• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    DO_ME_NICK_A: no ja slysel ze ten darek funguje ale obcas to prokouknou celnici..
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    AUDIAC: No s tim, že ti to pošle jako dárek to nefunguje. Kamarádka mi posilala z AUS Uggy a i kdyz jsem mela podepsany oscenovany dopis s jejima iniciálema a podpisem neprošlo to a clo jsem platila. Je lepší spíš přes někoho kdo tam pojede at ti doveze osobne. Max zaplatis za nadvahu... No hodne zdaru...
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    tohle je geniální

    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    AUDIAC: dekuji velice !
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MAFIRE: je to jako s čímkoli jiným. pokud přesáhneš určitou částku, do který je dovoz osvobozenej od cla a dph (ted nevim přesně, jestli je to 22€ u dph a 150€ clo nebo tak nějak), tak platíš podle platný sazby, takže když si koupíš desku za 100$, tak si připočti 21$ na dph...

    nicméně se to dá ochcat v případě, že máš někoho známýho ve státech. on to koupí na sebe a pošle ti to jako dárek, tak se to obvykle dá obejít. nebo pokud tam je dočasně, tak si to přibalí do kufru cestou zpátky.

    ale pokud kupuješ zboží v rámci EU, tak se to na to nevztahuje, tj. když to najdeš např. na britskym ebay/eshopu, tak to máš jen za poštovní známku.
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Hak je to prosim s posilanim desek z ameriky.. Co dalsiho zaplatim
    vedle postovneho.. ? Dekuji
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    CHORBON: tak to čoveče netušim jestli v čr někdo vůbec na skladě má! zkus napsat maily do eshopů.. jinak na sickboards.nl to najdeš ale pošta free je až od 200E takže bys musel vzít za víc příp. zaplatit nemalý poštovný
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SIMEC: jj mam to pro dceru a je ji 6 takze vazi urcite do 20kg
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    ZRIZENEC: diky za palce, ale ja bych potreboval vedet jestli tenhle datum plati, to fakt nikdo netusite? na clba pisou zase ze je 4.5.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    CHORBON: a jak moc měkký sháníš? RipTide dělá i 60A, to musí bejt pro 20 kilový děti :D
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    zdar potrebuju nekde koupit co nejmekci silentbloky(bushingy) nevite kde a jaky, jsem z liberce nebo jestli se nekomu valej doma a koupili jste si tvrdsi tak dejte vedet
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    zdravim, netusite nekdo jak je to s longboard salonem? nasel sem na netu dve data 13.4. a 4.5. Netusite nekdo ktery je spravny?
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    PAZZITKA: je potřeba zeptat se pana Škrabala, já s ním na deskách nedělám :) Čím si jsem jistý je to, že tvar a konkejv Boomboxe svede.. O čem mám trochu pochybnost je ten zaoblenej přechod mezi plochou pro mount trucků a plochou kde stojíš (dobře je to vidět zde https://bustinboards.com/v/media/other/boombox/specboom-L3.jpg ) imho je celkem jedno jestli je to zaoblený nebo rovný, hlavně když tam ten drop je.. ale jak říkám, raději mu napiš a uvidíš (jinak si myslím, že prakticky by výroba klonu boomboxe obnášela jen změnu desky, kterou dělá standardně, a sice http://deskyskrabal.eshop-zdarma.cz/index.php?s=product&id=57 .. dát tomu drop a trochu pozměnit tvar )
    PAZZITKA
    PAZZITKA --- ---
    SIMEC: takze kopie boomboxu no problem jo? :D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SIMEC: aha, to mi nějak neseplo, že je to Škrabalovina... no tak to si možná taky nechám něco upižlat :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    AUDIAC: mrkni na desku kterou jsem tu postoval já, ten pusher ;)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    PRDELMRDEL: Jo, to neni problém, kamarád měl klon, kde bylo vše k nerozeznání od originálu, kromě dropu, kterej tehdy ještě neuměl udělat. Co se ale týče konkávy tak to je to nejmenší a neni problém. Teď už umí i drop. Pusher, kterýho od něj mám má 2cm dropu a velmi mírný w-čko, který bylo opravdu milým překvapením. Mrkni k němu na web co už udělal za desky + na facebooku "mania skateboard decks" taky něco najdeš a v případě dotazů neváhej kontaktovat přímo jeho, odpoví ti ochotně a líp než já na veškeré otázky.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    zdá se mi to, nebo Mr. Škrabal nedělá/neumí drop-thru? na eshopu jsem neviděl ani jedno dt prkno, všechno topmount...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam