RENFRI: taky mě točí ta "ohleduplnost" při stavění chodcům u přechodu a bezohlednost k řidičům dalších aut, které třeba uvíznou přímo v křižovatce ev. si hurá! počkají na další zelenou. nebo stavění u přechodu když předjíždím, to je vyloženě o život (chodce)
jet vnitřním pruhem po kruháči je v našich podmínkách asi stejně riskantní jako jet ve vysoké rychlosti těsně za jiným autem. často se nic nestane, ale člověk si koleduje
kolik najezdím netuším .) každý den práce - zpět, pak výjezdy na lokalitu, nejčastěji kolem 60km denně, občas 400, 800.. po práci vyjedu asi s 50% pravděpodobností po městě, tj možná 20km. počítat je mi lenivo .)
starám se sama. mám k dispozici servis, tj zvedák, hračky, odborný dozor .) ale co zvládnu to dělám sama. co ne, u toho aspoň oxiduju jako "pikr" a ochytřuju se
galaxy se mi líbí .) je z něho super výhled a vůbec pohodlí a prostor moc fajn .) ale jinač aspoň ta starší várka byla vcelku shit. u jednoho jsme např. vyměňovali celý motor, bez nehody, což teda není dobrá reference. mondeo je subjektivně hnusné .) ale ozkoušené a vcelku pojízdné vozítko. časté problémy se vstřikem co si tak vybavuju. a bourané bych nechtěla, je to citlivý stroj
btw taky ráda řídím fordky .)