• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    NINE_OF_NINE: a pedofila by si pustil na prochazku kolem skolky?

Zase se tu pletou dojmy a pojmy... Jsou dve rozdilny veci, jestli jsem zdravej odmitam ockovani a nikoho neohrozuju.. a nebo jestli jsem nemocnej a ohrozuju...v tom je rozdil asi jako kdyz nastupuje afganistanec do letadla s bombou na hrudi a bez ni...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    _BENNY: Neockovane dite muze byt bacilonosic pomerne dlouhou dobu(inkubacni doba ci absence priznaku).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    NINE_OF_NINE: souvislost?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    _BENNY: Takze cloveka s otevrenou TBC by jsi nechal behat venku pokud odmitne hospitalizaci?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: LOL a odstehuj se z CR pokud se ti to nelibi, zejo ;-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: LOL.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: a jedna vec jsou fakta a druha vec je moralni rovina. muze byt namilionkrat fakt, ze plosne ockovani je prospesne, ale stale to narazi na tu skutecnost, ze nekdo do sebe nebo do svych deti nechce nechat neco pichat. s tim proste nic nenadelas, fakta si muzes strcit vis kam, tady se pohybujeme o uroven jinde.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    WANAH: srsly?

Graf 1: Zemřelí podle vybraných skupin příčin smrti a věku, ČR, 2005
    Je zřejmé, že s věkem se mění příčiny, na které lidé umírají. Z grafu 1 je patrné, že v nižším věku převažují příčiny zařazené do kategorie ostatní, tj, zejména infekční nemoci, nemoci a stavy vzniklé v perinatálním období apod. Ve věkové kategorii 5-44 let jsou nejčastější příčinou smrti vnější příčiny, neboli nehody a úrazy neúmyslné (náhodné pády, poranění, otravy, dopravní nehody), převažující zejména u dětí do 19 let, ale i úmyslné (sebevraždy, vraždy) časté ve věku 25-44 let. Dopravní nehody byly v roce 2005 zodpovědné za více než 50 % úmrtí na vnější příčiny u osob ve věku 10 až 24 let, naopak sebevraždy nabývají na významu po 25. roku věku a jsou zodpovědné zhruba za 1/3 úmrtí v důsledku vnějších příčin smrti. V souhrnu je podíl zemřelých na vnější příčiny smrti nejvyšší ve věkových skupinách 15-29 let, kde dosahuje cca 70 % celkového počtu zemřelých v této věkové skupině, dopravní nehody se na něm podílejí zhruba 1/3, sebevraždy pak 17 %.

Demografický informační portál Články
    http://www.demografie.info/?cz_detail_clanku&artclID=463
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: Co kdybys pro změnu reagoval k věci? Jestli máš problém se sledováním diskuze, tak nediskutuj.

Na začátku ses rozčiloval, že diskuze už je předem rozhodnutá a já ti napsal, že není, že stačí, abyste dodali fakta a argumenty. Ty na to reaguješ tím, že se prý jen směješ Cornele. No tak ti přeju pěknou zábavu.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    CORNELA: clovece mas pravdu...bylo... jenze otakza je ...kde jsou ty hrancice babylonu...

Jinak i kdyz jsem anarchysta, tak mi az zas tak nedela problem respektovat pravidla, ktery ovsem nezasahuji do moji autonomie a mohu se rozhodnout jestli si teda poridim auto a budu ho ridit... tim padem vstupuju do nejakyho systemu a ten musim respektovat... s tim jsem dobrej... stejne tak jsem dobrej s tim, ze pokud se rozhodnu posilat dite do skoly (nebudu ho vzdelavat sam doma) tak musim respektovat, to ze bude v 8:00 ve tride atd....
    ale v obou pripadech mam moznost volby... koupit x nekoupit auto, ridit x neridit auto... posilat dite do skoly x vzdelavat ho doma sam... atd... v ockovani tu volbu ted nemam... proste musim hexu v tech a tech terminech a jinak jsem vyvrhel... jo a kdyz budu diskutovat no tak to by mi to dite meli asi radeji sebrat...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WANAH: Nevšiml jsem si, že by vegetariáni nějak omezovali život ostatních nebo ho negativně ovlivňovali.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: ja nic nesirim, ja se jen smeju tomu jak se sluzebnik systemu ktery ma slouzit lidem vzteka nad tim, ze ho lidi neposlouchaji :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: blbý zážitky nejsou fakta. Rčení "výjimka potvrzuje pravidlo" už jsi slyšel? Zamysli se nad jeho významem. Pokud máte nějakou vědeckou studii potvrzující škodlivost i zbytečnost očkování v současnosti užívaných vakcín, sem s tím. Pokud nemáte, šíříte jen a pouze dojmologii.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ECLECTICA: kdyby ses smirila s tim, ze zdravotnicky system neni prospikovany jen samymi kvalitnimi a kompetentnimi lidmi (ostatne jako vsude), mozna bys pak nekladla takove hloupe otazky. a ja pak nemusel psat takovy zbytecny komentare ;-)

PATISLAV: jediny zpusob :D
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: Ne, to není legrační způsob. To je jediný způsob, jak se vypořádat s lidmi, kteří chtějí majoritě omezovat život nebo ho jakkoliv negativně ovlivňovat.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    _BENNY: ano, a predpokladam, ze roli hraje i skutecnost, ze k lekari nenakracim s tim, ze mam jasno, co ma delat.
    WANAH
    WANAH --- ---
    PATISLAV: Co ti co nechtějí pojídat mršiny, ani na tom pokudmožno participovat? :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: a ostatni ho pak muzou sjet kam na ty blby zazitky chodi, protoze JA blablabla :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: ne, komu se to nelíbí, ať napíše, proč je to špatně a na základě jakých faktů si to myslí.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: legracni zpusob jak se nevyrovnat s existenci lidi, kteri maji jiny nazor ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam