CONTRAS: jakoze zadna? :]
ATLAS:
Tak ja ti kratce nastinim, proc se mi zdas.
Napriklad k tomu patri zoufala snaha priznivcu ockovani nachytat odpurce "pri lzi", coz se mi nezda, ze se ti v prvni pulce tvyho nezlob se na me, lehce afektovanyho, prispevku nepvedlo. Vyznamove mi to prijde dost podobny. Argumentacne je to na nule, ale hadat se o tom klidne muzem dal.
Zarputili zastanci navic neustale prehlizi ani nekomentuji skutecnost, kterou odpurci neustale opakujou. Za sebe tvrdim, ze nejsem ani tak proti rozumnemu ockovani, vadi mi pristup odborniku. Nazyvat kohokoliv o silenci, pripadne o sarlatany, jak je to videt na stranckach Ces. vakcionologicky spolecnosti, si proste nemuzou dovolovat, ackoliv ty si myslis opak, protoze "vedci". To totiz okamzite ramec rozumny diskuse posouva do zmineny jednostranny afektovanosti, kterou predvadite. Jelikoz ti, kteri odmitaji ockovani v ramci nejakeho extrem hippie live stylu je oproti tem, kteri to odmitaji z jinho duvodu, daleko mene.
Btw kdo tvrdi, ze Sedo je epidemiolog, nebos tim chtela rict, ze na zacatku mluvil o necem, cemu nerozumi? Nebo jsi jen potrebovala mit na konci vykricnik?
No way hele tenhle styl konverzace pro me. Ty veci, ktery me zajimaj, stejne zatim zadny zastance nevysvetlil tak, abych se nad tim zamyslela. "Musite" neni k zamysleni. "Je to zivotne dulezite, zachranuje to zivoty" pokladam za lez (narazim opet poste na priusnice) a podobne...