• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KURE
    KURE --- ---
    SILVEIG: jj presne, Ikea se ti muze nebo nemusí líbit, ale není tam žádnej bullshit. Vidis presne co muzes mit a co to bude stát.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Já tedy moc nechápu, proč si třeba JASMINOVA u školené paní prostě nedupne "naceníte to takhle, nebo jdu pryč". Obvykle to funguje, ač dělaj držky, že tedy jsem divná.

A ad KURE chápu, že Ikeu každej nechce a je dost hejtovaná, ale na tohle funguje skvěle. Ceník je jasnej, můžeš si to sestavit podle sebe (můžeš si hýbat výškou jak je libo) a ještě když za dva roky zjištíš, že tahle skříňka by byla lepší se šuplíkama, tak to není problém. My do ní šli tedy hlavně kvůli ceně, (protože velká kuchyň a na něčem se u rekonstrukce ubrat musí), ale teď velká spokojenost.
    KURE
    KURE --- ---
    PASTEL: ja vim.
    Ale když jsem se ptal, proč teda ten kus s dřezem je vejš jen o 5cm, když je dřez hlubokej 17cm (argument byl že abych dobře dosahl na dno), tak jsem nepochodil.
    A pak mě zajimalo proč neumí udělat celou linku vyšší, když je tak zajímá ergonomie. A názorně pánovi (Oresi) ukázal, že pro mých skoro 190cm jsou všechny ty plochy nepohodlně nízko. Zase nic.

A pak mě vytáčí cenotvorba. Ceník nechtějí ukázat, musí to "zpracovat". Listová cena vyjde 350k, ale díky 50% slevě tady, a 15% kterou jsme pro vás speciálně vyjednali a 5% protože je úterý, je vysledek 100k. A když řeknu, že to samý mi vedle dali za 90k, tak na tom ještě "zapracujou" a eště uberou, nebo přihodí nějakou věc "zdarma". WTF? To tu cenu odhadujou podle xichtu a hodinek? Vždycky jsem si připadal jako že mě chtějí okrást.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KURE: Ježiš asi protože dřez musiš mít vysoko, aby sis nepocákal břicho, když něco meješ a sporák zas nízko, abys viděl do kastrólu. A pak taky když máš tmavý dvířka tak musíš mít světlý korpusy a naopak, to dá rozum. Ne samozřejmě si dělám prdel, ale tohle jsem se dozvěděla jako seriozni informaci od pána, co mi ho doporučili na kuchyň.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KURE: mně zas paní řekla, že se celý rok školila, aby mohla navrhovat. Přišla jsem tam s vlastním návrhem, chtěla jsem jen cenu. Řekla mi že je celý blbě, navrhla si to podle sebe, nacenila a já pak šla jinam.
    Podotýkám jen, že jsem architektka. To jsem jí ale neřekla.
    KURE
    KURE --- ---
    GREW: to řešíme výšku obecně, ne fakt že každý kus je jinak vysoko.
    GREW
    GREW --- ---
    KURE: Protoze takhle u vsech tech cinnosti muzes stat rovne a nemusis k tomu ohejbat?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KURE: pokud mas dite, tak lepe se dostane k hrncum
    KURE
    KURE --- ---
    GREW: praktičtější než jedna hladká plocha? v čem?
    GREW
    GREW --- ---
    DISONANCE:
    TRISSIE: A co ze presne u toho za problem? Me to prijde celkem prakticky.
    MAKII
    MAKII --- ---
    LUCIASHECK: Hodí se to k člověku, co si vystaví krabičku od jemči..
    MAKII
    MAKII --- ---
    ALENNAI: A koberec má ještě z dětskýho pokoje u mámy?
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: jj, pracovníci kuchynských studií, to je kapitola sama pro sebe.
    u Sykory jsem rozplakal slečnu dotazem, jaký výhody mají lakový dvířka (dražší) oproti lamino+hrana.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DISONANCE: to byl jednu dobu děsnej hit, v kuchyňském studiu mi to taky cpali, že dřez výš, a sporák naopak níž.
    jenže takhle to pak dopadá...
    DISONANCE
    DISONANCE --- ---
    Když se nemůžete rozhodnout, v jaké výšce chcete mít kuchyňskou linku, použijte všechny 3 nabízené!
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/frydek-mistek-frydek-pekarska/1153052252#img=2&fullscreen=false

TEKKET
    TEKKET --- ---
    ALENNAI: Z toho bytu se mi zvedá kufr a z neznámého důvodu mi to asociuje zápach čerstvě přivezené TOI.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ALENNAI: BTW všiml si někdo vzkazu z 24.3.2017 na fotce 5?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALENNAI: Barevne podsvicene wc... omg
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ty veee:
    Fotogalerie: Zpěvák France málem uhořel, jako jeho soused. Propadl se mu strop
    https://www.idnes.cz/...i-slavnych-bezdomovec.A200414_120007_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Tohle jeste nebylo? Proc, proboh,a s necim takovym jde do bulvaru?
    Fotogalerie: Jarek Šimek bydlí 30 let v garsonce. Svých 28 metrů čtverečních má rád
    https://www.idnes.cz/...elak-bydleni-slavnych.A200420_134134_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam