YEETKA: rozhodne, jsme v tomhle fakt hodne pozadu, fungujem v rezimu jak pred triceti lety a nazory na tohle, coz prave zase potvrdila Eclectica, jsou neskutecne rigidni a jako argument umi jen ono vseobecny ohrozeni, bez nejaky snahy videt cokoliv trochu s nadhledem a sireji.
Ja teda svy deti naockovat necham, jenze cim? tetanus je jasnej, par dalsich asi taky, ale abych to udelala stylem, ze Stat rekl, ze musim takhle, to je ta jedina spravna cesta, Stat nam rekl, ze jedine plna proockovanost nas zachrani.. no evidentne tu spousta lidi statu veri :)) proto ockujeme snad nejvic v Evrope.
Zajimavy je, ze zatimco lekari spis zastavaji nazor, ze proockovanost ano, duvody jsou z pohledu jejich povolani zrejmy a je to pochopitelny, ackoliv ne uplne souhlasim, tak lidi, co znam a delali napriklad na vyvoji anebo distribuci leku, u statistiku anebo treba u firem jako zentiva, tudiz dalsi profici ale z jiny stranky, tak ty svy deti naockovany nemaj a rozhodne pry tuhle hru s nikym hrat nehodlaj (znam jich nekolik a rozhodne bych je nezaradila mezi alternativce)
ECLECTICA: ty porad nechapes, ze zdravi tvych deti ti nezaruci to, ze nekdo rekl, ze neco je takhle a takhle? Kdybys bydlela ve Francii, mela bys naockovano o pulku min, a tvy deti by teda byly v nebezpeci? Prober se, nevis, co mluvis. Jednou tu pises, ze do zdravi cizich deti ti je hovno, a podruhy se tu utrhujes, ze si nekdo nevazi zdravi svych deti..