BORGDOG: Bude to ode mně znít ošklivě, ale osobně se mi líbí jakýkoliv krok proti uložto. Nemám rád zmrdíky jejich typu. Stává se, že odmítají mazat i jasně nelegální obsah a pokud už ho smažou, rovnou pošlou uploaderovi kdo si stěžoval (a před nějakým časem jsem zaregistroval od jednoho z uploaderů zmínku o tom, že mu rovnou napsali, že si to může časem uploadnout znovu). Že by nějakým způsobem potrestali uploadera (třeba banem), to ani náhodou, přece jenom jsou jim vděční.
Nemám v podstatě nic extra proti pirátství, beru ho jako normální jev, ostatně tvorbou titulků jsem mu také napomáhal. Ale aby na něm někdo vydělával a ještě se smál držitelům práv do obličeje? Sorry, ale tohle už mě štve, ať se na to koukám ze strany majitelů práv nebo piráta.
A to mají pánové ještě dost drzosti dojít za společnostmi s "návrhem řešení" (v podstatě vydírání typu "uděláme to legálně po našem a vy z toho budete mít pár drobných, nebo to necháme, jak to je, a vy nebudete mít ani halíř).
Možná jsem staromódní, ale chybí tomu jakákoliv pirátská čest (ano, uvědomuji si, že je to dost na hraně termín, ale i zahraniční skupiny ripující hry, filmy nebo seriály, stejně jako u nás třeba ebookáři, mají nějakou hrdost, čest nebo etiku, kterou dodržují). Tohle jsou obyčejní zloději a patří za katr.