo z něčí hlavy, tak si nedám, prostě blok.
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    KURE: ale neni to podminka ta hlava.))delali sme mockrat.))i bez hlavy, kdyz zrovna nebyla zabijacka..)
    KURE
    KURE --- ---
    QUORRA: omg. no proč by tě taky nechutnala.
    tlacenka je z hlavy a nozicek. sulc taktéž.
    prejt jitrnice a jelita je z toho co uz se neda ani nakrajet do sulcu a tlacenky. Paštika je ze zbylejch kousků a většinou jater.
    tak se to proste cely dlouhy staletí v cely evrope dela. a je to moc dobry.
    ono prase totiz neni jen šunka.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Tlačenka je z prasečích hlav??? Ty vole...já ji měla nedávno poprvé a docela mi chutnala. Ale už si teda nedám :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHEJBITCH: Co sem tak koukal, tak recepty se pohybujou od 1 prasečí hlavy a žádnejch nožiček přes poměr cca 1:1 až po recepty kde sou jenom nožičky, případně dokonce ani jedno, takže na tom asi tolik nesejde :).
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    SALVATOR: Nevím jak kde, ale u Procházky se dělaly tlačenky z prasečích hlav... Ale je fakt, že je to už pár let a možná se změnila receptura... :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ONITSUKATIGER: Hele, já to taky viděl prvně, na mojí straně je stejný překvapení. Ale pokud sou zvyklí nedělat to z vepřovejch nožiček ale z ovaru, tak to jakž takž dává smysl.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    SALVATOR: ne vubec...jsem proste jen v soku protoze sama sebe pokladam za docela dobryho anglictinare a tohle mi pripadalo totalne nemyslitelny a pak...zapis z wikipedie :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam