• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SIMEC: jj mam to pro dceru a je ji 6 takze vazi urcite do 20kg
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    ZRIZENEC: diky za palce, ale ja bych potreboval vedet jestli tenhle datum plati, to fakt nikdo netusite? na clba pisou zase ze je 4.5.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    CHORBON: a jak moc měkký sháníš? RipTide dělá i 60A, to musí bejt pro 20 kilový děti :D
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    zdar potrebuju nekde koupit co nejmekci silentbloky(bushingy) nevite kde a jaky, jsem z liberce nebo jestli se nekomu valej doma a koupili jste si tvrdsi tak dejte vedet
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    zdravim, netusite nekdo jak je to s longboard salonem? nasel sem na netu dve data 13.4. a 4.5. Netusite nekdo ktery je spravny?
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    PAZZITKA: je potřeba zeptat se pana Škrabala, já s ním na deskách nedělám :) Čím si jsem jistý je to, že tvar a konkejv Boomboxe svede.. O čem mám trochu pochybnost je ten zaoblenej přechod mezi plochou pro mount trucků a plochou kde stojíš (dobře je to vidět zde https://bustinboards.com/v/media/other/boombox/specboom-L3.jpg ) imho je celkem jedno jestli je to zaoblený nebo rovný, hlavně když tam ten drop je.. ale jak říkám, raději mu napiš a uvidíš (jinak si myslím, že prakticky by výroba klonu boomboxe obnášela jen změnu desky, kterou dělá standardně, a sice http://deskyskrabal.eshop-zdarma.cz/index.php?s=product&id=57 .. dát tomu drop a trochu pozměnit tvar )
    PAZZITKA
    PAZZITKA --- ---
    SIMEC: takze kopie boomboxu no problem jo? :D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SIMEC: aha, to mi nějak neseplo, že je to Škrabalovina... no tak to si možná taky nechám něco upižlat :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    AUDIAC: mrkni na desku kterou jsem tu postoval já, ten pusher ;)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    PRDELMRDEL: Jo, to neni problém, kamarád měl klon, kde bylo vše k nerozeznání od originálu, kromě dropu, kterej tehdy ještě neuměl udělat. Co se ale týče konkávy tak to je to nejmenší a neni problém. Teď už umí i drop. Pusher, kterýho od něj mám má 2cm dropu a velmi mírný w-čko, který bylo opravdu milým překvapením. Mrkni k němu na web co už udělal za desky + na facebooku "mania skateboard decks" taky něco najdeš a v případě dotazů neváhej kontaktovat přímo jeho, odpoví ti ochotně a líp než já na veškeré otázky.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    zdá se mi to, nebo Mr. Škrabal nedělá/neumí drop-thru? na eshopu jsem neviděl ani jedno dt prkno, všechno topmount...
    PRDELMRDEL
    PRDELMRDEL --- ---
    SIMEC: Hele a zvladne i tu Nelsonskou konkavu?
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    AUDIAC:
    BECKOU: Nic proti nim nemám. Ale nevidím moc smysl v tom spokojit se s něčím, co mi, byť bohatě stačí, když za ty samý prachy můžu mít něco, co mi nejen stačí, ale co předčí to, co mi jen "stačí":) Pochopím to v situaci, kdy se člověku ten tvar prkna vyloženě líbí :) Proti gustu..já jejich zastáncem nejsem z důvodů, které jsem uvedl dřív :)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    pintaily jsou best :) a at si rika co chce kdo chce stejne vetsine lidi bohate stacej a komu ne, stejne nezustane u jednoho prkna, viz zdejsi osazenstvo
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SIMEC: asi máš pravdu, ale když já mam ty pintaily tak rád :) jsem se nechal unést...
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    PAZZITKA: Boomboxem nic nezkazíš, je to klasická ukázka do-it-all prkna! Případně Nelson Tempest, či drop-thru verze Cyclone (oba tyto kousky dovede pan Škrabal výborně naklonovat!) Možná bych ale v tvým případě pokukoval po tom Boomboxu

    JANREITMAJER: Nebudeš litovat, s pintailem bys daleko nedojel! Pokud si člověk nelibuje v dělání dřepů na jedné noze, nemůže snad o pintailu na delší vzdálenosti ani uvažovat. Co máš za desku? Já se se svým pushovacím prknem dostal na hodnotu 7cm - vzdálenost plochy, kde stojíš od země a to i s velkými 83mm koly. Přitom drop desky jsou nevelké 2cm. Udělaly to ty ultranízké precision trucky namontované d-thru .) Je docela sranda položit vedle toho Cyclona se 75mm Landslidama, který proti 83mm Flywheelům vypadaj jak prdítka, a přesto je to prkno výrazně vejš od země. Ale to už jsme jinde..
    JANREITMAJER
    JANREITMAJER --- ---
    já chtěl taky hned na začátek koupit pintail, protože se mi prostě líbí ten ouldskůl trvar. pak jsem o tom víc číst a přemejšlet a nakonec jsem skončil s parádní dropnutou deskou, protože budu jezdit hlavně mimo město, spíš delší trasy po cyklostezkách, ale taky bych se chtěl časem propracovat k nějakýmu dh či fr. zatím jsem na tom vrávoral jen párkrát, ale určitě si připadám stabilnějc než na tom pintailu, kterej sem chtěl původně... tak hodně štěstí při výběru ;)
    PAZZITKA
    PAZZITKA --- ---
    AUDIAC: nekoho kdo umi nastesti mam, dik za link btw.. presne prvni co se budu chtit naucit je brzdit a prduceji zatacet, nechci se hned zabit zejo.. vubec fajn stranka, super, ze to nekdo udelal :)

    SIMEC: prave jeste ani poradne nevim co od toho cekat krom zajimavejsiho transportu po meste, i proto vubec netusim co hledam. Urcite neco co rozumne pojede pres vsechny obvykly mestsky povrchy. Kvuli tomu se tu s vama radim o vyberu. (se bojim ze se prerazim nekde o patnik kdyz se budu vyhejbat autu jen proto ze to nezvednu) :D
    Jestli se mi nejaky styl zalibi tak asi pujde hlavne ruku v ruce s tim co mi nejlip pujde, ale o tom se jeste neda bavit... zatim si ho pujcuju tak na jizdu krokem a po rovince :D
    Neco jako Bustin Boombox by mohlo bejt na takovy uceni idealni, co myslis? Ja soudim akorat podle youtube videi tedka, takze nevim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam