MCKIDNEY: No, já si počkám. Potřebuji tiskárnu rozjet a přestat do toho rvát prachy za součástky. Více méně mi chybí kraviny. Ta PET fólie na bed, omotávka či punčocha na dráty a nějaký solidní dráty. Dráty na koncáky a termistory mám ze starýho LAN kabelu do zdi - žádná krása a počítám, že tvrdý dráty ot termistorů se asi brzy přelámou. Dráty k napájení topení bedu a od trafa k elektronice jsou ze starý "lampičkový" dvoulinky bez rozlišení. Dost nerad bych se spletl a jednoho dne přepóloval trafo... Takže chci nějaké "hezčí" a spolehlivější splétané vodiče v červeno-modrém provedení.
ANDY_WARHOL: Hele, zeptej se tady v CNC auditku - třeba ti to někdo vyfrézuje, nebo vypálí líp. Jako zprvu jsem byl nadšený, protože to neumím, ale brousit ty otřepy mě přestalo brzo bavit a zmazanej jsem byl jak horník po šichtě.
AXTHEB: Ne. Reklamoval jsem s nima špatně uříznutý profily a nechtěl jsem se s tím už zdržovat. Nejdřív jsem byl rád že to mám, pak jsem to montoval a trochu mě to sralo a teď už je mi to jedno. Příště se zeptám jinde, jestli nějaké příště bude.