• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Ještě by bylo zajímavé vědět, co je ten flek na stropě na fotce č. 17.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    LADY_MYSKA: opravdu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JASMINOVA: tam je špatně všechno. Za desetinovou cenu a za podmínky, že si majitelé odtáhnou kuchyň, omlátí všechny obklady a podlahy a vybílí, by se nad tím dalo zamyslet.
    HOJ_TY_STEDRY: Ono záleží, jaký je podklad, ale dlažba je podstatně levnější než dřevo, no.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANNONKA: to neni prikrivka, ale mega medved, ktery se uz nikam jinam nevesel
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    V tom pokojíku jak je na stěně kůň tak vedle skříně vedou schůdky a ze skříně "padá" přikrývka či co - z jiných bytů vím, že tam bývá další spaní (po těch schůdcích nahuru), je to úzká místnost, asi to jinak vyfotit nešlo.......................... a když ne tak mě zabte :-))))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: Novosvětská 155, pan Josef Řípa. Auta na fotce v obchodním rejstříku 4 firmy :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: LOL, Novosvětská. To sedí...
    GREW
    GREW --- ---
    MAR_TINA: Vkus a rozum si za penize nekoupis?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: chci podrobnosti, klidně do zprávy
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANNONKA: Jaký patro? Dětský pokoj je v přízemí a postel je imho to zelené na zemi pod koněm.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: nedalo mi to spát, musela jsme najít místo a mapě i majitele v obchodním rejstříku
    veselé čtení, odpovídá kulaté fialové kuchyni

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Díky za poctivou denní dávku smíchu :D.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JASMINOVA: no ty vole. Jako asi by tomu dost pomohl požár a probourání příček.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TAPINA: jj je tam jen trouba, varna deska je na druhem konci linky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KAIAFOX: treba jsme jen cely generace chapali blbe uslovi 'kdyz se dva perou, treti se smeje' a ve skutecnosti to ma bejt 'kdyz se dva mejou, treti sere'...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Tomuhle taky nerozumím, z těch nových běžných dispozic naprosto mizí potřeba soukromí, zřejmě musí moderní rodina sdílet i vylučování :D.. my máme starý dům a ve větších bytech po dvou koupelnách. Se dvěma dětma si to už nedovedu představit jinak.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: dlažba v obýváku sama o sobě není úplně blbej nápad, má svoje využití, pokud jde o prostor přímo napojený na zahradu... ale dlažba v ložnici ve mně vyvolává takové hodně nepříjemné pocity.

Ale to bude určitě asociace s nějakou detektivkou - chtělo by to zjistit, jestli pod těma koberečkama nejsou odtokové kanálky :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOODYCAT: A do konce života jako žena již nebudeš k ničemu (viz Sto roků samoty).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Ono když tam není varná deska, tak to až tak nevadí. Já vlastně taky lezu do trouby z boku. Ne že bych tam měla schody, ale mám tam koš, takže se tam už nevejdu já a otevřené dveře. Ale vadila by mi nemožnost fláknout ten horký pekáč hned nad to.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Vyborny, zapomenes zasunuty schody, spadnes z patra prdeli na sporak a tvuj manzel podle cichu usoudi, ze dneska bude k veceri neco na slanine :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam