• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    GEKONZPRAHY: veverku ? :-O
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Dneska (resp. včéra) jsem taky zažil gastronebe - v Čestru jsem si dal tříchodový menu, všechno v pohodě, ale veverku mi donesli docela dost propečenou, i když jsem chtěl rare. Né, aby tu propečenou odnesli, ale řekli, že pokud chci, ať jí zdlábnu, že mi samozřejmě donesou tu krvavou zdarma :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Sice to je tady o gastropeklech ale vcera jsem zazila gastro-nebe...v pizzerii Colosseum jsem si vcera davala Caprese a bruschetu a bylo to luxusni! Rajcata byla pekne ruda, mozzarella bozska, bruschetta jeste lepsi! Fakt doporucuju! Jo a pritel si dal jen pizza chleba s cesnekem a to byl ten nejlepsi kterej jsem kdy ochutnala!
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    MASOO: klasiky český tam maj dobrý, ale zmiňovaný Caesar salát byl teda peklo! kuřecí kousky jeden překořeněný, druhý vůbec, zálivka v podobě plnotučné hořčice, v salátu kus celofánu a ani dochucovadla jako olej a balsamico mi k tomu nedali, musela jsem si je vyžádat.
    Jo, přítel mi řikal at si radši dam svíčkovou:))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    to mi něco připomíná...

    Falling Down - Fast Food debacle HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lK332QsfYRc
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Sel jsem na snidani ve 14:30.
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    MACHALIK: sel jsi na snidani v 11.30 ? ani se mu nedivim hele :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jednou jsem byl v Čestru zeptat se na snídani. Představoval jsem si, že nabídnou omeletu, croissant, bagety, vajíčka, šunku, cokoli. Místo toho nás číšník nás odeslal na Václavák do Starbucks. Skvělá hospa. Hned bych tam šel znova.
    GURAHL
    GURAHL --- ---
    Aaa. Parada:)) Davam mezi sledovane.
    GURAHL
    GURAHL --- ---
    Pokud ano, jsem jenom rad a nebudou se mi zdat zle sny:)
    Ale asi je to fakt, nejak me to zdesilo natolik ze jsem neprozkoumaval zbytek obsahu te stranky. Uuuuf
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GURAHL: ale no tak - dyť to je evidentní a hloupej fake.
    GURAHL
    GURAHL --- ---
    Oblibeny termin Romana Vanka "Šmakuláda" provedeny v praxi. Recept zde:)
    Šmakuláda
    http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=130568
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    QUORRA: Ježiš, tady nikdo nemá smysl pro humor...
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    dobytek se zere celej, ne? Od cumaku po vocas! :-P
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Navíc já jsem z Prahé, jsem ráda, že vůbec vím, co to prase je :)!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    JAKE_UP: Já jsem žila v tom, že je to z masa, které je z nějaké jiné části prasete, než je noha nebo hlava. No a co. Nemusím vědět všechno.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    QUORRA: Viď? Taky jsem žil v domnění, že je tlačenka z polníčku, brokolice a tofu jen trošku zakápnutá kapkou kuřecího vývaru pro chuť a vůni. A teď tohle, ono je to snad z prasete!.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    QUORRA: Jojo :)
    Já mám třeba pořád odpor ke všemu, co pochází z vody. Jako k jídlu. Nevím proč, asi jsem byla v minulém životě ryba :))
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    QUORRA: Resp. příště to směřuj do pošty, netýká se to tématu klubu, řekla bych.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ALONSY: To nemá s věkem vůbec nic společného, nýbrž s životní náplní. Z toho nevyrostu. Ale klidně mě urážej dál.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    QUORRA: Připomínáš mi sebe, když mi bylo tak 15-16. Kompletně ve všem. Doufám, že z toho taky brzy vyrosteš :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KURE: Hele, je to těžký, viděla jsem nějaký věci a hlava se mi trochu zablokovala, a jelikož je budu vídat pravidelně ještě dlouho, tak v nejhorším skončím na lupení :D.
    KURE
    KURE --- ---
    QUORRA: pripravujes se o spoustu vybornejch veci. :)
    pracuj na sobe trochu zencka :D :D

    CHCANDA23: neni, samozrejme.
    jde o to udelat dobry jidlo z masa z kteryho uz nejde udelat řízek.
    ovsem maso z hlavy je vyborny (hovězí líčka, polívka z kapří hlavy...)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KURE: No dobrý to bylo, ale i kdyby bylo jídlo sebelepší a bylo z něčí hlavy, tak si nedám, prostě blok.
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    KURE: ale neni to podminka ta hlava.))delali sme mockrat.))i bez hlavy, kdyz zrovna nebyla zabijacka..)
    KURE
    KURE --- ---
    QUORRA: omg. no proč by tě taky nechutnala.
    tlacenka je z hlavy a nozicek. sulc taktéž.
    prejt jitrnice a jelita je z toho co uz se neda ani nakrajet do sulcu a tlacenky. Paštika je ze zbylejch kousků a většinou jater.
    tak se to proste cely dlouhy staletí v cely evrope dela. a je to moc dobry.
    ono prase totiz neni jen šunka.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Tlačenka je z prasečích hlav??? Ty vole...já ji měla nedávno poprvé a docela mi chutnala. Ale už si teda nedám :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHEJBITCH: Co sem tak koukal, tak recepty se pohybujou od 1 prasečí hlavy a žádnejch nožiček přes poměr cca 1:1 až po recepty kde sou jenom nožičky, případně dokonce ani jedno, takže na tom asi tolik nesejde :).
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    SALVATOR: Nevím jak kde, ale u Procházky se dělaly tlačenky z prasečích hlav... Ale je fakt, že je to už pár let a možná se změnila receptura... :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ONITSUKATIGER: Hele, já to taky viděl prvně, na mojí straně je stejný překvapení. Ale pokud sou zvyklí nedělat to z vepřovejch nožiček ale z ovaru, tak to jakž takž dává smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam