• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    neprobehla tu nedavno tahle nadhera?
    [Obytná stěna]
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VOIKUKKA: tak jak jinak bys to řešila, než sporákem ve dřezu u pračky, když se ti tam musí vejít zahradní domek?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    VOIKUKKA: Tak to je to kouzlo lidové architektury, že se snažíš udělat něco, co připomná to, co bys rád, na prostoru, který máš, a za částku, kterou si můžeš dovolit.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    inzerát je smazaný, což je celkem škoda, celková dispozice bytu byla stejně dobrá jako rozložení kuchyně :-)

ENKATT
    ENKATT --- ---
    SPIKE411: ta firma (pokud neexistuje další stejného jména) mi dělala kuchyň v minulém bytě. materiál jsem si vybrala kvalitní dřevo, což o to, ale tolik failů.... třeba šuplíky, co nešly přes dvířka skříně vysunout, dvířka ve skříňce s pračkou na opačnou stranu než otvírání pračky, 12 dní instalace, z toho tuším 3 dny bylo malování kuchyně v jejich režii....bavíme se o bytě 1+1 45 metrů. Nejhorší bylo, když se to pak celý zkroutilo a pán mi poradil, že si mám pořídit do bytu květiny, že to je suchem a že mi vlhký vzduch udělá dobře. ten debil tam osobně ani nebyl, takže neviděl těch 50 pokojovek a barák z třicátých let s profukujícími okny. Nakonec to opravili a dali vše do pucu, ale s kecama a komentářem, že se mám těšit z krásné kuchyně a být ráda. A to jsem ještě dost věcí odchytala během instalace, kdy jsem je sledovala. Navíc se nikde nedala napsat recenze. Asi věděli proč.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PETRUSCHKA: Au. Ta barva fakt sedne do lesa? Leda v nějakém projekčním programu. Takových nesmyslů bylo řečeno v článku a hlavně uděláno. Koupelnu bych nechtěl používat ani v létě. To klima tam musí bejt. A po zimě už stejně nebude. Ten záchod na fotce má sifon, hmm Vnitřek chatky mě zas tak neuráží, jen nechápu smysl toho počínání.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    PETRUSCHKA: to je fakt hrůza. Chybí mi tam jen lapač snů s peříčky, žárovky na drátě a sójové bio mléko na stole.
    A zároveň tomu pořád něco krutě chybí.
    A kde teď vůbec bydlí ty blechy, co tam byly do přestavby? Chuděrky..
    KEB
    KEB --- ---
    PETRUSCHKA: mé ubohé oči... :⁠-⁠D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Opět jsem narazil na chaty snů. V TV jsem nebyl schopen to pojmout - rádobyvostří hipsta "arkitekti" mě znechutili totálně po pěti minutách. Jinak klasika. Z příjemně zavšivené trampské chaty vytvořili bydlenkovskou kornukopii, ze které by se zatetelila děloha nejedné předplatitelce měsíčníku Moderní žena/moderní byt. Jako korunní klenot tentokráte srací díra a sprcha za průsvitnou bakelitovou stěnou. Trempíci se nyní mohou, poté, co doštrykují prostírání z kukuřičného chrastí, povzbuzovat při sraní

Stará chata se zbavila letitých krámů, dostala i průhlednou koupelnu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/ceske-chaty-snu-rekonstrukce-chaty.A230406_112208_rekonstrukce_rez
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    SPIKE411: Mě se líbí ten nápad, ale nemohla bych to mít takhle halabala, to by moje OCDnedalo, ale jako myšlenka dobrá
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MONIOUS: to jsem teď četla to je ten geometrický problém neperiodických dlažic, co teď místo nobelistů vyřešil důchodce!
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    TEKKET: Já ten kontext snad ani znát nechci.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    náhodný nález ze světa, takže bez kontextu...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHWAB: Máš překlep ve slově toxická.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    CUKI: dřevotříska z Číny je exotická.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SPIKE411: tvl, kde se dají sehnat ty jednocestné palety s exotického dřeva? Nikdy jsem takovou neviděl. Odkud se EKO-LOGICKY dopravují? :-)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    SPIKE411: Jako věřím, že si to své zákazníky najde, myšlenka je to hezká, ale já bych to doma mít nemohl. Mně stačí dlaždičky s nahodilými vzory glazury. Tohle je už moc štěstí najednou.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ughhh…

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KASUMI: Cením, že vyhověli přání nebohého dítěte a nainstalovali mu oprátku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam