• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Milióny ve víru konfliktu zájmů vrchního vakcinologa profesora Prymuly - Zdravotnický deník
    http://www.zdravotnickydenik.cz/...y-ve-viru-konfliktu-zajmu-vrchniho-vakcinologa-profesora-prymuly/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Věc dle Zdravotnického deníku fungovala takto: Z pozice v České vakcinologické komoře má Prymula hlavní slovo, čím se bude v ČR očkovat. Pokud chce nějaká firma uvést na trh novou vakcinu, musí za Prymulou.

Prymula ji pošle své dceři do Biovomedu k otestování. Biovomed tímto způsobem získal v ČR de fakto monopol na testování vakcin. Biovomed si naúčtuje příslušné miliony za to, že zorganizuje studii u dětských lékařů (kteří nasbírají data a nejspíš za to moc nedostanou) a posbírá od nich zprávy o vedlejších účincích vakciny. Miliony je svým jediným dvěma zaměstnancům: Primulovi a Primulové.

Pokud jsou zprávy pravdivé, jde o zneužití vlivu v České vakcinologické komoře k osobnímu zisku (už jen získáním zakázek pro firmu Biovomed), a pravděpodobně i korupci (pokud rozhodnutí o uvedení na trh bylo podmíněné zadáním studie u firmy Biovomed a pokud významná část prací fakturovaných farmaceutkám byla fiktivní, nebo účtovaná za vyšší, než tržní ceny a tedy úplatek).
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Jirka Malíček: Dokud stát nepřevezme plnou odpovědnost za nežádoucích účinky očkování, nemá co přikazovat.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    biomatky to davaji Prymulovi sezrat. udajne Prymulu vyhodili z FN HK za korupci.

Dora Veselá

Prymula je prospěchář. Jemu o zdraví Vačich/našich dětí vůůůbec nejde. Např. ke změnám v očkování MMR se v srpnu 2017 vyjádřil takto:

"Druhá dávka není brána jako posilovací, ale takzvaná catch-up dávka, tedy záchytná. Kdyby jedinec neabsolvoval první dávku, proto je tam ta druhá." (prosím, vyhledejte si zdroj, je to doslovná citace)

Pro neznalé: soudruh zelený mozek Prymula měl - a nejspíš pořád i má - konflikt zájmů, neb spolupracuje s výrobci vakcín a tyto spřízněné výrobce vakcín následně propaguje a prosazuje v legislativě jako poovinné očkování pro děti či seniory v domovech důchodců.

Nežádoucí účinky vakcín dobře zná, ale na veřejnosti je bagatelizuje, pochybovače dehonestuje.

O odškodnění postižených dětí blábolí již mnoho let - to by dle Jeho slov klidně prosadil hned zítra, tak zítra, tak zítra, tak zítra, ... aniž by cokoli udělal pro to, aby to bylo DNES.

Nevím o tom, že by někdy uvažoval o nepovinném očkování, vždy jsem z jeho úst slyšela jenom něco o tom, že by pak poklesla proočkovanost. Naopak, celoživotně zastává názor, že je nutno co nejvíce zaočkovat děti do 15-ti let, neb pak je to s obtížema, po 18. roce v podstatě nemožné. Velice chytře vymyslel ty domovy důchodců (povinné očkování osob v DD a doléčovácích - opět jaksi trochu nesvéprávných, či jinak neschopných vzdorovat).

Trvale budí strach z nemocí, které jsou dnes běžně léčitelné.

Přirovnává nás rád k Rumunsku? Ano, Rumunsko bylo také členem RVHP, dnes je dokonce členem EU i NATO. Ale kdo neviděl Rumunsko na vlastní oči, ten neuvěří, že ani srovnání s CHánovem není na místě ... ...

Pokud tedy prosadil druhou dávku MMR (a že zrovna MMR má hooodně závažných nežádoucích účinků) jenom z toho důvodu, aby eliminoval riziko, že v ČR vůbec existuje pomyslný pediatr, který stříká JEHO vakcínu do umyvadla, tak by měli lidé/rodiče/babičky/dědové dětí procitnout.

Lidé bděte!

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TAPINA: Ha! Ano na nic jiného alergická nejsem - ale prý jsem se kdysi osypala po injekčním penicilinu... Díky za info
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Lékaře, kteří dítě naočkují jen naoko, bez milosti potrestáme, říká Prymula - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...-ockovani-vakcinace-rozhovor-f2v-/domaci.aspx?c=A171009_161023_domaci_ale
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Pojišťovny nehradí odložená očkování. Ministerstvo má zmatky ve výkladu - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...tnictvi-zdravotni-pojistovny-gv5-/domaci.aspx?c=A180221_200521_domaci_ale
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MONI: Moje matka tvrdi, ze oboji. Ja ji moc neverim, vlastni kartu jsem nevidela mnoho let.
    Prekvapuje me, ze se z tech nemoci tolik nadela, ale asi to bude, jak pise Tapina.
    MONI
    MONI --- ---
    KOTENCE: KOTENCE: měla jsi spalničky nebo zarděnky? V každém příspěvku píšeš něco jiného... :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ten borecek Octupuss, je psychopat, se kterym jsem se stretnul v roce 2003 na nyxu, od te doby jsem o neho nezakopl. To proc se ozval ted po 15 letech, ta mentalita, mechanismus je stejny jako u ostatnich mojich stalkeru a detractoru. Staci rict pravdu a funguje to na ne spolehlive jako mucholapka. Vidite ze stacilo napsat dva delsi prispevky a ten psychopatickej ubozak je zpatky po 15 letech. Napsal jsem tehdy do auditka Antidepresiva ze neuroleptika maji vedlejsi ucinky, ze poskozuji mozek, pritom jsem rikal ktera antidepresiva jsou ok a ktera ne. Tehdy se na me vrhlo asi 20 lidi vcetne toho psychouse a od te doby se hadam na internetu.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KOCOURMIKES: Ty sis dneska zapomněl vzít prášek?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Dodnes nemam definitivni zaver na Wakefielda, nejbliz pravde je skutecnost ze mmr ma vedlejsi ucinky a nekdy i vazne trvale nasledky vcetne retardace, ochrnuti a smrti a ten Wakefield po tom sel, s domnenkou ze mmr zpusobuje i autismus bona fide nebo pro profit - vedle toho ze ma mmr vedlejsi ucinky stejne jako spousta starych vakcin jako dost drasticka ceskoslovenska vakcina na TCB, jak vite rtut jiz ve vakcinach neni temer de facto, a uplne nejhorsi katastrofa o o ktere se vubec nemluvi jest ze puvodni Salkova vakcina pestovana na opicich ledvinach obsahovala opici onkoviry, ktere u lidi zpusobuji rakovinu. Dale mozna znate vakcinu z valky ze Zalivu (skvalen, hlinik to je slabota oproti neurotoxicke rtuti a biologickym vektorum co to muze obsahovat) No a v posledni rade dva biosecurity incidenty s zivym virem ptaci chripky smichanym s lidskou chrikou jeden v CR 2009 Baxter a druhy CDC USA 2014, uz davno mohla byt pandemie a umirat hlavne mladi a zdravy lide se silnou imunitou po stamilionech. Bushova administrativa vydelala na ptaci chripce desitky miliard dolaru pokud si pamatujete Dona Rumsfelda a Pentagon ma dodnes h5n1 biowar valecnou vakcinu a k ni odpovidajici zbran pro scenar 3WW. V posledni rade bych zminil pripady masovych sterilizacich v Africe vakcinami viz. nize. Hovorime zde o biosafety, biosecurity, bioterorismu, nejake biomatky sere pes, tohle je skutecna bezpecnost vakcin.

U Wakefielda slo o to ze on mel patent na nejakou svoji vlastni mmr vakcinu pripravenou, zfalsoval data do clanku - tedy byl to zmrd co lhal a do budoucna poskodil bezpecnost vakcin. Snad jsem vas neurazil informacemi, bezpecnosti vakcin se zabyvam pres 10 let, samozrejme na to mam prislusne vysokoskolske vzdelani.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    EDERA: Já mám celkem ověřeno, že žádnou alergii na penicilin nemám. Když jsem jezdila léčit krávy, tak jsem se polila čistým penicilinem tolikrát, že by mi musela přinejmenším slézt kůže a nic :o)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    EDERA
    EDERA --- ---
    TAPINA: Aha, to mě nikdy nenapadlo, že “alergie na biseptol”, kterou mám od tří let v kartě, by mohla být nerozpoznaná pátá nebo šestá nemoc. Údajně jsem se tehdy po něm osypala, ale předcházely tomu horečky (proto jsem ho taky dostala), tak ta příčina mohla být úplně jiná. A potom už mi ho pochopitelně nikdy nikdo nepředepsal.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOTENCE: Ono totiž to, co je "běžná dětská nemoc" závisí dost na srovnávacích subjektech, zkušenostech z okolí a všeobecné situaci. Ve chvíli, kdy neexistují antibiotika, každý zánět průdušek, neřkuli zápal plic může být smrtelný, běžně se vyskytuje záškrt nebo dětská obrna, jsou zarděnky, které VĚTŠINA populace prodělá bez následků, prkotina. V dnešní době, ke srovnáváme maximálně s třídenními virózami a nemocemi, která se antibiotiky vyřeší do týdne, nám to jako banalita nepřijde. A mně už dnes nepřijdou jako banalita ani plané neštovice - smrtelné nebezpečí pro novorozence, který by přišel s nemocným do styku a totálně rozdrbaná imunita jedince, která se dává dohromady klidně rok, mi přijde až dost na to, považovat to za vážnou nemoc a ve finále jsem ráda, že jsem syna na ně nechala naočkovat, když vidím, jak to taky někdy probíhá.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOTENCE:
    TAPINA: anebo tam byla záměna právě s pátou a šestou nemocí. Prostě nemocné dítě osypané červenýma tečkama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam