• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    _BENNY: ano, a predpokladam, ze roli hraje i skutecnost, ze k lekari nenakracim s tim, ze mam jasno, co ma delat.
    WANAH
    WANAH --- ---
    PATISLAV: Co ti co nechtějí pojídat mršiny, ani na tom pokudmožno participovat? :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: a ostatni ho pak muzou sjet kam na ty blby zazitky chodi, protoze JA blablabla :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: ne, komu se to nelíbí, ať napíše, proč je to špatně a na základě jakých faktů si to myslí.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: legracni zpusob jak se nevyrovnat s existenci lidi, kteri maji jiny nazor ;-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CORNELA: Asi tak, mělo by se to hodit jako bod k projednání v OSN, aby se založil stát pro alternativce všeho ražení, od lidí odmítající stát jako takový (zdravím Bennyho) až po lidi chtějící znovunastolit komunismus i lidem, co o něj vůbec nestojí (zdravím Chajima, ten to tu ale nečte...). A ať se v tom státě nějak všichni pomelou :).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ECLECTICA: myslis svou otazku skutecne vazne?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    _UDEL_: kam vsichni na ty hrozne doktory chodite? mne muj obvodni dela pred nasazenim atb crp vzdycky, nikdo me nepeskuje, dotazy mi taky zodpovi....
    WANAH
    WANAH --- ---
    PATISLAV: viz hygienické návyky... , stejně v těch autech zemře víc lidu než na infekční nemoci dohromady, jasně že že to bude ovlivněno proočkovaností, ale ve čtvrté třídě sem dostal sešit zlaté zebry, nikoli sešit jak předejít nemocem stejně tak na dopravním hřišti jsme tajtrdlíkovali každoročně, celé to poráží třeba první pomoc 3:1.
    Jinak řečeno na silnici se mi nic nestane , ale co mám žrát sem si musel vyřešit sám.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    PATISLAV: no muzu dodrzovat dopravni prepisy jako curak, a stejne chcipnu, kdyz si za volnatem klibnu... takze stejne bych to zakazal...myslim ty auta...

CORNELA: no dneska byl krasnej clanek, jak farma frimy berou vsechno co se hejbe a neumi cist... a dokotri jim u toho jeste krejou zada...
    Firmy si z rozvojových zemí udělaly laboratoř na testování léků, zemřelo 1730 Indů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/250793-firmy-si-z-rozvojovych-zemi-udelaly-laborator-na-testovani-leku-zemrelo-1730-indu.html

jinak pani prechytrala ... mylsel jsem to, o tem mele v zaveru tyhle presentace ten mudr....

LeteckaPosta.cz Sdílejte Posílejte soubory leteckou poštou - Poslání souboru - Zde nahrajte svůj soubor
    http://leteckaposta.cz/590013204
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    takze koukam ze uz je predem rozhodnuto, diskuze nema smysl, ockovani je proste objektivne dobre a komu se to nelibi, at se odstehuje pryc z CR
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    PATISLAV: No tak jako kreativec mam velkou vyhodu, ze si mohu rozhodovat jakou praci budu delat a jakou ne... co se trubek a pylnu obecne tyce, tak z toho mame doma docela vitr - zenska dokonce odmitala bydlet v byte kde je plyn dokud nam nenainstalovali ty cidla a je fakt, ze v tomhle je zenska docela zdatna - technicky typ ...tatik se stavebni firmou, takze jsme si vsechno nechali schvalovat i od revzika kteryho dohodil jeji tatik a stejne tu byl i on osobne...
    Co se znamkovani deti ve skole tyce, tak je pravda, ze s klasickym systemem vzdelavani v cr budeme mit asi oba problem... takze budeme opet hledat alternativy, teda skoly kde je pro ne hodnota vzdelavani nikoliv spravy typ obalu na sesity ci typ prezuvek a ano pokud bych citil, ze moje dite je ohodnoce spatne - ze se po nem nekdo tzv. vozi...tak budu reklamovat... tak jako reklamuju u dokotra, ktery mi napise nejdrv atb a pak mi rekne, ze az se budu cejtit zdrave tak si mam skocit na krevni testy... misto toho aby mi udel crp test...
    O tom jestli bude dite delat primacky na VS si uz snad v 18 rozhodne samo:))
    Jo a ja rychle nejezdim, takze s PCR nemam zkusenosti v tomhle ohledu... ale asi jo... soucasna pravni uprava by mi umoznovala se rozhodut jestli sem to jel ja nebo osoba me blizka, zejo:)

no nic jdu kojit odstrikanym mlikem a spat...
    Jinak vsem moc dekuji, ze me tu udrzujete v bdelem stavu... normalne bych zatahnul driv nez by se mala vzbudila na mliko a pak ji neslysel...taze diky vsem!!!
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    PANTHERA: konkretne od ockovani proti TBC se u nas ustoupilo.
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    PATISLAV: Souvislost je tato; pokud tuto optiku přenesu na aktuálně probírané téma, pak si položme otázku, jestli je ekonomicky výhodné podpořit spíš výzkumy a proudy, které směřují k povinnému očkování všech proti co možná největšímu počtu nemocí, nebo podpořit výzkumy, které třeba některá dosud povinná očkování ukážou jako neefektikvní a sníží počet očkovaných nemocí i počet příjemců očkování. Systém vývoje očkovacích látek má stejný rámec jako vývoj účinných látek obecně.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _UDEL_: auta zakázaný nejsou, ale jistě jsi už slyšel o takové drobnosti, které se říká "dopravní předpisy". Vadí ti, že se jima musíš řídit?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PANTHERA: obávám se, že se bavíme trochu o koze a o voze. Ty tu mluvíš o vývoji účinné látky, která pravděpodobně nebude tak účinná nebo nebude mít tak malé vedlejší účinky, jak producenti tvrdí. To se klidně může stát, peníze jsou mocné. Já tu ale mluvil o názorech, potažmo výzkumech, které popírají nějakou aktuálně obecně přijímanou pravdu. Nevidím tedy moc souvislost.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    PATISLAV:
    PATISLAV:
    no tak zabit se v aute muzes i pro nizsi rychlosti nez 250 a dabelsky jizede, zejo,... jinak kdyz uz jsme u tech aut, tak ty skutecne rocne zabijou vic lidi nez vsechny nemoci na ktery se ockuje v cr povinne na celym svete, takze kdy uz zakazeme auta??? dyt to by bylo taky pro dobro spolecnosti?

A rozhodovat za svoje dite ano v otakzce ockovani za svoje dite rozhodnout nemohu dle naseho pravniho systemu, ale pokud ho chci prihlasit do klinicky studie na nejaky testovani leciv, tak to muzu zcela legalne a jeste budu financne podporovan a do nebe vyzdvvihovan... to jestli mi jednou podekuje, ze jsem ve jmenu vedy objetoval to uz nikdo neresi... ale kdyz jsem alternativni to je hned ohen na strese...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _UDEL_: hele, ale to musí bejt krušnej život ve světě, kde za tebe rozhodujou jiný, co?

Až tvý děti vyrostou a učitel je bude ve škole známkovat, tak budeš chtít dodat informace s tím, že o známce rozhodneš ty? Nebo až bude dělat přijímačky na vejšku. Budeš o tom rozhodovat ty? Když jsi byl na pracovním pohovoru, rozhodoval jsi ty? Když ti z plynáren zapojovali trubky, nechal sis od nich jen vysvětlit, jak se věci mají a pak jsi rozhodl o tom, kudy je nejlépe táhnout? Když tě stavěl policajt za rychlou jízdu, taky sis vyžádal fotku z radaru s tím, že se rozhodneš sám?

Krutej svět útlaku....
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    _UDEL_: Doporucuji projit treba tu prezentaci co jsem zde linkoval. Ony nasledky Cerneho Kasle nejsou zadna legrace. Nehlede k vysoke mortalite u malych deti.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    _UDEL_: ale houby posili. Stejneho efektu dosahnes vakcinou, navic bez radosti typu krvaceni do mozku s trvalymi nasledky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam