STU:
Olej, klíďo "drahej" a malý množství, na každý ložisko stejně připadá jedna kapička, takže i malá lahvička bones speed cream vydrží celkem dlouho. Už jsem to tu myslim psal, ale co jsem se bavil se slalomákama + vlastní zkušenost, mnohem důležitější je udržovat ložiska naprosto čistý (hlavně zevnitř, nestačí otírat z venku)
STU: čistič jsem žádnej nezkoušel a zatim ani neplánuju, taky už se budu trochu opakovat, ale držím se úspěšně postupu pana Kňažka z Tobexu, kterej mě onehdá zasponzoroval keramickejma ložiskama a spolupracuje se závoďákama skrz inline brusle, ložiska odkrytovat, propláchnout pod tekoucí vodou a točit s nima (tím se zbaví hrubších nečistot), pak hodit do nepotřebnýho malýho hrnce s vodou a vyvařit je..tím se vyplaví zbytky oleje vč nejmenších nečistot..možno opakovat dvakrát..pak nechat dokonale vysušit, dát kapičku oleje (víc je zbytečný, stejně vyteče a jedna kapka bohatě stačí, ložisko je malinkatý) a zakrytovat a tradá... netřeba v tom hledat žádné složitosti
ke kolečkům..ty blood orange na to jak jsou tvrdý, budou asi dost rychle mizet podle toho jaký dělaj čáry, na sliding super, morongy jsem vozil 80ky a kloužou jak hell, poslal jsem je pryč a zkoušim pro změnu cage 86a, kloužou taky pekelně..další tipy jsou metro motion, venom balls, sector 9 butterballs, divine streetslayer, fireball scorch nebo i tvrdší fireball... jestli chceš víc tipů zazásobuju tě, člověk skoro neví co dřív zkoušet..bejt tebou bych zkusil ty orangatang cage jestli chceš menší tak pak ty Kilmery, 86ky kloužou strašně, fakt icey.., takže třeba ty 83ky by mohly bejt "bezpečnější" :)