• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JASMINOVA: Jo no, v dobe hledani jsem narazila na spoustu eno nuno 2kk o velikosti 39m2, ovsem vcetne sestimetroveho balkonu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JAKE_UP: tak, aspoň není tak blbý, že chceš třeba 8.5mega za 44m2 2kk...85m2 po započtení plochy balkonu a sklepa zni mnohem líp.
    Kdybych se na takovou prohlídku fejkovýho 2kk nedostala, tak neuvěřím.
    Často vidíš stometrový byty...jen ta půlka z těch 100m2 jaksi nemá stěny a je tam teď trochu zima.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Nechápu to započítávání terasy do podlahové plochy v nadpisu inzerátů.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    vzdycky me zajimalo jak vypadaji byty v ty "novostavbe" co je na zvonarce...
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/praha-vinohrady-u-zvonarky/87944284

Tam je snad vsechno

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TABBY: Já si představuju, že když člověk chce péct, tak zmáčkne čudlík, nahoře spadnou závory, rozblikají se světla a schody se vyklopí směrem nahoru. Jako u těch zvedacích mostů v placatých zemích s kanály.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Asi jsem zvrhla, ale na tom baraku vidim blbe jenom barvy (premaluje se) a kramy (odstehuji se), ta obla kuchyn se mi libi, jen bych musela zafarat nad tim, jak ji dostat z te fialove.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MEJLA77: viz od 0:34
    Homer Simpson's life in less than 2 minutes
    http://www.youtube.com/watch?v=BV_tUTlcuUs
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    JASMINOVA: Brala bych ten bazén klidně i s tim strašnym obložením stropu (takova osobní perverze) Zbytek si myslim, že by nepomohlo ani zapálit, to je tak dokonalý peklo ve všech myslitelných směrech, od základní dispozice, až po nejmenší detail...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Ještě by bylo zajímavé vědět, co je ten flek na stropě na fotce č. 17.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    LADY_MYSKA: opravdu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JASMINOVA: tam je špatně všechno. Za desetinovou cenu a za podmínky, že si majitelé odtáhnou kuchyň, omlátí všechny obklady a podlahy a vybílí, by se nad tím dalo zamyslet.
    HOJ_TY_STEDRY: Ono záleží, jaký je podklad, ale dlažba je podstatně levnější než dřevo, no.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANNONKA: to neni prikrivka, ale mega medved, ktery se uz nikam jinam nevesel
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    V tom pokojíku jak je na stěně kůň tak vedle skříně vedou schůdky a ze skříně "padá" přikrývka či co - z jiných bytů vím, že tam bývá další spaní (po těch schůdcích nahuru), je to úzká místnost, asi to jinak vyfotit nešlo.......................... a když ne tak mě zabte :-))))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: Novosvětská 155, pan Josef Řípa. Auta na fotce v obchodním rejstříku 4 firmy :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: LOL, Novosvětská. To sedí...
    GREW
    GREW --- ---
    MAR_TINA: Vkus a rozum si za penize nekoupis?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: chci podrobnosti, klidně do zprávy
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANNONKA: Jaký patro? Dětský pokoj je v přízemí a postel je imho to zelené na zemi pod koněm.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: nedalo mi to spát, musela jsme najít místo a mapě i majitele v obchodním rejstříku
    veselé čtení, odpovídá kulaté fialové kuchyni

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Díky za poctivou denní dávku smíchu :D.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JASMINOVA: no ty vole. Jako asi by tomu dost pomohl požár a probourání příček.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam