• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALEONTOLOGbreatharian cult
    SVA
    SVA --- ---
    CONTINUITY: tak uz slevnil :/
    CENSORFUCKER: no treba neco jo, ja ji asi cist nebudu protoze mi fakt vadi jeji projev a nechapu jak muze byt klidna ze nekteri umreli jen protoze neupeslechly jeji rady
    Jkae informace mas na mysli?

    Jinak vidim, ze diskuze se zacina tocit porad dokola, ale nevadi...osobne az bude trochu cas klub prejmenuji, myslim si totiz ze lze jist a zivit se pranou taky, s tim ze jsou zachovane podminky jako nehubnuti, dostatek prisun mineralu, energie, snizena potreba spanku...

    jist ale v omezene mire, tj. kdy telo by stradalo za normalnich podminek, ale s pranou ne...me prijde dobry krok jit do toho pres to pustovani...zatim jsem na zacatku tohohle experimentovani...ale zdali je tu nekdo kdo to nejak zkousi, podelte se...
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Mušíte rozlišovat podle původu, co jde z usa, tomu nepatří pusa, ale všemocný dolar :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nejdrsnější je ten pan Brooks, ten jeho web s kurzy pránické výživy za statisíce dolarů a doporučením připravovat se na to jedením mcdonaldjídla a pitím koly, jsem považovala za hodně ujetou recesi, a když se ukázalo, že ono je to snad fakt vážně, a dokonce Jasmuheen v tom dokumentu nějak zmínila že ho zná a uznává nebo co....tak to je fakt moc, nechápu vůbec nic ;-DDD
    SVA
    SVA --- ---
    Pravda, kterou říkáš, nemá žádnou minulost, ani budoucnost. Je, a to je vše, co potřebuješ (Richard Bach, Iluze).
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TILOPA: taky další co to zvládá jen když někoho s jiným názorem musí dehonestovat?
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Ona neplácá, ona tím žije, viz můj příspěvek o papání :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUZKAOU: Dobre Zuzi, naucim. Diky za tip.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TLUSTEI: Ale jsou to zase jenom tahanice a placanice, ktery ve finale nikam nepovedou... Ani nevim proc jsem se milou Zuzkaou nechal strhnout. Momentalni zakolisani. At si placa. Omlouvam se za OT.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TLUSTEI: ne - nauč se číst, než se začneš hádat!
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUZKAOU: Aha, dobre, takze "Miluj, etc." nerekl Jezis, ale pouze sv. Augustyn? To asi ne vid? ;) A puvodnimi texty myslis Novy zakon? Ten jsem cetl. Ale bohuzel jen v anglictine, takze je mozny, ze tam budou oproti puvodni aramejstine nejaky rozdily. Budu rad, kdyz me na ony puvodni texty navedes. Je pravdepodobny, ze onen text zdaleka nemam tak pod kontrolou. ;)
    Ono, ne ze by na tom nejak zvlast zalezelo, jen mi prijde ponekud arogantni az usmevne si myslet, ze nejaky biblicky vyrok chapes lip nez nekdo jinej...ovsem to jen v pripade pokud opravdu nemas pod palcem ony "puvodni texty."
    Dekuju
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TLUSTEI: Ne - to netvrdím. Přečti to ještě jednou. Nápověda. Upozroňuj, že kromě new age knihy to je jaksi myšlenka pocházející z křesťanství.

    A pokud si nečetl ten původní text a potřebuješ vysvětlit, v čem se liší jeho pojetí od duškova - je jedno co dělám a co říkám, protože fiktivní indiáni tvrdí, že máme každej svůj vesmír, tak vydrž, chvíli mi potrvá dohledat původní zdroje a sepsat to.

    SVA
    SVA --- ---
    TILOPA: :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUZKAOU: :)) Troufas si tvrdit, ze vis lip nez nekdo jiny, co kterym tvrzenim myslel sv. Augustyn? ... Na to si pockam. Prosim pokracuj. ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TILOPA: Miluj a dělej si co chceš, je především hláška sv. Augustýna a to o tom že je potřeba milovat a to je to hlavní přikázání najdeš i ve standartních evangeliích. Ale tuším, že to myslel trošku jinak, než jak to demonstruje Dušek.
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    ZUZKAOU: pěkné duškopovídání :-))
    "Možná pro to, že většina lidí onoho bdělém vědomí ještě nedosáhla…

    Jasně, můžete se pokoušet měnit svět touto cestou, ale ona je jenom zástupná. V Evangeliu Esejských se ptají Ježíše, co je potřeba dodržovat, aby člověk správně žil; a Ješua jim vysvětluje, že ve skutečnosti existuje jediné přikázání, a to přikázání „Miluj“. To je celé. A dodává, že když je člověk blbější, potřebuje těch přikázání víc, když je ještě blbější, tak ještě víc. Toto mě oslovuje."...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SVA: kdyz von si zacal!
    :-)
    SVA
    SVA --- ---
    SHEALA: oko za oko a budeme všichni slepý!


    ZUZKAOU: breatharianství v seminářovém stylu...no jasně taky mi to už nesedí...:) poslechla sis ten záznam ze setkání breathariánů v Praze?
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    SHEALA: No já jsem to moc nepochopil, pokud to byla nějaké reflexe na moje psaní, o co tam jde.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SHEALA: dyk má pravdu,) ani neví, vo co všechno přochází.. prožívat umí každý průměrně osvícený foxteriér,)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TILOPA: miluju ty co rozebiraji, jak se druhy citi a jakou ma osobnost. A jeste si mysli, jak oni jsou ti chapavi a plni porozumeni. Ze by internalizovany pocit intelektualni nedostatecnosti? Prestoze toho nemaji zapotrebi?
    (v posledni dobe jedu podle hesla, jak vy k my, tak my k vy. Neber si to osobne).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam