ALRAUNE: Samozrejme ze budou, akorat se tim (jenom psanim) pujde zivit podstatne hur.
ALRAUNE,
MOUNTBATTEN: Mno, uslysim o knizce, prectu si recenzi, co ja vim. Vlezu na e-shop. Najdu onu knihu, kliknu, zaplatim a do ctecky mi prijde kvalitni elektornicka verse, dobre vysazena, bez preklepu a chyb a bez DRM. (ale ja jsem nenarocny zakazik, a vydelavam dost penez na to aby mne par stokorun na zabavu nezruinovalo, a nechci travit 3 hodiny piratenim kazde blbosti) Jsem liny registrovat se na ebookfora, prohledavat ulozto, stahovat smeti v takove kvalite ze se to neda cist, idealne jeste zabalene necim co mi pri rozbalovani nainsaluje spyware.
MAGUMI: OK, zanedbejme okoli, ceske filmy a ceska husba se neprodava? (priznam se, netusim)
MAGUMI: Videl jsem zatim jenom v zahranici, otazka je, jestli by to prezilo u nas, proste pises postupne knihu a davas ji na web, po kazde kapitole (nebo jindy podle uvahy) udelas sbirku - limit je X, poslete kolik chcete, az se sejde X bude pokracovani. Asi to bude chtit mit nejake jmeno, a kvalitni produkt, ale fukuv experiment mne presvedcil ze by to v cechach mohlo fungovat.