• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDřevo
    ZUZKAP
    ZUZKAP --- ---
    TLOUDEV: Ano, pokud nám řeknou, že to co psali před časem už neplatí (o čemž nás ale nikdo neinformoval), zaplatíme reklamaci my, protože to tam uvádíme, to je jasné. Já ted čekám, zda napíšou že ho máme poslat zpět na výměnu. Stále se neozvali, jdu to urgovat už nyní, ať zákazník nečeká..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ZUZKAP: je mi do toho houbelec, nicmene veta 'doufam, ze stale garantuji tu rovinnost...' by mela byt problemem vasim, nikoli zakaznika. podle toho, co tu ctu, by to melo jit za vama, nebot s tou garanci to prodavate vy.
    ZUZKAP
    ZUZKAP --- ---
    WRONSKI: Zdravím, tady Zuzka z Cesty dřeva. Na reklamace reagujeme okamžitě, když si myslíme, že nám ji uzná výrobce. Ani nečekáme na zákonnou měsíční lhůtu a měníme zboží okamžitě. Pokud je to malá částka, tak i když nám ji neuzná a zaplatíme to sami. Kámen, který máte, nestojí pár korun (a nevíme zda bude reklamace uznaná) a tím pádem čekáme na vyjádření výrobce. Ze zákona mají měsíc na vrácení zboží (peněz), nebo neuznání reklamace. Jak se zachovají v tomto případě opravdu nevím a stále se neozvali. Pokud se neozvou do úterka příštího týdne, budu je urgovat. Kolegyně vám v tomto případě chybně nabídla výměnu zboží. Poslat nám ho můžete i tak, ale stejně myslím, že váš komentář a fotografie by jim měli stačit. Pokud ne, vyžádají si kámen. Doufám, že stále garangují tu rovinnost, kterou na stránkách máme uvedenou, dávali jsme jí tam před lety, kdy jsme DMT začli odebírat a kdy tuto informaci uváděli. Nás jejich reakce samozřejmě také zajímá. Tak držím nám i vám pěsti, aby to uznali a vyráběli a dodávali nám co nejlepší zboží :).
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Tak reakce už mám dvě. Začíná to být napínavé :)
    Minulý týden: "Mohla bych na příští týden objednat kurýra, a ten by si vyzvedl lavicový kámen u Vás a dovezl by Vám nový."
    Dnes trochu obrat: "k reklamaci se musí vyjádřit výrobce DMT - takže hlavní dodavatel DMT kamenů pro Českou republiku mu poslal Vaše fotky i Váš komentář. Až se k tomu vyjádří, budeme Vás ihned informovat."
    TRUHLIK
    TRUHLIK --- ---
    JOSEF_K: Já jsem u nich byl na kurzu se dřevem. Honza, který to vede, je vážně normální kluk, který tomu rozumí a umí poradit. Odvezl jsem si noční stolek a od té doby v podstatě už nepřestal pracovat na nějakých dřevo projektech.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    WRONSKI: Úplně super přístup. Jednou mi poslali dvě dláta, přičemž druhý bylo jinej rozměr, než jsem objednával (navíc rozměr, který už jsem měl), tak jsem jim psal, že bych to potřeboval vyměnit a oni, že je to jejich chyba a že mi posílají hnedka správný dláto a to se špatným rozměrem ať si nechám jako bonus:).
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    OMNISLASH: Ja si taky myslim. Pak napisu, jaka byla reakce.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    WRONSKI: tak chlubi se tam zarukou 0.015 (nebo tak neco), takze by to nemel byt problem vyreklamovat, ne?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Ted se uvidi, jak se postavej k reklamaci kvuli 0,045 mm.
    TRUHLIK
    TRUHLIK --- ---
    WRONSKI: Ja s nimi mam jen dobrou zkusenost. Nevahej a posilej zpatky.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    NEPHIRUS: Díky
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    WRONSKI: Onehda mi poslali spatnou pilu. Napsal jsem jim, za par dni prijel kuryr, privezl spravnou, odvezl spatnou.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Na cestadreva.cz jsem si koupil diamantovy brusny kamen a je prohnuty. Nevite nekdo, jaky maji pomer k reklamacim?
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    CUKI: On to byl trochu dvoják - loni se mu ulomila ta menší špička, letos ta druhá větší. Možná byl i oslaben letošním vedrem a suchem, byť byl pod závlahou, nemusela být pro něj dostatečná (přecijenom jsou to stromy dosti vlhkomilné). Teď je z něj takový nehezký pahýl - možná se rozhodneme, že ho nakonec sundáme celý.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HOUBA: Tak to je škoda, dost mě to překvapuje tyhle stromy v Americe přežívají velmi časté hurikány.
    Jinak dřevo co si pamatuju je hodně kyselé a velmi odolné broučům i houbám. Ideální na nějaký korýtko ke studánce, nebo ve stavebnictví věco co je blízko při nebo i zemi.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    Nemá někdo zájem o dřevo z tisovce (Taxodium distichum)? Vichřice nám ulomila vršek, takže je k dispozici cca 3m dlouhá a 20-40 cm široká kláda + nějaké menší špalíky. Nemám tušení, jestli se to dřevo k něčemu hodí, ale pokud ho někdo užije, tak fajn - jinak půjde do kamen.
    Praha 2, Na Slupi16.

    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XSTANG: ne, tohle je lazura, já myslím olej, nejspíš tohle, ale chybí tam obrázek pixly - https://www.xyladecor.cz/product/xyladecor-osetrujici-olej/. Obnovuju jednou za dva roky, po 6 letech vypadá dřevo pořád stejně
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    VODNIK: Jak často musíš obnovovat? ...předpokládám, že na měkký dřevo jako smrk, modřín atd. bude efekt stejný nebo?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XSTANG: používám už řadu let bezbarvý olej od Xyladecoru, na dubový obklad venkovní zdi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam