• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: a sakra.. :o))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: to nemusi byt na truc. ja osobne mam treba z nekompetentnich blbu regulerni strach. jsou nebezpecni. dite bych jim nesveril.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LILY: pokud je tomu skutecne tak, pak musim uznat, ze je ve svych snahach fakt dusledna a uspesna :)
    LILY
    LILY --- ---
    _BENNY: já bych řekla, že Cornela je normální tajný agent, kterého poslali na nyx "ONI", a má za úkol v lidech vyvolávat hrůzu všelikého charakteru - z přístupu lékařů, z chorob číhajících na každém rohu, z krvelačným alternativců atd. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: ono bohate staci kdyz jsou to arogantni dilentanti nebo maji strcenou hlavu v <|> jako treba ty a vznik odporu k lekarum je zarucen
    LILY
    LILY --- ---
    MEANDER: zkusila jsem v nadsázce použít filosofii, kterou jsem odkoukala v tomto auditku. Jsem tudíž ráda, že nejsem sama, kdo si myslí, že je to blbost. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: nebo chranit svoje dite pred zvuli lekaru, kteri si mysli, ze lidske telo je jejich majetek ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: no vidis, a nektere matky zase chteji ochranit svoje dite, a na co chcipne tvoje dite je jim taky ukradene ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: navic to neni JEN tvoje blbost, tvoje blbost totiz ohrozuje zdravi nas vsech, bud alespon trochu konzistentni ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: marginalizujes to jako jini marginalizuji cerny kasel ;) dojdu domu s hovnama na botech, kocka to oblizne, oblizne pak me a je to. nici hovna osobne oblizovat nemusis.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    CORNELA: dobrou chut
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: kocku nemusis zabit, staci ze ji jakozto rodic nebudes mit ze zakona doma ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: to ale prece neni argument. muzes donutit matku, aby nechala do sveho ditete povinne pichnout vzorek nejake choroby, proc bys nemohla donutit matku, aby se zbavila kocky?

CORNELA:
    MEANDER:

prijdu domu, zuju si boty a necham je v predsini (nasbiral jsem na nich par kocicich hoven zvenku). kocka se o ne otre, zbytky vykalu sezere, infikuje se, infikuje moje dite a to dite pak infikuje vase deti. nebezpeci jak vysite.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    _BENNY: Co třeba proto, že chytit toxoplasmosu od kočky můžeš jedině tehdy, konzumuješ-li patřičně uzrálé výkaly infikované kočky. Mnohem snáz to dostaneš ze syrového masa nebo špatně umyté zeleniny.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CORNELA: ja o tom sice vim houby... ale proc by se preventivne nemely ty kocky zakazat? jenom kvuli tomu, ze je toxoplazmoza vzacnejsi a hur se prenasi? takze tohle je ten metr, podle ktereho se urcuje, na co ockovani ma a na co nema smysl?
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    LILY: To je ale blbost.
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: a což takhle vyvraždit kočky? Ty jsou pro těhotné zase rizikové kvůli toxoplazmóze.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    EDERA: U nás v těch dvanácti pro jistotu očkovali i holky, které už zarděnky měly. Netuším, proč to tak bylo, ale dělali to.
    LILY
    LILY --- ---
    EDERA: právě. Za dob mého mládí se chodilo na zarděnky ve 12 letech, ale chodily JEN holky. Kluci zůstali ušetřeni.
    EDERA
    EDERA --- ---
    LILY: Pokud vím, měl by mít imunitu. V pravěku, kdy jsem byla malá já, byl systém tak nebezpečně hazardérský, že proti zarděnkám očkoval až 12 leté. Do tédoby se čekalo, jestli je náhodou neproděláme sami.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam