• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: ty jíš homeopatika? To bych do tebe neřekla. :))
    LILY
    LILY --- ---
    ZEGA: já nevím, on každý trvrdí něco jiného. Ale nám na seminářích obvykle říkali, že thuya funguje akorát na neživé vakcíny (někdo tvrdí, že ani to ne), a z jiných zdrojů jsem se dozvěděla to zhruba samé. Ale zapomněla jsem, který lék místo toho doporučovali.
    Každopádně Morbillinum zřejmě bude na individuální dovoz, což znamená, že dostaneš recept, zajdeš do lékárny, oni to pošlou do zahraničí a cca za 6 týdnů to dovezou do ČR, takže nutno řešit s předstihem.

Ohledně toho ředění bych to nijak zvlášť neřešila, jsou i názory, že je v některých případech vcelku jedno, jaké ředění dáš. Tj. až to očkování budu řešit, tak jestli dostanu ampuli, tak to budu ředit asi tak dlouho, dokud mě to neomrzí. A 15x mi přijde jako docela rozumná míra. :)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    LILY: a moje mudra doporucuje toto : Při očkování proti spalničkám, zarděnkám a příušnicím přidat k Thuye jednorázově v den očkování Morbillinum 15 CH - nelze běžně zakoupit..
    Takze to je blbost?
    Jinak s ampulkou nema problem. Tu mi klidne da. Jen musim najit nekde to redeni ,, ehh
    LILY
    LILY --- ---
    MAGGIE: Thuya právě na živé vakcíny (což je mj. priorix) nezabírá. Buď je nutné mít přímo konstituční lék pro daného člověka nebo - jak mi před časem někdo radil na nyxu - ukecat doktorku, ať vám dá ten obal od vakcíny a z toho pidimnožstí, co tam zbylo, si vyrobit vlastní homeopatikum. Ale ještě jsem nezkoušela, protože se mi zatím podařilo priorix posunout.
    MAGGIE: jinak nejčastěji slýchávám, že reakce bývají 5.-10.den
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    díky za info, takže nás to teoreticky ještě může potkat - doufám v Thuyu ;)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IBERIA: Joaha, já tam mám mínus, ani jsem si nevšim. :o) Dík za info.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    BIDAK: Já ti mínus nedala a ani si nejsem jistá, jestli tím Maggie myslí toto. Navíc u hexy a jiných je to většinou druhý den nebo ještě večer, takže máš vlastně pravdu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IBERIA: Tak sorry.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: trojkombinace je priorix? Po něm desátý den.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAGGIE: No, tak do druhého dne.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    za jak dlouho po vakcíne, konkrétně trojkombinaci, je teoreticky možné čekat nějakou reakci organismu?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BONIE: On to převzal i Respekt, fuuuj.
    DJ středa 11. 4. 2012 | Respekt DJ - Respekt.iHNed.cz
    http://respekt.ihned.cz/respekt-dj/c1-55360780-dj-streda-11-4-2012#15:10

Už jim tam píšu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BONIE: Počkej... jakože imunitní systém se umí sám bránit před nemocemi. To je teda překavapení, to by němej neřek, kdyby mu hubu roztrhnul. :o)))

Ne hele, je to o 7 dní pozdějc aby to byl dobrej apríl.

Tady je něco víc seriózního o tom výzkumu:
    No Antibodies Required For Immunity Against Some Viruses
    http://www.medicalnewstoday.com/releases/242403.php
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CORNELA: Ale jo, ale co pro ty co se s tím nemocným jenom setkali?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KUBIS: Určitě víc v pohodě než kdyby to dítě očkovaný nebylo, šmudlo.

ZEGA: Pokud vím, tak v případě TBC není karanténa (ale nejsem doktor), takže myslím, že jsi poradila to nejlepší. Zajít za doktorkou nic nestojí a míru rizika posoudí ona.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: ale jak jsem se tak koukal na ty reakce, tak to asi uplne v pohode nebude:) ale sam jsem zvedavy na reakci/odpoved, treba bude pro jistotu preockovana... jistota je jistota
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    KUBIS: no čekala jsem stejnou odpověď :)
    ale bezesrandy, mě se to netýká, radila jsem to samé, konzultovat co nejdřív s pediatrou... jen mě zajímalo, jaký jsou asi tak postupy.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: no podle rad zastancu ockovani asi v pohode, ne?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Poraď se se svým praktikem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam