Mno, nevím, jestli jsem s tím upgradem Simplify3D neudělal chybu :-) Jsem ten upgrade koupil, hned jako první mi nefungovala ta jejich přiblblá aktivace softwaru. Respektive na linuxu, pod rootem OK, pod normálním uživatelem to hodí chybu s aktivací a nespustí se to. Od supportu za 3 dny žádná odpověď. (Mezitím jsem do toho šťoural a přišel jsem na to, že když překopíruju ty věci v user profilu z toho funkčního root účtu, tak to jde i pod uživatelem). Co mě ale iritovalo víc je, že ten licenční model překopali, takže zatímco v4 šla nainstalovat na dva počítače, tak v5 standard jde jenom na jeden (a ano, používal jsem to aktivně na dvou). Na stránkách je zmínka, že mají nějaký flexible model, kdy se to chová jako konkurentní licence (nainstalovat to jde na libovolné množství PC, spustit v jednu chvíli jen na jednom). To bych i přežil, ale samozřejmě se to při nákupu neptalo na to co chci a support s dotazem jestli mi to přehodí zase mlčí (to jsem psal teda dnes ráno, abych byl fér...). Jako, trochu mě sere za to zaplatit peníze, když to potom nefunguje a na maily neodpovídají :-)