• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    87HIGHFLYER: JAKE_UP: nezapomínejme na neznalost těchto lidí. Nerozumí stavebním materiálům, neptají se odborníků a řídí se dle ceny a vzhledu. Půjdou do Hornbachu, koupí si to tam, za pět let to vyhodí a koupí si konečně něco co vydrží, jinde a dráž, atd
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAKE_UP: to je taky fakt. Nebo je to takova ta ceska klasika - nebudu kupovat predrazeny mascaropone do tiramisu, nejsem blbej, dam tam tri zakysanky a tvaroh, na me si neprijdou! (ve vysledku to vyjde levnejc s mascarpone...)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    87HIGHFLYER: To je mi jasné, ale jejich stávající bydlení a snahy jak ušetřit každou stokorunu na jakékoliv dodavatelské činnosti ve mně vyvolávají spíš pocit, že si ukousli hodně velký sousto a ještě budou překvapený.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAKE_UP: hele lidi co maj penez jako sracek je spousta, dedictvi, sportka, v 90. letech se fotrovi zadarilo...A uprimne mi prijde ze tenhle styl "nakupovani" maj spis lidi, co ty prostredky v potu vlastni tvare uplne nenabyli.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    LYNX: ty zidle vraceji vzpominky...

LYNX
    LYNX --- ---
    Jak udělat z baráku na Starým Městě internát v Bruntálu.
    Old Town Apartments | Prague Old Town Residence Apartments | Czechia
    https://www.oldtownresidence.com/?lightbox=dataItem-jhj4h0h52

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KAIAFOX: NIKDAS: foto 8 je hladomorna!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Stává se to i v "lepších" rodinách. Kolegyně architektka z bývalé práce po dlouhých peripetiích uhnala francouze. Ona pracovala za 25k hrubého na živnosťák, on na tom byl "trochu" líp, takže jim schválili hypotéku na cca 5mil. Navrhla si sama dům, je to už víc jak pět let, takže ceny zase poskočily. Navrhla ho za těch pět, bez rezerv. Udělala tam pro každého francouzského příbuzného samostatnou místnost, až jednou za rok přijedou, aby měli své soukromí a kde spát. Snažili jsme se jí to rozmluvit...neposlouchala. Kreslila to pak ještě po nocích s břichem, nestíhala a nakonec taky udělala chybu a "spletla nulu".
    A jak myslíte že to dopadlo? Ještě nebydlí.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAKE_UP: včetně molitanovejch trámů. Když jsem to v nějakém tom Hornbachu viděla, tak jsem se hrozně smála.

KAIAFOX: To je teda haluz. Bohužel tam nejsou nějaké půdorysy a z těch širokoúhlých fotek jsem nebyla schopná poznat, jak je to pokřivené. Ale je to mocně divné.
    KURE
    KURE --- ---
    TABBY: ten chlapík by jí mohl ale přebrat manžela, na to bacha. :D
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    TABBY: :D Já to nemyslím nijak uštěpačně, fakt mě zajímá, jak se to řeší, včetně přeskakování rámu. Plus u takové velké prosklené plochy je velká pravděpodobnost častého nárazu ptáků do skel, a to jednak zanechá stopy, takže bude třeba mýt, a druhak to budou muset nějak řešit, pokud mají trochu lásky ke zvířatům - buď polepem, ačkoli tady by možná fungoval onen monstrozní blyštivý lustr. Ale třetí možnost, role play s manželem je asi nejlepší řešení :D
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY: a ten frajer tam umí vyletět?
    TABBY
    TABBY --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY: A umí to i přelítnout o okno výš a přeskočit rám?
    TABBY
    TABBY --- ---
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    GECKO: Jak se myjí tahle monstrózní vysoko umístěná okna? Existuje na to šplhací mycí robot nebo paní bude viset na lanech?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KAIAFOX: Tak tohle se mi teda hrozně líbí :D
    Pojďme to rozklíčovat, co si architekt myslel, čeho chtěl dosáhnout a co na který fotce vidím?
    Foto č.2 Zimní zahrada? Přes léto vytápěč celého domu, díky čemuž neklesne teplota v objektu pod 30°C?
    Foto č.4 Chyba v matrixu? Propadnul jsem se skrze texturu?
    Foto č.7 Vnitřní vířivka? Plac pro pořádání kohoutích zápasů?
    Foto č.8 Otvor pro repasovaný megateleskop z observatoře na Hawaii?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KAIAFOX: to je hodne 90s stabva :) Ale ta strecha je teda fkt "majestatni" :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    OMNIHASH: Ale jen do doby, nez to oprsi a zapada bordelem:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    KAIAFOX: Tak to je taky zdařilý... navíc precizní práce stavitelů z těch fotek přímo křičí (o pomoc)...

GECKO: Ehm.. o 50 - 100% víc, další částky míněny v milionech...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam