MCKIDNEY: Jestli myslíš řídící desku, tak
MKS SBASE (32bit) +
MKS TFT32. Proto ten Marlin 2.0.x (beta).
Ale koukal jsem - na githubu furt sypou nějaké commity a moc se s tím fakticky nemažou.
To TFT32 je mi teď tak trochu na prd. Je to vlastně hostitel a nahrazuje to řídící počítač. Bohužel to zdaleka nedosahuje možností Printrunu nebo Repetieru. Snad by tam měly jít nadefinovat vlastní tlačítka, ale to jsem ještě nezkoumal. Citlivost displeje na dotek je taková pochybná. Dobré je, že te to rezistivní technologie, takže lze ovládat i klackem (v rukavicích) apod. Základní obsluha v tom jde dělat taky a výhoda je, že to nezatěžuje řídící desku tiskárny jako takovou. Respektive obráceně, deska tiskárny se nemusí zabývat čtením z karty, dostává rovnou G-kódy po sériáku, ani obsluhou displeje.
ANDY_WARHOL: Dráty si myslím, že jsou ok. Ano, vím, myslet znamená houby vědět. :) Ale je to relativně zčerstva zapájený.
ANDY_WARHOL,
SPM: Rozhodpádně zkontroluju ochranu přetopení! Vím o co jde a kde to je. Je fakt, že jak to topí pomaleji a pomaleji, tak se to nejspíš už nevejde do nastavených 2°C za 40 - 60 sekund (nebo kolik jsem tam viděl)...
Dík za rady, snad se k tomu večer dostanu. Ono je to vlastně jenom o hlídání tiskárny. V klidu se u toho můžu učit :)