OSCURO: jestli myslíš tohle: OSCURO --- --- 12:54:30 14.2.2014, tak to jsem vlastně vůbec nezkoušel dešifrovat, mlel jsem si svoje, jako ty
TAPINA: ten problém je širší, než používání homeopatik, nebo angína. alternativní medicína často (ne vždycky) mmj. znamená, že člověk se nějak chce podílet/angažovat na svým zdravotním stavu. buď solí za léčitele, nebo se o zdravovědu a dostupný možnosti zajímá. často to vznikne jako reakce na neléčitelný, chronický, nebo nevyřešený potíže klasickým přístupem dosaženýho poznání, to nevzniká zbůhdarma. "nejhorší" je, když se pak samoléčba podaří. ono je to blbý pro toho nemocnýho, protože ví, že medicína není všemocná a musí o svý zkušenosti přesvědčit ostatní. konfrontace s lidma jako tady je pak totálně nahovno, protože on "už" ví svoje a neprošli tím samým, tak co mu pak chtějí vykládat ?! před člověkem s přímou zkušeností z úspěšné samoléčby je pak debata o smyslu alternativní medicíny totálně směšná. teprve loni vyšel zákon o uvolnění konopí pro léčebný účely. kdokoliv předtím, kdo si mírnil bolest a zvyšoval chuť k jídlu, o dobré náladě nemluvě, byl vlastně zločinec. zločinec - samoléčitel. můžeme si lidsky odsouhlasit, že to bylo jasný, ale legislativně jsi byla mimo zákon. pro člověka bez rozhledu prostě "zločinec/feťák". naštěstí u konopí není problém prokázat klinický význam, to jen legislativa je pozadu. může to být i naopak, kde se hledá (to nebude případ homeopatik, že) budoucí význam.
to co popisuješ je totální absurdita, o které sama víš, že takto rozložená ve společnosti není. není se asi čeho chytit dál, tak to přitáhnem za vlasy... trefné
ECLECTICA: neobtěžujte mě vaší kousavou impertinencí, dámo
ke konopí, k tomu co se bude prodávat vychází měsíční léčba na 70 000kč. samo se léčí takový věci, že jsou latentního rázu. nemocnej člověk už extra peněz nevydělá, tak nechápu ten smysl. jedině snad vydělat peníze....