• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    _UDEL_: ona je ted vsechny zachranuje a rika jim ze ockovani ma smysl...
    LUCYA: zeptej se cornely, ta ti to vsechno vysvetli
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    jinak CORNELA vubec neragovla na tohle?
    Firmy si z rozvojových zemí udělaly laboratoř na testování léků, zemřelo 1730 Indů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/250793-firmy-si-z-rozvojovych-zemi-udelaly-laborator-na-testovani-leku-zemrelo-1730-indu.html

nebo jsem to prehlidnul?
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    PATISLAV: tak myslim, ze by to urcite nekde proslo...jen je asi v hlave dulezity mit srovnany, jestli chci byt milovany a respektovany rodic a nebo otrokar...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _UDEL_:
    The data was collected from parents with vaccine-free children via an internet questionnaire by vaccineinjury.info and Andreas Bachmair, a German classical homeopathic practitioner.
    Takle se dela vyzkum ? Takle se dela bakalarka na filde :D
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    BIDAK: no jenze to zase narazime na urcity kulturni zazití... pro cecha, evropana je nemyslitelne stavet víru nad urcite zazite a nekym nalinkovane sterotypy... ale opravdu jsou zeme, kde je vira stavena nadevse!
    Takze skutecne ano... imho je takovy postoj OK...
    ...............

a zept k tematu

Big Study: Vaccinated Kids 2-5 More Diseases Than Unvaccinated | Health Freedom Alliance
    http://healthfreedoms.org/2011/10/14/big-study-vaccinated-kids-2-5-more-diseases-than-unvaccinated/
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Tak béčková žloutenka kojencům mi taky přijde přehnaná. Áčkovou jsem nechala naočkovat tříleťákovi. Asi bych, když už jsem byla v tom, nechala dát i tu béčkovou, ale proč by ji musel mít kojenec, opravdu nechápu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: mohl bych si udělat dětí víc a založit firmu, kde by od mala pracovaly. Třeba firmu na zpracování kamenné drtě z kamenolomu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    _UDEL_:
    at si kazdej se svejma detma dela co chce..
    Čili je v pořádku postoj jehovistů, který svejm dětem nedaj třeba život zachraňující transfuzi? Ne, úplně co chtějí si rodiče s dětma dělat nesmějí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    PATISLAV: Roušku jsem na doktorovi viděla jen letos na infekčním. A to ještě jen, když vyšetřoval dítě s meningitidou nebo pána se žloutenkou. Na naši spálovou holčičku ji neměl.

GENTIANA: Uf, další, kdo má problém s funkční gramotností?:-P Psala jsem jasně, že to NEUMÍM zasekat. Ale odhadnout, že všechny spotřebiče v kuchyni nemůžou viset na jednom jističi, fakt není žádná rocket science.
    Že je očkovací kalendář nadupaný si myslím mj. na základě toho, že jsou v něm zařazena očkování, která jsou v kojeneckém věku fakt zbytečná, že v něm neustále přibývají další a další, že stačí pár rýmiček a je problém ten rozpis dodržet.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    vlstne chapu... ono by to slo, jen by v PSCR nesmeli sedet idioti... zensky nejaky poslanec napsal, ze je pro okovani a jako duvod uvedl ze by jinak hrozila epidemie PRAVYCH nestovic a vztekliny!
    takze asi tak...
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    no jo tohle nikam nevede...

takze znovu... at si kazdej se svejma detma dela co chce.. a kazdej at ma pravo se rozhodnout jestli se necha osetrit ci si aplikovat nejakou cizou latku do tela...

nechapu, ze napr. v nemecku to funguje, jen u nas se jede fut diktat...

LAURA
    LAURA --- ---
    _UDEL_: mendělev, mengele, dyk je to vlastně to samý..
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    _UDEL_: nojo, interpretovat výsledky laboratorních vyšetření, ultrazvuku, MRI, atd., to je brnkačka a zvládne to každý, viď?
    Zbytek textu nechápu a ani nevím, jestli má smysl se o to snažit.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    CORNELA: no nevim kdo je house... a anarchisticky pisu Y aby bylo videt, ze jsem fakt tvrdak!

Jinak co se diagnostiky tyce, tak by jste vsichni dokurci byli v prdeli jak lonskej snih, kdyby jste za prdeli nemeli ancabl laboratori a diagnostickejch zarizeni typu rezonance, rtg atd... jenze sposta zvas je jak mendelev a nez poslat pacose na krev to radeji zkusime par experimentiku, vyplnine par dotaznikcu farma firmam a uvidi se...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CORNELA: Víš jak je to s těma rezistencema... zas tak trvanlivý nejsou, evoluce v tomhle případě hraje do karet nám (i proti nám).
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A to je choroba, která mi teda přijde o dost děsivější než TBC. Viz ty lidi co jsou doživotně na ventilaci, brr.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CORNELA: Bohužel i ta dětská obrna se nám zase vrací do Evropy i díky odmítání očkování. :o/
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a/nebo se vubec nenecha vysetrit, takze se na to ze ma TBC hned neprijde
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: a ten clovek utece. kolikrat se to uz stalo. nenadelas nic ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: a to ze je to trestny cin automaticky znamena, ze tu tuberu nikde nerozsiri?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam