• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ANNIKA: Tyhle nalepky jsou v principu nesmysl, od kazdyho v provozu musis cekat cokoliv, to by tech nalepek muselo byt miliarda druhu (kurak, co mu spadne cigo a pripali mu koule, pijak horke kavy, postpubertalni spratek, co nasere ridice, dedek co dostane infarkt), kazdej muze udelat neco nepredvidatelnyho, navic ve vyssich rychlostech to stejne nikdo lustit nebude. Nebo to do tebe jeste narve, protoze bude koukat co to tam mas za peknej obrazek a nevsimne si dost rychle ze se ti rozsvitily brzdovky. Jediny dve nalepky co uznavam jsou neslysici ridic, abys vedela ze nema smysl na nej troubit a vozickar, ze nemas parkovat moc blizko, ty jsou taky urceny predpisama. Ja na svym aute zadny nalepky netoleruju, jednak z estetickych duvodu, ale taky z bezpecnostnich, protoze je to proste jeden z milionu prvku rozptylujicich pozornost .
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PLAVEVA: nemá vedle toho dva důchodce s hůlkou, strom a tři popelnice? jestli to není statistika toho, co tím autem sejmul
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ATUARFIK: :-D to s tim bambilionem kocek je nahodou super:-)
    spis me bavi když ma někdo na Thalii nalepku kone, vždycky si rikam - herdek, jak se mu tam vejde??
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MAR_TINA: To úplně neřeší to combo.

Blbý je, že i když jízdy na mateřství nenechás, můžeš být prostě tak blbej řidič, že výsledek tomu začátečníkovi odpovídá ještě po letech. A když k tomu přidáš problematického kojence, nevyspani, duševní nepohodu a hystericky řev, v kterém se skoro nedá soustředit - a obden do té nemocnice prostě s miminem musíš, tak je to peklo. Varování je pak na miste.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNIKA: zkus ono oficiální Zetko jako začátečník. Překvapivě funguje. Ne ozdobné ani vtipné, to dle vyhlášky.

A zcela OT, překvapuje mě, kolik lidí se na řízení vykašle a nechá to až na jízdy s maličkými dětmi. Vcelku šílená kombinace.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ATUARFIK: Já zas přemýšlela o nějakém varovnem combu začátečníce, šestinedělka a hystericky kojenec. Ani ne tak, že je roztomiloucky, ale aby ti za mnou věděli, že ode mě můžou čekat úplně všechno.

Od napasovani to do svodidel po vystoupení za jízdy s bláznivým smíchem.

Bohužel jsem nenašla ten správný piktogram
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PASTEL: Existujou i alternativy...

PASTEL
    PASTEL --- ---
    Sice je to trochu mimo tema, ale vyleju si srdicko. Strasne me drasa, moda nalepek se jmenem ditete na autech, jeste se snad predhaneji v tom, kdo bude mit u toho jmena ohavnejsi kresbu. Plus samozrejme debilni mimacove zdrobneliny typu: Nikisek, Lindisek...Blbisek v aute/jede blablabla. Krvaci mi z toho oci. Jiste kouzlo to ziska, kdyz se bydlene podari trefit na parkovisti u Kauflandu sloup rovnou na blbiska.

ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    nevim jestli uz nahodou nebylo, ehm :D

MENGELE
    MENGELE --- ---
    ZUZKAOU: tak tohle jsem opravdu nečekal a ty parohy to korunujou :D
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    ANGLAN: Nenašla jsem žádnou šatní skříň (?)..
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    JENDULUS: v Rime za 5E a frci to tam taky ve velkym, jen je tam colosseum. Na jedne tride jich tam sedi 7 a vsichni sprejujou to samy.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    JENDULUS: na youtube jsou k vidění o dost lepší kousky, tohle mi přijde takové odfláknuté a šablonovité...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    JENDULUS: to je tak strašný až je to dobrý, zajdu si pro nějaký čistý planety ve vesmíru pro svou čtyřletou kosmonautku!
    JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    Také můžu dát jeden tip, pokud byste stále váhali, co si pověsit na WC. Včera jsem potkal známého, kterak u Domu u Černé Matky Boží sprejuje planety a siluety hradu a vlka (ten je prý pro děti). Když jsem mu řekl, že je to teda dost strašný, tak jen odpověděl, že každej, kdo si to od něj koupí, je debil. Ale amící a japončíci to prej skupujou ve velkym. Prý třeba přijde amík a veme všechno, co tam zrovna má. Nebo japonka veme siluetu hradu s tím, že si za hodinu přijde ještě pro dvě.

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ATUARFIK: ubrousky na špejlích od nanuku?

A, teda, Sixtinská Madonna se mi nikdy nelíbila, za mě byl Santi poněkud kýčař.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tady se furt řeší reprodukce? Asi vám to tady utnu nějakou klasikou.
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    Ja jsem to s reprodukcemi dotahla jeste dal, kupuju si puzzle, ktery az slozim, slavnostne povesim na zed :). Kandinsky, Haderer, Van Gogh nebo Harring. Na original mit nebudu nikdy, a plakaty nebo kopie se mi kupovat nechce.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    IDENTITY: Mně je ta estetika ze sámošky taky bytostně cizí, o tom žádná. Můj argument se týkal toho, že na kopiích (bez ohledu na to, jestli to někdo lemtal štětcem na překližku nebo soustavou ofsetových válců na papír) neshledávám nic špatného a priori.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam